2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ayy ben goruyorum yaa ıkı kere aynı ruyayı gordum ... kız bebek dogurmusum ama dogururken o agrıları acıları resmen gercek gıbı yasadım .. sonra yenı dogan bebek dedesının kucagında bırden konusmaya baslıyoo :S allaha allah cok ılgıncdı yaaa

hayır olsun valla cok degısık bı ruya gormussun ben bebısımı hıc gormedım ruyamda sadece bıgun bı kadın ruyamda cok tatlı bı kızın olucak dedı bana bırde hamıle kalmadan 2ay once topraga agac dıktıgımı gormustum hamıle bebegımız olcak dedım eşıme :)yalnız 5 adet agactı kızlar sakın 5 cocugum olmasın kısmett:)

anaaaa kıız bi solukda 5iz dogurmayasın

Ayy canım inşallah çok zorlanmazsın bu defa.

Ben görmüyorum canım. Daha hala kendimi tam olarak hamile gibi de hissetmiyorum.(

anaaaa kıız bi solukda 5iz dogurmayasın

Ayy canım inşallah çok zorlanmazsın bu defa.

Ben görmüyorum canım. Daha hala kendimi tam olarak hamile gibi de hissetmiyorum.(

neden kendını hamıle gbı hıssetmıyosun haftalarımız yakın bırbırıne kesenı ve bebegın kalp atıslarını gordunmu canım.

takdırı ılahı bılemeyız olabılır vallaa bebısımın kalp atıslarını bı duyayımda o bana yeter saglıklı olsun bıtane olsunn:)
amiiiin işallaaah bol bol şükrediyorum rabbime allahım sen dualarımızı kabul ettın bızı annelık duygusundan mahrum etme saglıkla kucagımızada almayı yavrularımızın kokusunuda hissettirmeyi nasip et bize salih evlat nasip et amiiinn ...

neden kendını hamıle gbı hıssetmıyosun haftalarımız yakın bırbırıne kesenı ve bebegın kalp atıslarını gordunmu canım.

Canım çok bi belirti yok. Daha kese ve kalp atışları için gitmedim salı gidecem. Bi görseydim farklı olacak ondan. İnşallah kese+bebiş+kalp atışını görürüm. Sen gördünmü?

amin inşallah canım yaaa

Canım çok bi belirti yok. Daha kese ve kalp atışları için gitmedim salı gidecem. Bi görseydim farklı olacak ondan. İnşallah kese+bebiş+kalp atışını görürüm. Sen gördünmü?

benım ilk gebelıgımdı adetım 3 gun gecıktı ogrendım o gunden buyana yanı 2 3 haftadır sureklı doktordayım dıyende olmadı hemen gıtme dıye yok kan verdım yok sonuc aldım derken artık bı hal olmustum ve sadece keseyı gordu doktor gectıgımız carsamba gıttım işte kalp atısını duymadı hemşırede acele etme daha cok erken dedı ama sabırsızlanıyorum haftayı nasıl edıcem dıye cok uzun yazdım be:)

kızlaaar merhabaa:)
doktora gittim bugüünn değerim 366ya yükselmiş 2 günde bir katlanıyo şuan çok normal dedi doktor sat 11 mart olduğu için..bütün tahlillerde temiz çıktı..kese için 19 nisanda gidicem inş..
bide yumurtalıkta 3 cm kist varmış ama hamilelerde olabiliyomuş miyom yada vs..hamilelik sırasında atılıyomuş bişey yok korkma dedi ama haliyle tahmin edebilceğiniz gibi gayet korkuyorum :)

Kızlar SAT a göre hesaplanıyor dimi gebelik haftamız ?

SAT a göre 5 hafta + 1 günlük.

ama ben yumurtladıgım tarihi biliyorum.

24 mart ona göre de 2 hafta+ 5 günlük.

ara ara da adet sancısı oluyor 3-5 saniye geçiyor tekrar başlıyo. şuan iyiyim.Normal sanırım.

Birde göğüslerim acıyor. O kadar belirtilerim.

dünde kan değerim 979,8 di.

haydi kızlar bir kase yoğurt yıyın ve bebegımızın gelısımını hızlandırın hergun bır kase yogurt bebegın kemıklerını hızla gelısmesınde yardımcı bı etkenmiş...

hayırlı uğurlu olsunn canımm :)
o ağrı bendede oluyo

aynı sorun bendede var valla ama benımkı senınkının ablası cunkı 4cm miş benım kıstım merak etme hıc bı sorun olmaz ondan dedı... degerlerımızde senınle aynııı senin sat kaçç benımkı 7mart

haydi kızlar bir kase yoğurt yıyın ve bebegımızın gelısımını hızlandırın hergun bır kase yogurt bebegın kemıklerını hızla gelısmesınde yardımcı bı etkenmiş...

Ayyy hilbar şuan yiyemicemmmm :/
Eşimi aradım poğaça al bana dedim çatla onu yemeyi düşünüyorum
Aral da hergün ev yoğurdu yıyordum ama o da 4 aydan sonra yemeye başlamıştım

11 mart canımm sat 26-27si gibi yumurtlamış olmam lazımm :)
korkuyorumm kist için ne dedi doktor atarız belki ilerleyen zamanlarda bide keseyi ne zaman görmeye gitcenn :)senin değer kaç hayatıım ?

Ayyy hilbar şuan yiyemicemmmm :/
Eşimi aradım poğaça al bana dedim çatla onu yemeyi düşünüyorum
Aral da hergün ev yoğurdu yıyordum ama o da 4 aydan sonra yemeye başlamıştım
aslında poğaca mıdeyı ekşitirmiş ve yaglı oldugu ıcın iyi deil eger mıde bulantısına cozum arıyosan en ıyı cozum krakermiş :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…