Evet cnm, biz 4.ayımızın son haftasındayiz..bi hafta sonra 5 aylk dicez
Soranlara, daha da mı çıkmasın
17. Haftada pırtlıyo demekki minnaklar
1 haftam daha var demekki bekliyorum heyecanla şuan hala bişey yok
Biten ay söylenir aslında canım ama herkes karıştırdığı için 5. Ayın içindeyim demek daha kolay. Aslında 4 aylık.ben de anlamadım giiti şu haftaları millet sorunca ne dicemı bilmıyorum benım hamılelik takvimime bakarsanız bugun 4 aylık oldunuz yazıyor
17. haftandaymışsın canım, benim de 17. Haftaya girince gözle görülür biçimde büyüklüğü arttı.kızlar benim göbiş kocaman oldu ( maşallah )ne olduysa bu hafta oldu ilk kez kendimi tam olarak hamiş hissediyorum normal mi birden büyümesi aceba
ben de anlamadım giiti şu haftaları millet sorunca ne dicemı bilmıyorum benım hamılelik takvimime bakarsanız bugun 4 aylık oldunuz yazıyor
aoooben bu hafta ay hesabında karışıyorum cnm 20. haftada 5 ay oluyoruz diye biliyorum :44:
canm ben 16. haftamdayım takvimim 4-5 gün önden gidiyor noldusa 1-2 günde oldu
Maşallah canım, için rahatlamıştır bebişi görünceDün randevu almıştım kızlar meğer dr izinliymiş 9.30 da gittik ta 12 ye kadar bekledik tek dr vardı
ordan iptal edip medipole gittik dr iğrençti ama bebeğim iyiymiş şükürki iltahap var idrar yolunda o ağrı yapıyormuş resim koyucamda inanın hiç bişey bell olmuyo 3 d var göya ama hiç belli değildi..
Cinsiyet sordum belli olmaz dedi drum erkek dedi dedim he evet burda pipi var dedi
Bebeğim baştan ayağa 12 cm kilosuda 195 gr mış iyi dedi boyu kilosu
kızlar ay hesabını haftaya göre yaparsanız son ay 10 aylık hamileyim demek zorunda kalırsınızen güzeli 30 gün hesabına göre yapmak. mesela ben bugün 18+1 oldum. 18x7=126 +1 =127 günlük hamileyim. 30'a bölersek yani aya vurursak tam 4 ay 7 günlük hamileyim. yani haftaya daha 4 buçuk olucam. beş demek için çok erken kızlarr
17. haftandaymışsın canım, benim de 17. Haftaya girince gözle görülür biçimde büyüklüğü arttı.
Dün randevu almıştım kızlar meğer dr izinliymiş 9.30 da gittik ta 12 ye kadar bekledik tek dr vardı
ordan iptal edip medipole gittik dr iğrençti ama bebeğim iyiymiş şükürki iltahap var idrar yolunda o ağrı yapıyormuş resim koyucamda inanın hiç bişey bell olmuyo 3 d var göya ama hiç belli değildi..
Cinsiyet sordum belli olmaz dedi drum erkek dedi dedim he evet burda pipi var dedi
kızın sana ne kadar cok benziyor yaaaa duruşunuz bıle aynııı.. maşallahhh
kaç yaşındaydı canım ?
Ayy kuzummm yaaa ağzın bal yesin keşke bana benzeyen bi kızım olsaydı bi doğduğu zamanlar çok küçükken falan bana benziyodu büyüdükçe babasının kopyası oldu bakışlar gözler falan babasını görene kadar herkes bana benzetiyo diyom siz bide babasını göründe öyle karar veringerçi bizide eşimle çok benzetirler akraba sanıyo hala gören nihayetinde aynı babası avatarımdaki küçük hali zaten tatlım 4 falandı o zmnlar galiba :44:
Kızım 7 yaşında canım ikiye geçti bu sene
Dün randevu almıştım kızlar meğer dr izinliymiş 9.30 da gittik ta 12 ye kadar bekledik tek dr vardı
Ultrason farkı olabilir canım. Ölçülere göre hesaplama yapıyor ultrason. Benim doktor baştan ayağa ölçmüyor. Kafa ve karın çevresiyle üst bacak uzunluğunu ölçüyor. Ölçülere göre 17+3te benimki 187 gr çıktı.nasıl güzel hesaplar yapmışsın öyle daha çok karıştımahahhhh haklısın canm ben bir siteden bakıp hesaplıyorum net olarak ay hesabınıda yapıyor 20. hafta 5 aylık olarak hesaplıyor yani Allah'ın izniyle 4. ayımızda ele avuca gelir oldukkk
benim sat a göre 16 diyor canm bakalım usg de ne çıkacak
maşallah canm bebişinin kilosuna takvim 74 kilo diyor 195 olmuş senin ki maşallah ben 15. haftada gittiğimde 100 gr. dı
Hemde nasıl canım bir ohh çektim derindenMaşallah canım, için rahatlamıştır bebişi görünce
Ben dedim fazla değilmi kilosu çok iyi kemikleri filan çok güzel iri bir bebek dedi..nasıl güzel hesaplar yapmışsın öyle daha çok karıştımahahhhh haklısın canm ben bir siteden bakıp hesaplıyorum net olarak ay hesabınıda yapıyor 20. hafta 5 aylık olarak hesaplıyor yani Allah'ın izniyle 4. ayımızda ele avuca gelir oldukkk
benim sat a göre 16 diyor canm bakalım usg de ne çıkacak
maşallah canm bebişinin kilosuna takvim 74 kilo diyor 195 olmuş senin ki maşallah ben 15. haftada gittiğimde 100 gr. dı
Ay canım neler yaşamışsın öyle. Çok üzüldüm. Allah sabır versin.Hemde nasıl canım bir ohh çektim derindeneşim çok bunalttı beni ama sinir dr la bile kavga etti kızlar dua edin bana lütfen yaşanacak herşeyi her sıkıntıyı yaşıyorum şu dönem anlatsam aklınız durur heralde..Dün bide eşin seni aldatıyor mesajı aldım gece iflas ettik babam üstüme yürüdü eşim sürekli triplerde off sabır Yarab..
Ben dedim fazla değilmi kilosu çok iyi kemikleri filan çok güzel iri bir bebek dedi..
hey maşşallahhhh 2. sınıfa gecmişş tebrik ederizzz canım baya buyutmuşşsun :)
aralarını bılerek mı açtın ikinciyle
bnm komşumun kızıda 2. sınıfa geçti oda yenı doğurdu çalışmaktan
ama şimdi 40 yaşımda bi tane daha yapıcam dıyor