ayy ben goruyorum yaa ıkı kere aynı ruyayı gordum ... kız bebek dogurmusum ama dogururken o agrıları acıları resmen gercek gıbı yasadım .. sonra yenı dogan bebek dedesının kucagında bırden konusmaya baslıyoo :S allaha allah cok ılgıncdı yaaaCanlarım çok sağolun inşallah hemen geçer bu mide bulantım ben oğlumdada cok çekmiştim
Bunda çekmek istemiyorum
Oğlumda kusarken ağlardım yaşamak istemiyorum diye
Kızlar siz rüya göruyormusunuz bebişle ilgili
kızlar benım adet tarihimden 2 gun önce kan değerim 1000 üzeri çıkmıştı hatta çok korktum herkesin kı böyle değil diye anormallık var sandım sonra doktor 5 haftaık değer dedi. ve tek kese gördük 5 haftalıkta bu değer normalmiş.
ayy ben goruyorum yaa ıkı kere aynı ruyayı gordum ... kız bebek dogurmusum ama dogururken o agrıları acıları resmen gercek gıbı yasadım .. sonra yenı dogan bebek dedesının kucagında bırden konusmaya baslıyoo :S allaha allah cok ılgıncdı yaaa
anaaaa kıız bi solukda 5iz dogurmayasınhayır olsun valla cok degısık bı ruya gormussun ben bebısımı hıc gormedım ruyamda sadece bıgun bı kadın ruyamda cok tatlı bı kızın olucak dedı bana bırde hamıle kalmadan 2ay once topraga agac dıktıgımı gormustum hamıle bebegımız olcak dedım eşıme :)yalnız 5 adet agactı kızlar sakın 5 cocugum olmasın kısmett:)
anaaaa kıız bi solukda 5iz dogurmayasın
Canlarım çok sağolun inşallah hemen geçer bu mide bulantım ben oğlumdada cok çekmiştim
Bunda çekmek istemiyorum
Oğlumda kusarken ağlardım yaşamak istemiyorum diye
Kızlar siz rüya göruyormusunuz bebişle ilgili
anaaaa kıız bi solukda 5iz dogurmayasın
Ayy canım inşallah çok zorlanmazsın bu defa.
Ben görmüyorum canım. Daha hala kendimi tam olarak hamile gibi de hissetmiyorum.(
amiiiin işallaaah bol bol şükrediyorum rabbime allahım sen dualarımızı kabul ettın bızı annelık duygusundan mahrum etme saglıkla kucagımızada almayı yavrularımızın kokusunuda hissettirmeyi nasip et bize salih evlat nasip et amiiinn ...takdırı ılahı bılemeyız olabılır vallaa bebısımın kalp atıslarını bı duyayımda o bana yeter saglıklı olsun bıtane olsunn:)
neden kendını hamıle gbı hıssetmıyosun haftalarımız yakın bırbırıne kesenı ve bebegın kalp atıslarını gordunmu canım.
amiiiin işallaaah bol bol şükrediyorum rabbime allahım sen dualarımızı kabul ettın bızı annelık duygusundan mahrum etme saglıkla kucagımızada almayı yavrularımızın kokusunuda hissettirmeyi nasip et bize salih evlat nasip et amiiinn ...
Canım çok bi belirti yok. Daha kese ve kalp atışları için gitmedim salı gidecem. Bi görseydim farklı olacak ondan. İnşallah kese+bebiş+kalp atışını görürüm. Sen gördünmü?
Kızlar SAT a göre hesaplanıyor dimi gebelik haftamız ?
SAT a göre 5 hafta + 1 günlük.
ama ben yumurtladıgım tarihi biliyorum.
24 mart ona göre de 2 hafta+ 5 günlük.
ara ara da adet sancısı oluyor 3-5 saniye geçiyor tekrar başlıyo. şuan iyiyim.Normal sanırım.
Birde göğüslerim acıyor. O kadar belirtilerim.
dünde kan değerim 979,8 di.
aynı sorun bendede var valla ama benımkı senınkının ablasıkızlaaar merhabaa:)
doktora gittim bugüünn değerim 366ya yükselmiş 2 günde bir katlanıyo şuan çok normal dedi doktor sat 11 mart olduğu için..bütün tahlillerde temiz çıktı..kese için 19 nisanda gidicem inş..
bide yumurtalıkta 3 cm kist varmış ama hamilelerde olabiliyomuş miyom yada vs..hamilelik sırasında atılıyomuş bişey yok korkma dedi ama haliyle tahmin edebilceğiniz gibi gayet korkuyorum :)
haydi kızlar bir kase yoğurt yıyın ve bebegımızın gelısımını hızlandırın hergun bır kase yogurt bebegın kemıklerını hızla gelısmesındeyardımcı bı etkenmiş...
aynı sorun bendede var valla ama benımkı senınkının ablasıcunkı 4cm miş benım kıstım merak etme hıc bı sorun olmaz ondan dedı... degerlerımızde senınle aynııı senin sat kaçç benımkı 7mart
aslında poğaca mıdeyı ekşitirmiş ve yaglı oldugu ıcın iyi deil eger mıde bulantısına cozum arıyosan en ıyı cozum krakermiş :SAyyy hilbar şuan yiyemicemmmm :/
Eşimi aradım poğaça al bana dedim çatla onu yemeyi düşünüyorum
Aral da hergün ev yoğurdu yıyordum ama o da 4 aydan sonra yemeye başlamıştım
aslında poğaca mıdeyı ekşitirmiş ve yaglı oldugu ıcın iyi deil eger mıde bulantısına cozum arıyosan en ıyı cozum krakermiş :S
hahahahAy hilbar çayla yazacağıma çatla yazmışım telden yazıyorum
Yanlış anlamadın inşallah cnm