2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
beni aile hekimliğinden arayan eden kimse yok ne zaman olcam bu aşıyı benmi arasam gitsem napsamm:44:

canmcm kaydın var mı aile hekimliğinde malum sende benim gibi yeni taşındın kaydını yaptırım gebe olduğunu kaydettirdikten sonra takibe alıyolar kuzucum...Bana 17. haftada gel dediler aşı için gitmedin dr.umuz bişi dememişti çünkü dr. dedi aşı için çağırdılar mı dedim evet ama siz bişi söylemiyince gitmedim ...Onlar takip ediyor mutlaka faydalan dedi (gözüm pek tutmadı da bizm sağlık ocağını) ben 19. haftada gidicektim dün aradılar gelin lütfen diye bende iyi cuma gelirim dedim. Duyduğum kadarıyla 2 gün duş almaman gerekiyomuş eee c.teside çalışıorum kokarım valla evde oliyimde pazara kocişe kokim

senin gebelik takıbini yapan ebeler. doktorlarla pek muhatap olmuyorsun canım

soru içinmı dedin sonra okuyunca anladım kusura bakma canım

canm benim ebe ilk kaydı yaptırdığımda izinliydi dr.la görüşüp kayıt yaptırmıştım şimdi ebe ilgilenicek sanırım benim bu uçak muhabbeti çok kafama takıldı ya dedim hazır sağlık ocağına gitmişken sorsam mı anlarlar mı

Evet tutuyorum canım, doktoruma da sordum, iyi beslen bol su iç hiç bişey olmaz didi

Hoşgeldin kuzum
Nasılı tatil anlat bakalım
bende oruc tutmak istiyorum ama doktorum tutma dedıgın için cesaret edemedım.
acaba oruc tutunca bebegin suyu felan azalırmıki?

beni aile hekimliğinden arayan eden kimse yok ne zaman olcam bu aşıyı benmi arasam gitsem napsamm:44:

selam gizem
beni de arayan olmadı. gittim sordum kayit olmak gerekiyormus hamile oldugunla ilgili. ama ben aile hekimleri dolu oldugu icin kaydimi yaptiramadim. yine de 20. hafta gel asini yapariz dediler. iki kez oluyormus. digeri ne zaman onu bilmiyorum

kayıtlıyım kuzucumm bennnn yarın uğrarım olmazsa:26:

saol canımmm benim kaydım olmasına rağmen arayan kimse yok valla

kayıtlıyım kuzucumm bennnn yarın uğrarım olmazsa:26:

saol canımmm benim kaydım olmasına rağmen arayan kimse yok valla

bazı sağlık ocakları aramıyor sen git canm ... yavru bide ne dicem havaalanında x-raylerde problem yaşadın mı?

canım benide aramadılar doktorumda 20.haftada aşını olup gel dedi bende gecen hafta gittim tam 20+0 da gidicem sabah 9da gel kanda alıcaz aç gel dedi.bunun dışında 3 kere daha takip yapıcaz dedi.24.haftada gene aşı var bildiğim kadarıyla.
bence sende 20.haftanda sabah git hemde tahlillerini yapsnlar.

bazı sağlık ocakları aramıyor sen git canm ... yavru bide ne dicem havaalanında x-raylerde problem yaşadın mı?

yok canım hamileyim dedim bayan görevliler elle aradı aradan geçirdiler sabiha gökçende.
bugünde antalyadan dönerken oranın hava alanında hamileyim dedim tamam diyip yine aradan aldılar kabine soktular heryerimi ellediler
hiç problem olmuyo yanii ama terlik giy çıkarttırıp onları cihaza sokuyolar çünkü sen geçemediğin için

tamamm canımm çok teşekkürler gidiyim o zaman 20+0da çok saol :)

Kizlar bugun dr a gittim..tatilde oldugum icin nigdede hastanwye gittim.

nigdede bir tane ozel hastane var ana koca antepteki yerlerden daha guzel...dr cok ilgiliydi..
uzun sacli.top sakalli bi dr. randevusuz gittim sira yoktu hemen girdim usg 4d liydi..uzun uzun gosterdi su bagirsak su mide..su kkucuk dili :)))

Neyse ayni ayrintilu ultrason gibi bakti...en son cinsiyeti soyledi...

veeeee

kizzzzzzzz:)))

Icim burkuldu..oglana alistirmisim kendimi....ama hemen gecti bi sevinc bi sevinc evde. annem yengemde yanimizdaydi. dr un yaninda bi cigliiik a atti ki ikiside dr sasirdi. daha usg bitmeden tel. na yapisti bizimkiler saga. sola...

su an tarifsiz bi duygu var icimde.....:)))
Sevinc huzun.. huzunde kiz. oldugu. icin. degil.onu korumaa icgudusunden...

terlikleri ne diye çıkarttırıyolar kız ahahhhh

kuzucum 20. haftayı beklemene gerek yok sen yarın git görün 17. ve 20. hafta arası gidebiliyosun

inan ki içimden geçiyordu yazını okumadan içinde kız geçen cümleyi aradı gözlerim hayırlı olsun darısı denizimin başına

canım diğeri ilk aşıyı vurulduktan 1 ay sonra

terlikleri ne diye çıkarttırıyolar kız ahahhhh

kuzucum 20. haftayı beklemene gerek yok sen yarın git görün 17. ve 20. hafta arası gidebiliyosun

Bomba uyuşturucu falan taşıyomuyuz terlikle diye hahah
ayakkabı giy çıkar zor olmasın diye terlik giy bence

Kizlarr ayrintili usg ise ucretsizmis. muayene parasina 27 tl..muaye ucretimiz...extra para almiyolarmis...

20-22 haftalarda yaptir dedi..

Belis markasını duydum canım nette çok fazla ürünleri var
bende onun birkaç serisini beğendim Bursa ya gittiğimde bakıcam
mudanya yolunda moremo diye bir mağaza varmış orda satılıyormuş
Bursalı anne adayları bakmak isterse haberleri olsun
mağazanın kendi ürünleride güzele benziyor bakmakta fayda var

Ben Ankara'da sıkıntı yaşamamıştım giderken ama dönüşte Edremit'te güvenlikçiler x-ray'in zararlı olmadığını geçebileceğimi söylediler. Ben itiraz ettim. Sonra tarama yapan ellerinde cihazlar var ya, onu açıp taramak istedi. Ben de geri çekilip sadece elle arayabileceklerini söyledim. Elle arama yetkimiz yok dedi. Esenboğada vardı ama diye itiraz edince mecburen aradılar elle. Sorun çıkaracak olurlarsa azıcık cazgırlık yap canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…