2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

mutlu yıılar canım. ilk hediyen bebeişinden gelmiş maşallah. bakalım sırada babasının hediyesi var değil mi? :)

perikızı nice sağlıklı mutlu yıllaraaa eşinle ve evladınla canım.

teşekkürler canım tecrübelerinden yararlanmak isterim herdaim. ben de park yataklara falan baktım kaldırılıyor toplanıyormuş çoğu kişi kullanışlı olduğundan bahsediyor. bizim gibi tayinciler için ideal. bana gelen büyük beşik sanırım ahsap. görmediğim için bilemıyorum.ama almayız herhalde msarafa gerek yok. sepetle de bir kaç ay zaten yatak odasında idare ederiz. ama sonra oda ayarlamam gerekecek çünkü normal bir beşik sığdıramam .hoş diğer odalara da ancak bir beşik ve şifonyer sığar . oyun alanı bile kalmaz. fazla eşyaları memlekete gönderirim ne yapalım kafam karışıyor düşününce şimdiden kafa yormuyorum ben de ama ilk etapta odaya dair bir planım yok doğsun birkaç ay sepette geçsin duruma göre. kiracı olmak çoook zooorr.

hemen hemen tüm bebek odası markalarının ürünlerine baktım canım. maalesef o büyüebilen karyola deikleri sallanan veya sallanmayan beşiklerin en ebatları çok dar. özellikle buna dikkat edin. tek kişilik bir bazanın eni ile o yatakların eni aynı değil maalesef. çok yakın bir arkadaşım büyüdüündede kullansın mantığı ile aldı. yatak haline dönüştürünce eninin çok dar olduğunu ve bebğinin rahatlıkla yatamadığını farketti ve tekrar yatak almak zorunda kaldı. belki kaliteli ürünlerde yatak ebatı seçme sansınız olabilr. çok beğeniyor ve çok hoşunuza giderse eğer mutlaka alacğınız takımın yatağının tek kişilik baza eni ile aynı olmasına dikkat edin derim ben. evet sepet kısa ömürlü oluyor ama kullanışlı olduğğunu düşünüyorum canım.

dediğin gibi çok zor kiracı olmak. en kısa zamanda ev sahibi olmamız dileğimle. tayinci olmak ayrıyeten zor. Allah sabır versin canım. bakalım biz yerleşecek gibiyiz Antalya ya. umarım daha başka yere tayin olayımız olmaz. sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum canım her zaman

iyiki doğdun canım arkadaşım mutlu yıllar :124:
bebişinle eşinle bir ömür mutluluklar

bebişinden ilk hediyeyi almışsın ne güzelll
o sertlik çok kişide ara ara oluyo normal sanırım...

Allah razı olsun canm iyi ki bu kk var iyi ki tanıdım sizi

canm deniz im demek kız hissediyosun ben de öyle diyorum büyük ihtimal ama kociş kafamı karıştırıyor işte Allah'ım sağlıkla doğum büyüsünlerde herşey olur canm benim ki fena heyecan yapıyor senin eşin tabi biraz daha tecrubeli ayyy deniz belli belirsizde olsa bu duygular ne harika ötesiymiş darısı isteyen herkezin başına bide arkadaşlarım bana diyor 4 aylık nasıl bu kadar karnın var :44: 4 aylıkken böyleysen 9 da ne olursun ama yapıya göre değişiyor sanırım benim 1:57 boyum var 46 kiloyla hamile kaldım şimdi kaç kiloyum bilmiyorum sadece karnım var hayırlsı sağlıklı olsunda ben büyürüm

Doğumgünün kutlu olsun canım:))

teşekkür ederim canm benim

mutlu yıılar canım. ilk hediyen bebeişinden gelmiş maşallah. bakalım sırada babasının hediyesi var değil mi? :)

canm Allah razı olsun teşekkürler çok değişik bir gün benim için herzaman kendim için farklı olurdu bu yıl daha da farklı eşimin gidip hediye seçim alma gibi bir durumu hiç olmadı bu zamana kadar birlikte aynı şirkette çalışıyoruz dibdibeyiz sürekli kartını veriyor bende ne istersem alıyorum bu kez de öyle oldu ama ilk kez kendime bişi almak hiç istemiyorum kredimi bebişe kullanıcam

peki şöyle bişey olur mu
ilk 6 7 ay için sepet (vazgeçemicem sepetlerden )
sonra madem park yataklar toplanıp kaldırılıyo, büyük yataklı park yatak ayyyyy olmaz yazarken gözümün önüne geldi yok yok olmaz o
yani tek kişilik yatak büyüklüğünde olmaz ki park yatağın içi dimi cıks olmaz
parkı sonra kaldırıp yatağı da baza üzerine alırız dicektim ama olmaz
bakalım bi sepetle başlicaz da sonrası ne olur bilemedim...

