2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım benim bebeğimin eşi aşağıdaydı 13. haftada söylemişti doktor. bu son iki haftadır karnım sürekli kasılıyodu ağrıyodu.bebğin hareketlerini de hep kasıkta hissediyordum. şimdi yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladı.doktor da söyledi yukarı çıkmış diye. eğer senin böyle bi durumun olsaydı doktor söylerdi. muhtemelen bu değil.ama rahim ağzı yetmezliği konusunu bilmiyorum.
ama enfeksiyonun çok ağrı yaptığını bende çok arkadaştan duymuştum.Allah beterinden korusun.bebişler genellikle 20. haftadan sonra yukarı çıkıyormuş.sen yinede dikkat et. canım Allah şifa versin.

Peki aşağıda olduğunda nasıl hissediyorsun cynth, yani böyle kasık ağrısı ve vajinanın ağzına bir ağırlık gelmiş de çıkacak gibi mi? Ben defalarca doktora çok ağrım var, çok kasılmam var bazen olduğum yerde kalıyorum dedim ama o yukardan bakınca ultrasonla sanırım rahim ağzından kesenin uzak olduğunu düşündü. İdrar enfeksiyonu da çıktı bende. Doktor ağrıyı ona bağladı. Geçerse iyi dedi, geçmezse erken doğum olur dedi enfeksiyon için ama ben bu kasıklarımdaki adet sancısını ne yapacağım? Bugün bir adım atamadım ya, bu ne?

evet aynı gündeyiz :)) açken doğru diyosun acıktım diye dürtüyorrr.... benimkisi dürtüyo bakalım yeni başladı daha doğrusu sıklaştı... tabi 5. ayda yaptırmak gerekiyor ihmal etmee

Evet acıkınca çıldırıyor resmen ama onu ben öyle alıştırdım. Doktor da dedi ki sen bunu neyle besliyorsun, bu irileşmiş. resmen saldırıya geçiyor. Ama her gün 3 koca bardak bardak süt, ara öğünlerde tuzsuz badem, dut kurusu ve ceviz inanılmaz harekete geçiriyor bebişi:)

mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim

ben ilk kez küçük kıpırtılar hissettim içten içe üzülüyordum ..çok şükür Allahıma göbek deliğimin hemen aşağısında önce anlayamadım hemen lavaboya koştum bekledim pıt pıt başladı çok mutluyum sevinçten ağlıyorum işyerımde .. eşimi de aradım ama keşke o da yanımda olsaydı evde olsaydık suan o da bu anımı paylaşsaydı.

Agresif, tebrik ederim canım seni de. Seninki kız ya şimdi annesi, kibar kibar minik minik anne ben buradayım yapıyor..ne mutlu bir duygu, süper...

Hoş geldin bakalım=)
Senin gibi yıl sonu günü olan bir kaç arkaaş var.Hiç belli olmaz ki=)
Belki ben erken doğumla kasımda dünyaya getircem=)
Önemli olan bilgi paylaşmak dertleşmek=))

Bebişin hayırlı olsun.Drun görebildi mi popişi

Papatya senin çok kasık ağrın vardı,öyle hatırlıyorum. Doktorun ne yapmıştı bu durum için? Ayakta durabiliyor musun, ya da ne kadar sıklıkla oluyor bu ağrı?

Moiraia, bugün nasıl oldun? Ağrın var mı hala?

Maalesef Turkuazcım çok ağrım var..Bugün sinirden ağladım eşimin yanında. İş çıkışı alışverişe gittik..Ayakta ağrıdan duramadım. Ama sorun aslında vajinamın içindeki sızı ve tokluk hissi..Sanki bir şey ağzını tıkamış gibi rahatsız da ediyor beni..Uff ne yapsam bilemedim:KK43:(

Peki aşağıda olduğunda nasıl hissediyorsun cynth, yani böyle kasık ağrısı ve vajinanın ağzına bir ağırlık gelmiş de çıkacak gibi mi? Ben defalarca doktora çok ağrım var, çok kasılmam var bazen olduğum yerde kalıyorum dedim ama o yukardan bakınca ultrasonla sanırım rahim ağzından kesenin uzak olduğunu düşündü. İdrar enfeksiyonu da çıktı bende. Doktor ağrıyı ona bağladı. Geçerse iyi dedi, geçmezse erken doğum olur dedi enfeksiyon için ama ben bu kasıklarımdaki adet sancısını ne yapacağım? Bugün bir adım atamadım ya, bu ne?

