- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 12 haftalıkken kanamam olmuştu çok şiddetli. sonra içeriden kanamaya devam etti dışarı atmadı. bebekle aynı büyüklükte koca bi pıhtı kesesi oluştu, büyümeyede devam ediyodu. 20 haftaya kadar hep yattım bebeğimde iyiydi gelişimi falan. hareketlerini hissediyodum.son hafta lekelenmem durdu ağrılarım geçti. doktorda pıhtı kesesi çok küçülmüş artık normal hayatına dönebilirsin dedi. 2 gün sonra bebeğim hareket etmeyince gittim karnımda ölmüştü.zaten o pıhtı bebeği ayırmıştı duvardan ama yinede yaşıyordu. 4 ayrı doktor hep çok şaşırdılar nasıl yaşıyo diye. hepsi ayrı ayrı sonunu çok merak ediyodu. zor günlerdi tabi geçti.şekerli suyun işe yaradıgını bilmiyordum teşekkür ederim . sen neden kaybettin bebeğini geçmiş olsun canım
benim 12 haftalıkken kanamam olmuştu çok şiddetli. sonra içeriden kanamaya devam etti dışarı atmadı. bebekle aynı büyüklükte koca bi pıhtı kesesi oluştu, büyümeyede devam ediyodu. 20 haftaya kadar hep yattım bebeğimde iyiydi gelişimi falan. hareketlerini hissediyodum.son hafta lekelenmem durdu ağrılarım geçti. doktorda pıhtı kesesi çok küçülmüş artık normal hayatına dönebilirsin dedi. 2 gün sonra bebeğim hareket etmeyince gittim karnımda ölmüştü.zaten o pıhtı bebeği ayırmıştı duvardan ama yinede yaşıyordu. 4 ayrı doktor hep çok şaşırdılar nasıl yaşıyo diye. hepsi ayrı ayrı sonunu çok merak ediyodu. zor günlerdi tabi geçti.
geçen yıl bebeğim yaşasaydı 2012 aralık annesi olacaktım. kısmet 2013 aralık anneliği olacak inşallah. ikisinin doğumları aynı tarihe denk geldi çok ilginç.
merhaba aralık anneleri ablam sabah başlayan sancıların arkasından doğuma alındı herkesten dua bekliyorum.çok kötü oldum ilk doğumum gözlerimin önünden geçtikçe ağlıyorum..
ay canım ya çok geçmiş olsun.kısmet işte yine aralıkta olacakmış.benim hamileliğim çok rahattı kimse hamile olduguma inanamıyodu herşey yolundaydı taki iltihabım olana kadar bende 2011 aralık annesi olucaktım ama 2013 aralık annesi varmıs kaderde sopnrada 2 düşüğüm daha oldu sebepsiz doğla düşüklerdi bu 4. hamileliğim çok acı çektim inşallah bu sefer bebeğimizi alıcaz kucagımıza
ay canım ya çok geçmiş olsun.kısmet işte yine aralıkta olacakmış.
ben böyle sorunsuz hamilelikler görüp duyunca öyle mutlu oluyorum ki. aşırı bi mutluluk kendim bile şaşırıyorum. inşallah rabbim kimseye yaşatmasın öyle sıkıntılar.çok zor çünkü onları çekmek. ben sürekli yatıyordum her tarafım artık yara olmuştu acıyodu. annem karşımda hep ağlıyodu. ama yinede bebeğim iyi olsun yeterki diyodum.
hakkımızda hayırlısı böyleymiş.alanda verende Allah yine verdi işte çok şükür.
inşallah canım bu defa sağlıklı bi hamilelik geçirirsin. cümle hamile kardeşlerimizde aynı şekilde inşallah. sağlıklı hayırlı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.
senin iltihap durumunu merak ediyorum nasıl gelişti diye ama acaba arkadaşlar rahatsız olurlar mı hani hassas bi dönem ya panik olmasınlar diye istersen bana özelden yaz merak ettim
aklıma takılan soru ile her hangi bir cevap bulamadım bi arkadaşımız bize migren agrısı çeken anne adaylarının erken doğum yaptığını söyledi bunun gerçekliğini nedir ki??? ben sürekli ağrı çekiyorum son zamanlar azalsada ne yazıkki devam etmekte...
kim dediki bunu sara hastaları bile bebeklerini sağlıkla kucagına alıyo mutlaka migren hastaarının agrı ataklarını kontrol altına alacak bi yöntem vardr benim 4 halamında migreni var ikisinn 3er tane 2 sinin de 2 ser tane cocugu var ve hiç ölüm yok bana acayip geldi
Bu reklamlar çok sakıncalı ya.Butik bebe de bi sepet yaptım 160 tl tuttu.
Son 12 dk'm alsam mı almasam mı. daha bebeğime 1 parçacık şey aldığım için heves ediyorum.
ama akşam eşimden de tırsıyorum=))
Off yasaklasınlar alışveriş sitelerini=)
benim dolap da ayni durumda kışlıklarla yazlıklar ayrılacak düzlenecek tozu alınacak ama kim yapacak