Son düzenleme:

kızlar ne şeker şeyler var yaa allah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı ,sağlıklı yavrularımızı kucağımza almayı,huzur içinde büyütmeyi nasip etsin

essela canım sakın acele etme. araştır iyice. benim fikirlerim bunlar. önce sepette başla duruma göre sana en mantıklı geleni al derim. çoğumuz böyle odalara falan bakınca görünüşe aldanıp çok beğeniyoruz ve alıyoruz ya işte o yüzden bunları yazdım. acele etmemek lazım. bebişinin, evinin ve sizin durumunuza göre en doğru karaı verirsiniz zaten. :)

sağol canım benım Allah herkese ev sahibi olmayı nasip etsin

amin canım amin inşallah sağlıkla sıhhatle alalım cennet kokulularımızı kucaklarımıza. aynen bunlar çok arsız bildiğin gibi değil :)

Yerim ben onların totişlerini yaaa=))
papatya cicilerin resmini bekliyoruuuzzz
kuzum birşey almadım ki.Kayınvalidem don al demişti ya hemen psikolojimi bozmuştu.
Don bulamadım sordum zıbın olur mu diye.
Zıbın aldım bi tane sadece=)
Yine de koyarım canım cicilere, ne demek=)

ben 2 kilo almışım
1 ayda çok bence.
Niye öyle oldu nasıl engel olacağım bakalım
İştahım yok yemek de yemiyorum bi de.
Nasıl oldu anlamadım

2 gün dinlenme değil yorgunluk oluyor aslında ya.Dün valizi hazırlarken bile yoruldum.
Bebişli bi aileyle gidiyoruz.Bebişin adı inci 10 aylık çok tatlı=)
onla uğraşmaktan çok dinlenemem gibi geliyor..

sağol canım benım Allah herkese ev sahibi olmayı nasip etsin

amin canım.

Aa canım sende mi antalyadasın ? Maşallah bebişine.

Bende ofm hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Ramazan bi geçsin Allah nasip ederse dogumumuda orda yapmak istiyorum.

evet antalyadayım. sen nereye gidiyorsun canım. senin de Antalya da olmana çok sevindim.

aynen canım zaten hiç acele etmicem de kafamda düşünüyorum işte
ben de açıkçası o bebek odalarından almayı düşünmüyorum dolapları falan küçük oluyo yatak kaldırılıp baza alınsa takım bozuluyo falan.....o yüzden ileriye dönük kullanışlı şeyler olsun diye kuruyorum kafamda
du bakalım zamanı gelince karar verir alır, resimleri de paylaşırız
inşallah

hımmm dün lacivert tulum diye sen dememişmiydin ondan dedim canım
yanlış ta kalmış olabilir kafamda

evet canım aynen çok belli değl mi. maşallah diyelim hepimiz bebişlerimize. hoşbulduk bu arada :)
iyi tatiller size ve bebişinize. bizde bu hafta sonu kaşta olucaz bakalım tatilimizi yapalım.
Kaş nefis ya resmen akvaryum
Biz dalışa gidiyorduk oraya.
Her halde artık tüpsüz bile dalış yapmam sakıncalı olabilir.
Sana da iyi tatiller.
2 gün bol bol D vitamini alalım=)
papatyacım iyi tatiller şimdiden ben hep etek giydim tatilde şortlarıma sığamadım. önü kapanmadı.
:

Canım benim de sortlar olmuyo yeni aldım işte.
Etek suya girince havaya kalıyor diye sevmiyorum
Benim normal dışarda giyecek eteklerim bile olmuo
Göbeğimin altından iliklemem lazım=)
Bu şortlar çok cici
Erkek mayolarının minyatürü gibi ipli falan=)
Bikininin altını giymeden de giyebilirsin ama ben giyip üzerine giyerim.

ESSELAAA
lacivert tulum diye aklında doğru kalmış ama tulum değil bu ya yanlış didiim=)
zıbın gibim birşey=)
Daha adlarını bilmiyorum ne cahilim=))

papatyacım aman dikkat et doktorum bana hoplama zıplama dalma yasak demişti. sakin sakin yüz canı m tabi çabuk yoruluyorsun

papatyacım aman dikkat et doktorum bana hoplama zıplama dalma yasak demişti. sakin sakin yüz canı m tabi çabuk yoruluyorsun

Yok hoplamam zıplamam inciyi kucağıma almam ısırırım sadece=)
Dalmam da=(( poff çok da severim yüzeyden çok dipte giderim ben =(
Neyse oğluşumla sakin sakin yüzerim.
İnşallah çok kalabalık değildir.
Sevmem et yığını denizde yüzmeyi

ahahha öğrences canım yakındır bir bir ezberletir veletler
dalış mııı sakıncalı diye biliyorum ben de sakın
ne güzel yaa 2 günde 2gündür şimdiden iyi tatiller canım bolbol yüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…