- 5 Mayıs 2013
- 994
- 41
canım benim bebeğimin eşi aşağıdaydı 13. haftada söylemişti doktor. bu son iki haftadır karnım sürekli kasılıyodu ağrıyodu.bebğin hareketlerini de hep kasıkta hissediyordum. şimdi yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladı.doktor da söyledi yukarı çıkmış diye. eğer senin böyle bi durumun olsaydı doktor söylerdi. muhtemelen bu değil.ama rahim ağzı yetmezliği konusunu bilmiyorum.
ama enfeksiyonun çok ağrı yaptığını bende çok arkadaştan duymuştum.Allah beterinden korusun.bebişler genellikle 20. haftadan sonra yukarı çıkıyormuş.sen yinede dikkat et. canım Allah şifa versin.
Peki aşağıda olduğunda nasıl hissediyorsun cynth, yani böyle kasık ağrısı ve vajinanın ağzına bir ağırlık gelmiş de çıkacak gibi mi? Ben defalarca doktora çok ağrım var, çok kasılmam var bazen olduğum yerde kalıyorum dedim ama o yukardan bakınca ultrasonla sanırım rahim ağzından kesenin uzak olduğunu düşündü. İdrar enfeksiyonu da çıktı bende. Doktor ağrıyı ona bağladı. Geçerse iyi dedi, geçmezse erken doğum olur dedi enfeksiyon için ama ben bu kasıklarımdaki adet sancısını ne yapacağım? Bugün bir adım atamadım ya, bu ne?
evet aynı gündeyiz :)) açken doğru diyosun acıktım diye dürtüyorrr.... benimkisi dürtüyo bakalım yeni başladı daha doğrusu sıklaştı... tabi 5. ayda yaptırmak gerekiyor ihmal etmee
Evet acıkınca çıldırıyor resmen ama onu ben öyle alıştırdım. Doktor da dedi ki sen bunu neyle besliyorsun, bu irileşmiş. resmen saldırıya geçiyor. Ama her gün 3 koca bardak bardak süt, ara öğünlerde tuzsuz badem, dut kurusu ve ceviz inanılmaz harekete geçiriyor bebişi:)
mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim
ben ilk kez küçük kıpırtılar hissettim içten içe üzülüyordum ..çok şükür Allahıma göbek deliğimin hemen aşağısında önce anlayamadım hemen lavaboya koştum bekledim pıt pıt başladı çok mutluyum sevinçten ağlıyorum işyerımde .. eşimi de aradım ama keşke o da yanımda olsaydı evde olsaydık suan o da bu anımı paylaşsaydı.
Agresif, tebrik ederim canım seni de. Seninki kız ya şimdi annesi, kibar kibar minik minik anne ben buradayım yapıyor..ne mutlu bir duygu, süper...
Hoş geldin bakalım=)
Senin gibi yıl sonu günü olan bir kaç arkaaş var.Hiç belli olmaz ki=)
Belki ben erken doğumla kasımda dünyaya getircem=)
Önemli olan bilgi paylaşmak dertleşmek=))
Bebişin hayırlı olsun.Drun görebildi mi popişi
Papatya senin çok kasık ağrın vardı,öyle hatırlıyorum. Doktorun ne yapmıştı bu durum için? Ayakta durabiliyor musun, ya da ne kadar sıklıkla oluyor bu ağrı?
Moiraia, bugün nasıl oldun? Ağrın var mı hala?
Maalesef Turkuazcım çok ağrım var..Bugün sinirden ağladım eşimin yanında. İş çıkışı alışverişe gittik..Ayakta ağrıdan duramadım. Ama sorun aslında vajinamın içindeki sızı ve tokluk hissi..Sanki bir şey ağzını tıkamış gibi rahatsız da ediyor beni..Uff ne yapsam bilemedim(