- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
anlamıyo valla canım akşam konuşmaya çalıştım işim olmaz seninle dedi bide bana gerçekten öküz bunlar valla eğer biraz daha böyle devam ederse hiçde çekemiycem kahrını annemlere söyliycem çok bekledim bu bebeği onun için klendimide bebeğimide üzemem defolsun gitsin napim
Günaydın kızlarrrr bu arada=))
Dün aldığım tulumla uyudum.
Allah acılarını göstermesin ya.
Ben dün itibariyle moda tam girmiş bulunmaktayım.
Duygusallığım arttı=)
Çok heyecanlıyım ya bir an önce kucağımıza alma vakti gelse.
Valizimi hazırladım hafta sonu 2 günlüğüne Asosa gitcez.Bu gece yola çıkacağız
Biikinimin altına giymek için mini deniz şortları aldım kızlar colinsten.Defacto da da var.
Çok sevdim onları ben.Benim gibi totosu büyüyenler için ideal=))
günaydın nazar ettim kendime çok iyiyim diye diye. istifra ettım bugun bizim kız hareket etmese de iyi herhalde hala kusturduğuna göre. işyerime mi alerjım var nedir. tatilde bomba gibiydim neyseee amaaaaaaaan
ütü demeyin bana dağ gibi birikti annem gelecek onu beklıyorum. lazım olursa aradan alıp ütülüyorum yıkanıyor yıne ütüye. ütü işi bitmez.
gülfida hoşgeldin canım benımde çok erken söylemişti doktorum ama yanılmadı. olsun sağlıklı olsun da bebeklerimiz gerisi önemlı değil Allah sağlık versin oğluşlarına.
maşallaaahhh yaa ne kadar belli tütütütütü nazar değmesin
Günaydın kızlarrrr bu arada=))
Dün aldığım tulumla uyudum.
Allah acılarını göstermesin ya.
Ben dün itibariyle moda tam girmiş bulunmaktayım.
Duygusallığım arttı=)
Çok heyecanlıyım ya bir an önce kucağımıza alma vakti gelse.
Valizimi hazırladım hafta sonu 2 günlüğüne Asosa gitcez.Bu gece yola çıkacağız
Biikinimin altına giymek için mini deniz şortları aldım kızlar colinsten.Defacto da da var.
Çok sevdim onları ben.Benim gibi totosu büyüyenler için ideal=))
Günaydın herkesee
ya kızlar aynı şekilde bende eleviti çok zor içiyorum öğürüyorum resmen onu içerken büyük diye mi acaba işkence gibi resmendaha ne kadar içicez acaba
Can8m benim. Ayni seyleri hissediyoruz inan. Hakkaten oglun dunya yakisiklisi canim. Allah size bagislasin arali ve yeni bebisinizi. Benim oglum daha 2 bucuk yadinda. Cok farkinda degil bir kardesi olacaginin. Bende artik kabullendim bebegimi cok seviyorum ikisinide. Ara verdim evet yaklasik 45 gun kadar izin kullandim ve evde pepe izkemekten size yazmaya firdat bulamafim inan bana. S8mdi isyerindeyim. 8-5 arasi buradayim artik sik sik gorusuruz. Gobus topogi ve cici topigine baktim az once harika ciciler paylasmissiniz.. gobuslerde buyunus. Firsat bulunca koyucam bende gobus resmimi...
anlamıyo valla canım akşam konuşmaya çalıştım işim olmaz seninle dedi bide bana gerçekten öküz bunlar valla eğer biraz daha böyle devam ederse hiçde çekemiycem kahrını annemlere söyliycem çok bekledim bu bebeği onun için klendimide bebeğimide üzemem defolsun gitsin napim
Daha 2 aylıkların hamile kıyafetlerie geçmiştim, iç karnım dar herhalde. Hoşuma da gitmiyor değil göbek önde yürümek:))papatyacım iyi tatiller şimdiden ben hep etek giydim tatilde şortlarıma sığamadım. önü kapanmadı.
