2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

peki haftasını net olarak nasıl hesaplıcam benim ki sat a göre gitmiyr çünkü :44:

erkekn büyüyor annesi ben kaç kiloyum acep

seni bilmiyorumdaaa.. ben aralda da 23 kılo almıştımm.. bu da o yöne doğru gıdıyor gıbı
ınan kı bıseyde yemıyorum heee
bugun oglen yemegınde aralın artığını yedım
3 nektarın seftalı yedım ayrı ayrı zamanlarda..
sabah kahvaltısını güzel edıyorum..
dondurma fln yıyorum ondan mı acep ...

hüaaaaaaa
ya cok kılolu bebek doğurmak istemiyorummmmm
aral 3,670 dogdu normal doğum ıstıyorum bunuda zorlanmak ıstemıyorummmm

mAŞALLAH KOCAMAN OLMUŞ GERÇEKTEN.DARISI BAŞIMA ÇOK İSTİYORUM GÖBİKİM ÇIKSIN..
Bebikim merak etme 2 haftaya karnin cikar..Benimki kocaman oldu da kilom aynı,en fazla 1 kilo almisimdir
aooo ben bu hafta ay hesabında karışıyorum cnm 20. haftada 5 ay oluyoruz diye biliyorum :44:

canm ben 16. haftamdayım takvimim 4-5 gün önden gidiyor noldusa 1-2 günde oldu

Kızlarr benim sat 8 mart,
1.ay 8 nisan
2.ay 8 Mayıs
3 ay 8 haziran
4 ay 8 temmuz da bitiyor...
Ben bitirdiğim ayı değil içinde bulundugum ayı söylüyorum hep...
5 ay 8 agustos
6.ay 8 eylül
7.ay 8 ekim
8.ay 8 kasım ( bu da bitince 9. ayımdayim diyeceğim)
Ee zaten Aralık ın 2. haftadı doğum...
Bu arada 9 ay 10 gün hamilelik süresidir ve normal doğumla hamileler zaten 10. Ay dogum yaparlar

Bende 54 le hamile kalıp 76 yla doğuma gitmiştim yaa tam 22 kilo almıştım bende derin 3.100 doğmuştu ki o bile nası çıktı anlatamam 3.5 tan fazla olmasın diyorum hep içimden nası çıkarcam kız ben tombiş bebiği :18::18:

oiyyyy maşallah 23 kilodan yine gencecik kız gibi olmuşsun yavrum ne kadar zaman da eskiye döndün

oiyyyy maşallah 23 kilodan yine gencecik kız gibi olmuşsun yavrum ne kadar zaman da eskiye döndün

valla hazıranda doğum yaptım o senee ınanılmaz sıcaktııı hıc bısey yemıodum karpuz peynır..
ama yedıgım zamanlarda oldu tabı..
ben 38 günlük lohusayken havuza ınmıştım.. ascık gobegım vardı mememlerım buyuktu :44:
ama 6 ayda fln ıdeal olmustumm
ama ıstem dışı verdım cok uzuluyordum kılolarım gıttıkcee

boş kağıdımı verdim geldimm oohh işim tek ders sınavına kaldı 17 temmuza oooooof allahımmmm

deniziimmm nice mutluuuu yıllaraa

peki haftasını net olarak nasıl hesaplıcam benim ki sat a göre gitmiyr çünkü :44:
26. Haftaya kadar baş çevresi bebeğin gerçek haftasını veriyormuş, 26dan sonra da bacak boyu. Nette gördüm bunu. Ultrason kağıdında her üç ölçüm için ayrı hafta yazıyor. Doktor sadece haftasıyla uyumlu diyor bana. Kafa çapına bakarsak benimki 3 gün önde ama ben hep SATa göre söylüyorum.

Benim bebegime kalp atisini duydugumuz gunden baslayarak 2 doktora gittim, ikiside satimdan onde gittigini soyluyorlar tam bir hafta, doktorum haftaya detayli usgde'de onde gozukurse dogum tarihini bi hafta one alicam diyo, buna gore bebegimin dogum tarihi 27 kasim oluyor :)

maşallah şekerim sana ne güzel işte şanslı hatunsun millet parçalanıyo kilo vericem diye banada diyolar sana bişe olmaz eskiye dönersin hemen diye bakalım görcesss

boş kağıdımı verdim geldimm oohh işim tek ders sınavına kaldı 17 temmuza oooooof allahımmmm

deniziimmm nice mutluuuu yıllaraa

minnoşum teşekkür ederim halledicen inş. kuzum az kaldı

tamam canm ben dr. dediğinden yola çıkarak hesaplama yaptım zaten 33 günlük adet periyoduma göre hesapladığımda 16 hafta çıkıyorum millete 16 haftalık diyince anlamıyor tabi herkez aydan anlıyor bende bilmiyordum açıkcası hamişlik olaylarından önce hafta hesabını

kızlar ütü yaptım sonrada yemeğimi bitti çok şükür
çiğ börek yaptım buarada...

bnm koca geldı yemek yıyıcezzz sonrada bızı dışarı goturcek
tel açtı gelırkennn
neeee aşkım bızı dışarı mı cıkarcaksınnn ayyy canım kocam bnm dedımm :)
hehehe tmm msj alınmıştır dedi :)

ya arkadaşlar kilodan bahsetmişsiniz ben şimdiye kadar sadece 1 kilo aldım. kusma durumum olmamasına rağmen. önceden de kilo alamıyordum. hamileyken alrım dedim ama oda olmadı. kaç kiloyla bitireceğim çok merak ediyorum

bebiş beslensin iyi olsun da...

Ben de 1 kilo aldm cano, zaten ilk 6 ay aldığın kiloların hepsi senin..
Kız mı seninki de , ben oğlanda 22 kilo almıştım, kızimda 14 aldm, sanki
Bu defa biraz daha az alıcam gibi gibi.

Ben de 1 kilo aldm cano, zaten ilk 6 ay aldığın kiloların hepsi senin..
Kız mı seninki de , ben oğlanda 22 kilo almıştım, kızimda 14 aldm, sanki
Bu defa biraz daha az alıcam gibi gibi.
daha öğrenmedik canım ya önümüzdeki hafta belki.
bu 1 kilo benim mi şimdi ay çok sevindim
ne güzel kızda az alıyomuşsun çok ilginç

daha öğrenmedik canım ya önümüzdeki hafta belki.
bu 1 kilo benim mi şimdi ay çok sevindim
ne güzel kızda az alıyomuşsun çok ilginç

Demekki üçüde erkek olsaydı ben qurbaa gibi şişer şişer geri inerdim:)))
Suda doum haberi show tv açın hmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…