benım deger dun 180.95 di yukselmısdır umarım sımdı kıstı atarız ya sorun deılmıs herkesde olabılıyomus ben keseyı gormeye nisanın 19unda gıdıcem sen ?11 mart canımm sat 26-27si gibi yumurtlamış olmam lazımm :)
korkuyorumm kist için ne dedi doktor atarız belki ilerleyen zamanlarda bide keseyi ne zaman görmeye gitcenn :)senin değer kaç hayatıım ?
hahahah
ay hayır kabul etmıyorum sen bana çtla dedın hıhh
tabıkıde yanlıs anlamadım telden yazdıgını anladım
benım ilk gebelıgımdı adetım 3 gun gecıktı ogrendım o gunden buyana yanı 2 3 haftadır sureklı doktordayım dıyende olmadı hemen gıtme dıye yok kan verdım yok sonuc aldım derken artık bı hal olmustum ve sadece keseyı gordu doktor gectıgımız carsamba gıttım işte kalp atısını duymadı hemşırede acele etme daha cok erken dedı ama sabırsızlanıyorum haftayı nasıl edıcem dıye cok uzun yazdım be:)
benım deger dun 180.95 di yukselmısdır umarım sımdı kıstı atarız ya sorun deılmıs herkesde olabılıyomus ben keseyı gormeye nisanın 19unda gıdıcem sen ?
kızlaaar merhabaa:)
doktora gittim bugüünn değerim 366ya yükselmiş 2 günde bir katlanıyo şuan çok normal dedi doktor sat 11 mart olduğu için..bütün tahlillerde temiz çıktı..kese için 19 nisanda gidicem inş..
bide yumurtalıkta 3 cm kist varmış ama hamilelerde olabiliyomuş miyom yada vs..hamilelik sırasında atılıyomuş bişey yok korkma dedi ama haliyle tahmin edebilceğiniz gibi gayet korkuyorum :)
Kızlar SAT a göre hesaplanıyor dimi gebelik haftamız ?
SAT a göre 5 hafta + 1 günlük.
ama ben yumurtladıgım tarihi biliyorum.
24 mart ona göre de 2 hafta+ 5 günlük.
ara ara da adet sancısı oluyor 3-5 saniye geçiyor tekrar başlıyo. şuan iyiyim.Normal sanırım.
Birde göğüslerim acıyor. O kadar belirtilerim.
dünde kan değerim 979,8 di.
canım benım valla ben hamılelıgım guzel gecsın bebegım saglıklı olsun herseye razıyım... allahıma bınlerce kes şukur olsun allah olmayanlarada nasip etsin işallah...Okuyunca şok oldum kız yanlış anlıcak nispet yapar gibi dedim
Tövbe tövbe :))))
Midem ztn sürekli ekşi gibi boş gibi yanıyor gibi
oleeeeeeeeeeeeeybendee 19 nisan :)
36 saatte bir iki katına çıkıyomuş benim salı günü 106ydı bugün 366 çıktı çok normalmiş.doktor cumaya 3300 küsür olması gerek dedii seninde öyle olur büyük ihtimallee
Canım inşallah keseni görürsün.Kist için telaşlanma bak doktorun korkulacak bişey yok biliyorum zor ama herşeyi kendimize stres yapmamalıyız bebişleri düşünmeliyiz.
Canım sata göre hesaplayacaksın.Benimde o konuda kafam karışıktı ama arkadaşlar gayet güzel özetlediler.Yani sen 5+1 sin.
canım benım valla ben hamılelıgım guzel gecsın bebegım saglıklı olsun herseye razıyım... allahıma bınlerce kes şukur olsun allah olmayanlarada nasip etsin işallah...
oleeeeeeeeeeeeeyhaberleşelim ozamn işallah guzel haberler verırız ... 19 nısanda bakalım nolcak cok sabırsızım gunler nasıl gecıcek kızzz senınle şafak sayalım olurmu
Canım çok bi belirti yok. Daha kese ve kalp atışları için gitmedim salı gidecem. Bi görseydim farklı olacak ondan. İnşallah kese+bebiş+kalp atışını görürüm. Sen gördünmü?
Canım benimde ilk gebeliğim.Adetten 3 gün önce öğrendim.Adetten 1 gün önce de doktora gittim.Doktor nisanın 2.haftası gel dedi.Ben de uzattım biraz 3.haftasına işte salı ilk kontrolüm.Ondan hissedemiyorum dedim:)) Ben burdakilere bakılınca baya iyi sabrettim
olabılır kotu dusunmeyelım arada benım gıdıklanmalarım oluyo ama şimdiden hep karnımı acıp bakıyorum varmı bı deısıklık dıye hahahha nezamn gobuslerımız buyucek yaaaaoluur canımmmm benim randevum cuma 3teağrın oluyomu arada bir kasıkta ?kisttenmi benimki acaba
olabılır kotu dusunmeyelım arada benım gıdıklanmalarım oluyo ama şimdiden hep karnımı acıp bakıyorum varmı bı deısıklık dıye hahahha nezamn gobuslerımız buyucek yaaaabenımde 11:30 da randevum işallah keseyı gorururz kalp atıslarını nezamn duycaz acaba ??
ayyy cok sabırsızlanıyorum şöyle 4 aylık olana kadar bana rahat yok heralde19 nisanda keseyi görsek 2 hafta sonra falanda duyarız sanırım canımm daha karnımıza çok var sabret dur bismillah yeni başlıyoruz
hanımlar merhaba bende 1 nisanda doktora gitmiştim ilk ve kesemizi görmüştük.Bugün gittiğimizde ise çok şükür kalp atışlarını gördük.Doktor karından baktı bu sefer gördük çok şükür miniğin pıtırtılarını. Darısı hepinizin başına hanımlar.Sağlıcakla görürsünüz inşallah.
ayyy cok sabırsızlanıyorum şöyle 4 aylık olana kadar bana rahat yok heraldedüşük tehlikesi gcsın baska bısey ıstemıyorum :18:
ayyy ne guzell bende sunları bı atlatsam keske offf sabır sabır allahımhanımlar merhaba bende 1 nisanda doktora gitmiştim ilk ve kesemizi görmüştük.Bugün gittiğimizde ise çok şükür kalp atışlarını gördük.Doktor karından baktı bu sefer gördük çok şükür miniğin pıtırtılarını. Darısı hepinizin başına hanımlar.Sağlıcakla görürsünüz inşallah.
senın adına cok sevındım canım allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın inşalah haftaya benımkıde duyulur son adet tarıhın kac acaba benım 27 subat
hanımlar merhaba bende 1 nisanda doktora gitmiştim ilk ve kesemizi görmüştük.Bugün gittiğimizde ise çok şükür kalp atışlarını gördük.Doktor karından baktı bu sefer gördük çok şükür miniğin pıtırtılarını. Darısı hepinizin başına hanımlar.Sağlıcakla görürsünüz inşallah.
slm kızlar daha önce yazmıştım dün öğrendim kan testinde hamile olduğumu yarın tekrar kan vercem inşallah deger 2 katına çıkar. daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için cok korkuyorumdua edin bana.
bu arada kese ne zaman gözükür acaba?? degerim 2 katı olursa salı çarşamba doktora giderim artık inşallah kesem gözükür. 11 nisan adet günümdü bakalım hayırlısı