2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kizlar topikleri arada okuyrm sznkine denk geldm.bkac ay oncesine dondum.cepten griyorm hftalarinizi goremiyrm ama 16 ve ustu sanirm ayrintili ultrason dediginize gore.bn 20.hftada yptrmistm renkli gormustm kizimi iskelet gbi bseydi ona olup olup dirilmistm gozlerm.dolmustu.smdk her kntrole gttgmde goruyorm renkli ve artk tam bi bebek.. son aylarinz kisa geliyo kizlr aranzda vardr daha once dogum ypan atkdslar sicak asiri bunaltiyo uykulari kacirdk..son zamnlar en zor ama en guzel zamnlr.. bkachfta snra kavusucm melegime ins..sizede saglikli bi hamilelik diliyrm hepimz sag salim kavusalm minnaklarimiza ins

evet cemrecim varmış baktım cevahirde optimumda falan
ama ithal olcağı için baya tuzludur
yine de gidip bakmak lazım sitesinde harika şeyler var

çok kötüler yaaa el kadar şeylere ne fiyatlar konuyo
halbuki en fazla 3 5 kez giyebiliyolar
insan ikilemde kalıyo bu para buna verilir miiii verilmez miii :111:

yokki ingilterede tanıdık

amin canım ne güzel dua etmişsin bu mübarek günde Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versinbende duymuştumki erkek bebeklerin hareketleri erken belli oluyo diye bebeişin erkemiydi canım

doğum gününde kutlu olsun canım bu arada onu atlamışım sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara....

teşekkürler canm amin inş.

canm benim bebişi kıza benzetmişlerdi Allah'ın izniyle önümüzdeki kontrolde netleşicek inş. aslına bakarsan bende bu kadar erken bişiler hissetmeyi beklemiyordum

ayyy evet ben ist a gıttıgımde muhakkak adamı cevahire sokmam lazımmmm
ama ablamdan da ıstıcem yuzsuzum sanırsam küüü :44:

Cemreee kız whatsappin var mi senin

var cnm

belki karşılaşırız birgün ofm de :)

Evet neden olmasın nasip kısmet canım : )

Benim daha cinsiyet belli değil. Çok merak ediyorum 15 temmuzda gidicem. İnşallah ögrenirimde alışveriş yaparım son aylara kalmasını istemiyorum.

Mrb canlarrr
Offf alışveriş delisi biri olarak benimde herşeye içim gidiyooo ama
Ezomun herşeyi yepyeni duruyor, boşuna masrafa girmek istemiyorm
Yatak odamızda bir beşik var, bir de park yatak almayı düşünüyorum. .
Yeni bi tkm hastane çıkışı alırım Ezgininde vardı 3 tkm yeter heralde..offf herşey
Var evde hiçbirşey e grk yok aslında

kızlar benim göbiş kocaman oldu ( maşallah ) ne olduysa bu hafta oldu ilk kez kendimi tam olarak hamiş hissediyorum normal mi birden büyümesi aceba

kızlar benim göbiş kocaman oldu ( maşallah ) ne olduysa bu hafta oldu ilk kez kendimi tam olarak hamiş hissediyorum normal mi birden büyümesi aceba

Benimki de bu hfta boy attı sankim:26:
Hiç yoktu çünkü, bu hafta pırtladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…