bakın ne dicem;
ben iki akşamdır yaşıyorum bu durumu birden karnımın sol tarafında birşey toplanıyor taş gibi oluyor sanki yumurta ya da sert bir domates gibidokunuyorum semsert sağ kısma dokunuyorum boşluk var sanki bide dün akşam 3-5 kez pıt pıt içerde bir hareket oldu 16. haftalardayım Allah'ın izniyle erken değilmi daha ? 20. haftalara kadar ilk gebeliklerde hissedilmez diyo :44: ayrıca bu sabah yine aynı şey oldu bi gözüm açık bi gözüm kapalım hemen yokladım yine semsert sakince doğruldum baktım karnım yamuk resmen minicik ama Allah aşkına bu bebeğim mi ? değilse nedir ? Allah'ım onun olduğunu hissetmek bile ne harika bir duygu bugün doğum günüm hayatımda aldığım en güzel hediye gibi doğdupunda düşünemiyorum bile Dua ettim hep sağlıkla doğsun evlatlarımız yüzleri gözleri güzel elleri ayakları sağlam hayırlı evlatlar olsun diye Rabbim evlat diye yanan tüm kadınlara ailelere nasip etsin hayırlısıyla şükürler olsun rabbime ...
Hemen geçmişi okuyayım
burda almer var canım avm ordan aldık çok güzel şeylr var
hayret bişey yaaa ne düşüncesiz bu erkekler
boşver canım sen şimdi duygusalsın.. kendini de bebeğini de üzme
o bu durumda böyle düşüncesiz laflar edebiliyosa bi müddet onu kendi haline bırak hiç üsteleme, konuşmaya çalışma
hayret bişey yaa
peki şöyle bişey olur mu
ilk 6 7 ay için sepet (vazgeçemicem sepetlerden)
sonra madem park yataklar toplanıp kaldırılıyo, büyük yataklı park yatak ayyyyy olmaz yazarken gözümün önüne geldi yok yok olmaz o
yani tek kişilik yatak büyüklüğünde olmaz ki park yatağın içi dimi cıks olmaz
parkı sonra kaldırıp yatağı da baza üzerine alırız dicektim ama olmaz
bakalım bi sepetle başlicaz da sonrası ne olur bilemedim...
Merhabalar Hayırlı Cumalar..
Biz geldik. Şeker yüklemesi yaptık. Ilk değerim 103 ikinci 148 üçüncü 128 çıktı normalmis sonucumuz. Allaha şükür.
Bebisımi de görmek istedim. Uyduruk bir ultrason cihazıydı ama allaha şükür kızım iyiymiş. Bu defa ayaklarını uzatmıştı kocaman göründü gözüme. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapılacak ama burada o cihazlar yok. Devlette yada özelde yaptırın dedi.
Bir ay sonrası için randevu almıştım kendi doktorumdan nasıl bekleyecem derken bugün gördüm şükür iyiymiş allah gönlüme göre verdi. Bir ay beklemedim :)
kızlarrr yoktuk oğullarımla havuzda yuzdummm
geldm kahvemı ıctım.. birazdan yemek yıyıcez..
kızlar next in internet sitesine giriyorum harıkaaa şeyler varrr..
ist da bi kaç yerde next mağazası olduğunu bılyorum İstinye parkta vardı kaldırılmışşş gittiğimde yerinde yeller esiyordu
bnm buyuk ablam londrada yaşıyor orda next mağazası cok var begendıklermı klasör yapıyorum ona yollıcam resımlerı
bulduklarını ve uygun fıyatlı bulursa alsınnn
ama sterlin olarak hepsi ve şöyle bi baktımda cok pahalı yaa :26:
ama çok farklı seyler var cok ciciiii bayılıyorum bu sıteyeee
kızlarrr yoktuk oğullarımla havuzda yuzdummm
geldm kahvemı ıctım.. birazdan yemek yıyıcez..
kızlar next in internet sitesine giriyorum harıkaaa şeyler varrr..
ist da bi kaç yerde next mağazası olduğunu bılyorum İstinye parkta vardı kaldırılmışşş gittiğimde yerinde yeller esiyordu
bnm buyuk ablam londrada yaşıyor orda next mağazası cok var begendıklermı klasör yapıyorum ona yollıcam resımlerı
bulduklarını ve uygun fıyatlı bulursa alsınnn
ama sterlin olarak hepsi ve şöyle bi baktımda cok pahalı yaa :26:
ama çok farklı seyler var cok ciciiii bayılıyorum bu sıteyeee
Merhabalar Hayırlı Cumalar..
Biz geldik. Şeker yüklemesi yaptık. Ilk değerim 103 ikinci 148 üçüncü 128 çıktı normalmis sonucumuz. Allaha şükür.
Bebisımi de görmek istedim. Uyduruk bir ultrason cihazıydı ama allaha şükür kızım iyiymiş. Bu defa ayaklarını uzatmıştı kocaman göründü gözüme. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapılacak ama burada o cihazlar yok. Devlette yada özelde yaptırın dedi.
Bir ay sonrası için randevu almıştım kendi doktorumdan nasıl bekleyecem derken bugün gördüm şükür iyiymiş allah gönlüme göre verdi. Bir ay beklemedim :)
bu arada herkese hayırlı cumalar arkadaşlar......
kız bende bunlari begendim
maşallah sonuçların güzel çıkmış canım. şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyor?
ohhhh superr canımmm... ya şu hani şekerli bi su içiriyorlar garip bişeyyyy o dimi bu.. offf yaaaa
ama erken degılmı bunun ıcın ya dr um bana bundan hıcc bahsetmedı :44: