- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Ultrason farkı olabilir canım. Ölçülere göre hesaplama yapıyor ultrason. Benim doktor baştan ayağa ölçmüyor. Kafa ve karın çevresiyle üst bacak uzunluğunu ölçüyor. Ölçülere göre 17+3te benimki 187 gr çıktı.
ben 55 kiloyum nerdeyseee
ve 48,500 ile başladımm
ohaaaa okusmuyumn lennn bennnnnnn
Fıstıkım Allah nice yaşlara erdirsin
seneye ki doğum gününü bebişinle kutlamayı nasip etsin
Nice yıllara=)))
erkekn büyüyor annesi ben kaç kiloyum acep
Bebikim merak etme 2 haftaya karnin cikar..Benimki kocaman oldu da kilom aynı,en fazla 1 kilo almisimdirmAŞALLAH KOCAMAN OLMUŞ GERÇEKTEN.DARISI BAŞIMA ÇOK İSTİYORUM GÖBİKİM ÇIKSIN..
aoooben bu hafta ay hesabında karışıyorum cnm 20. haftada 5 ay oluyoruz diye biliyorum :44:
canm ben 16. haftamdayım takvimim 4-5 gün önden gidiyor noldusa 1-2 günde oldu
kızlar ay hesabını haftaya göre yaparsanız son ay 10 aylık hamileyim demek zorunda kalırsınızen güzeli 30 gün hesabına göre yapmak. mesela ben bugün 18+1 oldum. 18x7=126 +1 =127 günlük hamileyim. 30'a bölersek yani aya vurursak tam 4 ay 7 günlük hamileyim. yani haftaya daha 4 buçuk olucam. beş demek için çok erken kızlarr
seni bilmiyorumdaaa.. ben aralda da 23 kılo almıştımm.. bu da o yöne doğru gıdıyor gıbı
ınan kı bıseyde yemıyorum heee
bugun oglen yemegınde aralın artığını yedım
3 nektarın seftalı yedım ayrı ayrı zamanlarda..
sabah kahvaltısını güzel edıyorum..
dondurma fln yıyorum ondan mı acep ...
hüaaaaaaa
ya cok kılolu bebek doğurmak istemiyorummmmm
aral 3,670 dogdu normal doğum ıstıyorum bunuda zorlanmak ıstemıyorummmm
seni bilmiyorumdaaa.. ben aralda da 23 kılo almıştımm.. bu da o yöne doğru gıdıyor gıbı
ınan kı bıseyde yemıyorum heee
bugun oglen yemegınde aralın artığını yedım
3 nektarın seftalı yedım ayrı ayrı zamanlarda..
sabah kahvaltısını güzel edıyorum..
dondurma fln yıyorum ondan mı acep ...
hüaaaaaaa
ya cok kılolu bebek doğurmak istemiyorummmmm
aral 3,670 dogdu normal doğum ıstıyorum bunuda zorlanmak ıstemıyorummmm
oiyyyy maşallah 23 kilodan yine gencecik kız gibi olmuşsun yavrumne kadar zaman da eskiye döndün
26. Haftaya kadar baş çevresi bebeğin gerçek haftasını veriyormuş, 26dan sonra da bacak boyu. Nette gördüm bunu. Ultrason kağıdında her üç ölçüm için ayrı hafta yazıyor. Doktor sadece haftasıyla uyumlu diyor bana. Kafa çapına bakarsak benimki 3 gün önde ama ben hep SATa göre söylüyorum.peki haftasını net olarak nasıl hesaplıcam benim ki sat a göre gitmiyr çünkü :44:
valla hazıranda doğum yaptım o senee ınanılmaz sıcaktııı hıc bısey yemıodum karpuz peynır..
ama yedıgım zamanlarda oldu tabı..
ben 38 günlük lohusayken havuza ınmıştım.. ascık gobegım vardı mememlerım buyuktu :44:
ama 6 ayda fln ıdeal olmustumm
ama ıstem dışı verdım cok uzuluyordum kılolarım gıttıkcee
boş kağıdımı verdim geldimm oohh işim tek ders sınavına kaldı 17 temmuza oooooof allahımmmm
deniziimmm nice mutluuuu yıllaraa
26. Haftaya kadar baş çevresi bebeğin gerçek haftasını veriyormuş, 26dan sonra da bacak boyu. Nette gördüm bunu. Ultrason kağıdında her üç ölçüm için ayrı hafta yazıyor. Doktor sadece haftasıyla uyumlu diyor bana. Kafa çapına bakarsak benimki 3 gün önde ama ben hep SATa göre söylüyorum.
kızlar ütü yaptım sonrada yemeğimi bitti çok şükür
çiğ börek yaptım buarada...
ya arkadaşlar kilodan bahsetmişsiniz ben şimdiye kadar sadece 1 kilo aldım. kusma durumum olmamasına rağmen. önceden de kilo alamıyordum. hamileyken alrım dedim ama oda olmadı. kaç kiloyla bitireceğim çok merak ediyorum
bebiş beslensin iyi olsun da...
daha öğrenmedik canım ya önümüzdeki hafta belki.Ben de 1 kilo aldm cano, zaten ilk 6 ay aldığın kiloların hepsi senin..
Kız mı seninki de , ben oğlanda 22 kilo almıştım, kızimda 14 aldm, sanki
Bu defa biraz daha az alıcam gibi gibi.
daha öğrenmedik canım ya önümüzdeki hafta belki.
bu 1 kilo benim mi şimdi ay çok sevindimne güzel kızda az alıyomuşsun çok ilginç