mta sağlıkocağında mı yaptın canım?Merhabalar Hayırlı Cumalar..
Biz geldik. Şeker yüklemesi yaptık. Ilk değerim 103 ikinci 148 üçüncü 128 çıktı normalmis sonucumuz. Allaha şükür.
Bebisımi de görmek istedim. Uyduruk bir ultrason cihazıydı ama allaha şükür kızım iyiymiş. Bu defa ayaklarını uzatmıştı kocaman göründü gözüme. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapılacak ama burada o cihazlar yok. Devlette yada özelde yaptırın dedi.
Bir ay sonrası için randevu almıştım kendi doktorumdan nasıl bekleyecem derken bugün gördüm şükür iyiymiş allah gönlüme göre verdi. Bir ay beklemedim :)
benim 2 ay ütü biriktirdiğim oldu sonra 8 saat ütü yaptım bidahada tövbe yarabbim dediiimmmm 2 parça yıkansa anında ütülüyorum korkumdan birikcek diye hahaha
Günaydın herkesee
ya kızlar aynı şekilde bende eleviti çok zor içiyorum öğürüyorum resmen onu içerken büyük diye mi acaba işkence gibi resmendaha ne kadar içicez acaba
ütü demeyin bana dağ gibi birikti annem gelecek onu beklıyorum. lazım olursa aradan alıp ütülüyorum yıkanıyor yıne ütüye. ütü işi bitmez.
bakın ne dicem;
ben iki akşamdır yaşıyorum bu durumu birden karnımın sol tarafında birşey toplanıyor taş gibi oluyor sanki yumurta ya da sert bir domates gibidokunuyorum semsert sağ kısma dokunuyorum boşluk var sanki bide dün akşam 3-5 kez pıt pıt içerde bir hareket oldu 16. haftalardayım Allah'ın izniyle erken değilmi daha ? 20. haftalara kadar ilk gebeliklerde hissedilmez diyo :44: ayrıca bu sabah yine aynı şey oldu bi gözüm açık bi gözüm kapalım hemen yokladım yine semsert sakince doğruldum baktım karnım yamuk resmen minicik ama Allah aşkına bu bebeğim mi ? değilse nedir ? Allah'ım onun olduğunu hissetmek bile ne harika bir duygu bugün doğum günüm hayatımda aldığım en güzel hediye gibi doğdupunda düşünemiyorum bile Dua ettim hep sağlıkla doğsun evlatlarımız yüzleri gözleri güzel elleri ayakları sağlam hayırlı evlatlar olsun diye Rabbim evlat diye yanan tüm kadınlara ailelere nasip etsin hayırlısıyla şükürler olsun rabbime ...
Hemen geçmişi okuyayım
amin canım.
evet antalyadayım. sen nereye gidiyorsun canım. senin de Antalya da olmana çok sevindim.
Canım özeller 19 yada 20. Haftada yapıyormuş. Sağlık ocakları 18. Haftada istiyor. Ben özelde yaptıracam 1ağustosta dedim biz bu hafta yapmalıyız talimat böyle dedi. Neyse yaptım kurtuldum
Ben merkezde değilim. İlçedeyim. Korkutelindeyim.Devlet hastanesine gidiyordum ilk baştan beri. doktorumdan memnunum ama artık başka doktor bulmam lazım. Malum çok yogun oluyor hastane.
Yaşam hastanesi var bide burda. Ama o hiç hoşuma gitmiyor.
Sen memnunmusun? Muayene ücreti ve dogum ücretleri hakkında bir bilgin var mı canım ?
sebit yap canım yada yag mantısi güzel oolur olmadi karnıyarık yap
Kızlar bakın...
karnıyarık yapamam patlıcan yoksebit yap canım yada yag mantısi güzel oolur olmadi karnıyarık yap
kızlar bi fikir verin nolur
hergün hergün yemek derdi.... kaç gündür sebze mebze yedik biraz kıyma çıkardım hamur işi bişey yapıyim diyorum ne olabilir yaaa değişiklik olsun
kafa duruyo artık şu ne yemek yapiyim konusunda :26:
Kızlar bakın...
kız canım da sebit çekti iimi
mta sağlıkocağında mı yaptın canım?
hemen sonucu belli oluyo demek, iyimiş
hadi çok şükür atlattın sen sonuçlar da güzel, miss
cemre bayıldım o kırmızı siyah puanlıya
ben de oğluşuma istiyom yaaa nerden bulcaz bunları ing. site baya pahalı zaten burda varsa bile daha da pahalı satılıyodur
canım ben merkezdeyim. annem ve babam aslen Korkuteliler. evet orada şartlar kısıtlı ama yine de antalyanın diğer ilçelerine göre merkeze çok yakınsın. rahatlıkla ulaşabilirsin canım. hastaneden memnunum. doktorumda güray ünlü bayan doktor. gebeliğin başında vitale ye başlamıştım ama acil servisi olmadığından dolayı burayı tercih ettim. bebek yoğunbakımı da mevcut. bunlar önemli. Allah korusun olası bir erken doğumda bebek küveze girmek zorunda kalabilir.
normal doğum: 1 gece yatış+bebeğin ilk muaynesi+işitme testi+topuk kanı vs.582 tl.
sezeryan:2 gece yatış. (odalar tek kişilik bu arada) +bebeğin ilk muaynesi+işitme testi+topuk kanı vs. 632 tl.
tavsiye ederim canım.
next diye internet sitesi var ordan canım ama tl değil euro olarak satılıyor=))))İngilizce bi de site
Kız aynen ben o durumdayım şuanda en son tam 2-3 saat ütü yapmıştım gece yaırılarına kadar belim kopmuştu o günden sonra bıraktım ütüyü kızımın sınıfının bütün masa örtülerini ütülemiştim bide üstüne benim adamınkiler kendimden geçmiştim dağ gibi oldu işte şuanda yatak odasına giripte onları görünce psikolojim bozuluyo girişmem lazım artık :18:
Canım valla eleviti ne kadar içicez hiç bi fikrim yok ama daha önce ki hamileliğimde demir ilacımı ben doğuma kadar içmiştim bide elevit hem büyük hemde ağzına bi takıldımı tadı hemen dağılıveriyo o çok iğrenç işte öykkk yatmadan önce içiyorum ben onu hem midem hafiflemiş oluyo o saatlerde tatlım
Ayy hiç gülceğim yoktu cnm yaa ütülesende hiç azalmıyo ütüler yani ayy allah bize gç kuvvet versin valla ne diyim.
Bebiştir o tatlım bebiş rahimi hissediyosun işteyirim onları. Doğumgününde kutlu olsun canım mutlu yılların olsun inşş
adresi ver geliyorum