Evet acıkınca çıldırıyor resmen ama onu ben öyle alıştırdım. Doktor da dedi ki sen bunu neyle besliyorsun, bu irileşmiş. resmen saldırıya geçiyor. Ama her gün 3 koca bardak bardak süt, ara öğünlerde tuzsuz badem, dut kurusu ve ceviz inanılmaz harekete geçiriyor bebişi:)

Agresif, tebrik ederim canım seni de. Seninki kız ya şimdi annesi, kibar kibar minik minik anne ben buradayım yapıyor..ne mutlu bir duygu, süper...

Papatya senin çok kasık ağrın vardı,öyle hatırlıyorum. Doktorun ne yapmıştı bu durum için? Ayakta durabiliyor musun, ya da ne kadar sıklıkla oluyor bu ağrı?

Maalesef Turkuazcım çok ağrım var..Bugün sinirden ağladım eşimin yanında. İş çıkışı alışverişe gittik..Ayakta ağrıdan duramadım. Ama sorun aslında vajinamın içindeki sızı ve tokluk hissi..Sanki bir şey ağzını tıkamış gibi rahatsız da ediyor beni..Uff ne yapsam bilemedim:KK43:(
Canım acaba başka bir doktora daha mı gitsen görüş almak için?

Canım acaba başka bir doktora daha mı gitsen görüş almak için?

Aslında bu benim en son doktorum ve tüm doktorlarım içinde en iyisi. 2 tane bayan doktordan erkek doktora geçtim. Gebeliğimin ilk günlerinde hep alttan muayene olmştum. O zaman bir problem yok demişti doktorlar.Hani serviks, rahim ağzı uzunluğunu ve kesenin yetiştiği alanı tespit ediyorlar ya, o şekilde gerçekten çok şey öğrendim. Sonra başka problemlerde yetersiz kalınca doktoru değiştirdim..Bu da erkek ve bu tanıyı koyması için de alttan bakması lazım ve inan çok da utanıyorum..uff yaa :KK43:(

Aslında bu benim en son doktorum ve tüm doktorlarım içinde en iyisi. 2 tane bayan doktordan erkek doktora geçtim. Gebeliğimin ilk günlerinde hep alttan muayene olmştum. O zaman bir problem yok demişti doktorlar.Hani serviks, rahim ağzı uzunluğunu ve kesenin yetiştiği alanı tespit ediyorlar ya, o şekilde gerçekten çok şey öğrendim. Sonra başka problemlerde yetersiz kalınca doktoru değiştirdim..Bu da erkek ve bu tanıyı koyması için de alttan bakması lazım ve inan çok da utanıyorum..uff yaa :KK43:(
Bir kerelik dayanmalısın artık canım. İçin rahat eder, Allah korusun bir sıkıntı varsa da önlemi erken alınır. Dualarım seninle.

Bir kerelik dayanmalısın artık canım. İçin rahat eder, Allah korusun bir sıkıntı varsa da önlemi erken alınır. Dualarım seninle.

Sağ Ol Turkuazcım, dediğin gibi kaçmamak lazım aslında. Sonuçta bebeğin sağlığı için bu. Bu cuma bana verdiği idrar enfeksiyonu için içtiğim antibiyotik bitmiş olacak. Kendisinden rica edeceğim artık yürüyemiyorum, kasılıp kalıyorum, vajinada tokluk hissediyorum diye..İnşallah yardımcı olur..Peki senin ağrın var mı? Nasıl genel gidişhatın ağrı konusunda?

inan ki içimden geçiyordu yazını okumadan içinde kız geçen cümleyi aradı gözlerim :KK1: hayırlı olsun darısı denizimin başına :KK16:

