2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

amin canım ne güzel dua etmişsin bu mübarek günde Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versinbende duymuştumki erkek bebeklerin hareketleri erken belli oluyo diye bebeişin erkemiydi canım

burda almer var canım avm ordan aldık çok güzel şeylr var

ahh o almer'in bende hatırası çok büyük özlemcim eşim kayseri asker hastanesinde askerlik yapmıştı tabi o zaman evli değildik istanbuldan onu görmek için kaçmıştım kayseriye almer'de beklemiştim onu hey gidi günler valla yaşlandık artık çoluk çocuğa karıştık :)

bencede canım aradı biraz önce nasıl olduysa çok üzdü beni ama Allah görüyo napim huylu huyundan vazgeçmiyo

bende çok özeniyom herşeye ama ne alcam bilmiyom bebek arabası olarak gizem bişey paylaşmıştı burda onu çok beğenmiştim bende :)

doğum gününde kutlu olsun canım bu arada onu atlamışım sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara....

Merhabalar Hayırlı Cumalar..
Biz geldik. Şeker yüklemesi yaptık. Ilk değerim 103 ikinci 148 üçüncü 128 çıktı normalmis sonucumuz. Allaha şükür.
Bebisımi de görmek istedim. Uyduruk bir ultrason cihazıydı ama allaha şükür kızım iyiymiş. Bu defa ayaklarını uzatmıştı kocaman göründü gözüme. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapılacak ama burada o cihazlar yok. Devlette yada özelde yaptırın dedi.

Bir ay sonrası için randevu almıştım kendi doktorumdan nasıl bekleyecem derken bugün gördüm şükür iyiymiş allah gönlüme göre verdi. Bir ay beklemedim :)

kızlarrr yoktuk oğullarımla havuzda yuzdummm
geldm kahvemı ıctım.. birazdan yemek yıyıcez..

kızlar next in internet sitesine giriyorum harıkaaa şeyler varrr..
ist da bi kaç yerde next mağazası olduğunu bılyorum İstinye parkta vardı kaldırılmışşş gittiğimde yerinde yeller esiyordu
bnm buyuk ablam londrada yaşıyor orda next mağazası cok var begendıklermı klasör yapıyorum ona yollıcam resımlerı
bulduklarını ve uygun fıyatlı bulursa alsınnn
ama sterlin olarak hepsi ve şöyle bi baktımda cok pahalı yaa :26:
ama çok farklı seyler var cok ciciiii bayılıyorum bu sıteyeee

maşallah sonuçların güzel çıkmış canım. şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyor?

ya kızlar yaaaaaaaaaaa bnmde en cok kafama takılan şeyy yatak işi ne alçak bu bebelere bizzz...
oda takımları ınanılmaz pahalı .. bızım ıkı çocuk odamız vardı bırı (buyuk olanı) arala yaptık kucuk olanıda
bu oğlana (ali' ye :)) ) yapıcaz inşallahhh ama ne alıcam yaa
eşim şimdilik sadece beşik tarzı yatak alalım birde kucuk dolap alalım yada aralın eskı dolabını
buna verelim arala yenı 3 kapılı dolap alalım dıyor ..
napıcagımı bılmıyorum..
ıkea ya flnda baktık pek cesıt yok ama bılmıyorum yaa kurulu olarak oda halınde duzenlemısler bazılarını cok güzel duruyorlardı
bakalım napcaz
ben park yatak ısytemıyorum yaa

afiyet olsun şeker. maşallah kendini çok yorma. evet cok cici şeyler oluyor ama ulaşmak çok zor dediğin gibi.

ooo ne güzel yüzdün kahveni içtin keyfine diycek yok desene :))

bende baktım şimdi güzel şeyler var cnm beğendim bu siteyi

ohhhh superr canımmm... ya şu hani şekerli bi su içiriyorlar garip bişeyyyy o dimi bu.. offf yaaaa
ama erken degılmı bunun ıcın ya dr um bana bundan hıcc bahsetmedı :44:

kızlar şunaaa bakınnnnnnnnn yaaaaaa maşallahhh
next in sitesinden buldummm ne cici şeyler var
erkek bebek bölümüne koymuşlarrrr bunu bırde pat dıye karşıma cıktı sıze gostereyım dedım kız analarına fikir olur belkimmm
mevlut için

bu arada herkese hayırlı cumalar arkadaşlar......

hayırlı cumalar canımmmm... hepımızee...
ben sana yazmıştım eşimle ilgili okudun dımı cano bazen gozumuzden kacıoo cunku
dert etme takma artık o duşşsun senın uzerıen bıraz..
uzulme sakınnnnn bunlar böyle ıstee bızım kadar ınce duşunemıyorlar

yaa ne güzel şeyler bunlar bayıldıııım. bunlar böyle içimizi eritiyorsa içlerindekileri düşünemıyorum sular seller gibi aksa da zaman kavuşsak yavrularımıza sağlıkla.

maşallah sonuçların güzel çıkmış canım. şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyor?

ohhhh superr canımmm... ya şu hani şekerli bi su içiriyorlar garip bişeyyyy o dimi bu.. offf yaaaa
ama erken degılmı bunun ıcın ya dr um bana bundan hıcc bahsetmedı :44:

Canım özeller 19 yada 20. Haftada yapıyormuş. Sağlık ocakları 18. Haftada istiyor. Ben özelde yaptıracam 1ağustosta dedim biz bu hafta yapmalıyız talimat böyle dedi. Neyse yaptım kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…