Oyyy kuzum cnm bnm
Esranınkininde kız olduğunu bilmiştim solda atıo dedi kızdır didimmmm tey teyyy tısss
Kız Esraaaaa ne hüznü ay bnm kızım olsa varya sevinçten kanatlanırdım :)
Ama seni anlıyorum kız cocuk erkek gibi olmuyor
Artı bi özen ve yetiştirilme terbiyesi gerekiyor.
Ama bizde oyle bi baba varki aklım kalmazdı.
Sende böyle duşun bir erkek bir kz Allahhhh super tas
Sağlıkla gelsin kızın inşallah :)

Senizin sende benim için dilemiştin sağol güzel arkadaşımmm
Yapcam yapcam bekleyin benüüüüü:KK52:

Sağ Ol Turkuazcım, dediğin gibi kaçmamak lazım aslında. Sonuçta bebeğin sağlığı için bu. Bu cuma bana verdiği idrar enfeksiyonu için içtiğim antibiyotik bitmiş olacak. Kendisinden rica edeceğim artık yürüyemiyorum, kasılıp kalıyorum, vajinada tokluk hissediyorum diye..İnşallah yardımcı olur..Peki senin ağrın var mı? Nasıl genel gidişhatın ağrı konusunda?
Benim karnımın altında idrar kesesi taraflarında ağrım oluyordu, özellikle tuvaletim gelince ve gazım olunca. İdrar yolu enfeksiyonundan korkmuştum ama doktorum artık bebeğin büyüdüğünü bu ağrıların normal olduğunu söyledi. Çok rahatsız etmiyor zaten.
Benim de tansiyon problemi var zorlayan. Yükseliyor ve çok baş ağrısı yapıyor.

Gizem ben de izledim canım. Bebişin minnoşluğuna hayran kaldım. Ne tatlı de mi? Bu arada senin mayolar nasıl oldu tatilde? Rahat giyebildin mi? Hani bir tanes popoyu çok gösteriyor demiştin ya, ne yaptın? Bu arada senin ismin niye değişti, nasıl değiştirdin öyle? :KK1:

gayet güzel kullandım canım değiştim ama yerine gidip öyle kullandım çok memnun kaldım valla:))
ismimide kazene mesaj atıp değiştim ad soyad yapmıştım değiştirilmiyo sanıyodum değiştirme oluyomuş 1 kez öyle iştee :)

Ayyyy dun eşim face te paylaşmış cok beğendim
Bende oğlum dogunca abisiyle hergün bi fotosunu çekicem
Ama muhakkak abisiyle istiyorum. :KK66:

harika bi anı olur gerçektennnnnnnn :))
bende hergün 1 resim çekerimmmm:KK9:

Bugün kat görevlisi teyzeyle konuşuyorduk kızlar. Kızım olacağını söyleyince bizim için üzüldü, 'Olsun, sağlıklı olsun da' dedi. Kaldım bi an öyle:) Ben de müjde verir gibi söylemiştim:)))

Tatlı yiyorum uzandığım yerde
Bnmki oynamaya başladı minik minik :)
:nazar:

Bu saat oldu hala mı tıkınosun cemre deniz=ppp
Afiyet bal şeker olsunnnnn
hoşbuldum :KK16::KK16: umarım çok bekletmez bebeklerimiz bizi, sağlıkla dünyaya gelirler.
benim kontrolüm cumartesi günü, o zaman görebilmeyi umut ediyoruz, inşallah öğreniriz yoksa ben çatlıcam:KK9::KK9::KK9:

bu arada ben de çok nadiren birşeyler hissediyorum ama gazdır gaz diyip geçiştiriyorum. göbek deliğimin altında değil, benimki sol taraffta ve hep aynı yerde oluyor, seğirme gibi, pıt pıt birşey :KK9::KK9:

enimde öyle pıt pıt atıyordu dr um kas seğirmesi dedi
Ama her gün sıklıkla olunca kadının beni kandırdığı kanısına vardım=)
Seninkini de bebiş olma ihtimali yüksek
benim solda altta olyor arada seğiriyor gidiyor oğluşşşş

QUOTE]

MOİRAİA Drum hiç umursamadı
rahim 20.haftada çkar yukarı.
çıkana kadar baskı yapar sancı olur dedi
magnezyum verdi sadece kasılmalar azalsın diye canım
Fazlasıyla rahattı yani.uyuz olmadım da değil ama anormal durum olsa söylerlerdii bence

Son düzenleme:
X