bu arada ben bebeğim için gelen hediyeleri bir dolaba yerleştridm ilk zamanlarda zırt pırt açıp bakıyordum şimdi zor gelıyor. aç kutularını tekrar bak. ama patiklerimiz var onlar baş köşede hep onlara bakıyorum.
beşiklerimiz bu aralar da gelecek yani yeğenden bize kalan beşikler biri küçük sepet gibiymiş biri büyük. evde de yer yok ama monte etmeyız hemen.
oda almayı düşünmüyorum malum lojman yer yok zaten. birde şifonyer aldık mı tamamdır. sonrası allah kerim. ama fikirlerim de çok çabuk değişiyor görünce bebek odalarını içim eriyor.
bebeğime daha aldığım tek şey bir önlük ve buhar makınesi sağolsunlar eş dost getirdi. ben böyle olacağımı düşünmemiştim. duramam alışveriş yapmadan diyordum ama. duruluyormuş. şu bayramda geçsin biraz daha büyüyelim
turkuazvemor maşallah bayağı belli etmiş kendini benımkıde bu kadar çıktı :):):
Günaydın güzel anneler!!:))) Tatilden döndük evimize bu sabah. Her ne kadar denizden uzaklaşıp Ankara'ya gelmiş olsak da yarın prensesimi göreceğim için çok mutluyum:)) Öpüyorum hepinizi.
17+3lük göbeğim de burada
Eki Görüntüle 749260 Eki Görüntüle 749261
Teşekkürler canım:))sizin cinsiyet erkek miii
diilse bile ben erkeğe benzettim
tişört te çok yakışmış canım
Teşekkür ederiz teyzesi:)) Biraz dinleneyim kızımın cicilerini de ekleyeceğim.bayıldımmmm göbeğedee bebeğedeee tişörtünedeeee
papatyacım iyi tatiller şimdiden ben hep etek giydim tatilde şortlarıma sığamadım. önü kapanmadı.
bu arada ben bebeğim için gelen hediyeleri bir dolaba yerleştridm ilk zamanlarda zırt pırt açıp bakıyordum şimdi zor gelıyor. aç kutularını tekrar bak. ama patiklerimiz var onlar baş köşede hep onlara bakıyorum.
beşiklerimiz bu aralar da gelecek yani yeğenden bize kalan beşikler biri küçük sepet gibiymiş biri büyük. evde de yer yok ama monte etmeyız hemen.
oda almayı düşünmüyorum malum lojman yer yok zaten. birde şifonyer aldık mı tamamdır. sonrası allah kerim. ama fikirlerim de çok çabuk değişiyor görünce bebek odalarını içim eriyor.
bebeğime daha aldığım tek şey bir önlük ve buhar makınesi sağolsunlar eş dost getirdi. ben böyle olacağımı düşünmemiştim. duramam alışveriş yapmadan diyordum ama. duruluyormuş. şu bayramda geçsin biraz daha büyüyelim
turkuazvemor maşallah bayağı belli etmiş kendini benımkıde bu kadar çıktı :):):
bakın ne dicem;
ben iki akşamdır yaşıyorum bu durumu birden karnımın sol tarafında birşey toplanıyor taş gibi oluyor sanki yumurta ya da sert bir domates gibidokunuyorum semsert sağ kısma dokunuyorum boşluk var sanki bide dün akşam 3-5 kez pıt pıt içerde bir hareket oldu 16. haftalardayım Allah'ın izniyle erken değilmi daha ? 20. haftalara kadar ilk gebeliklerde hissedilmez diyo :44: ayrıca bu sabah yine aynı şey oldu bi gözüm açık bi gözüm kapalım hemen yokladım yine semsert sakince doğruldum baktım karnım yamuk resmen minicik ama Allah aşkına bu bebeğim mi ? değilse nedir ? Allah'ım onun olduğunu hissetmek bile ne harika bir duygu bugün doğum günüm hayatımda aldığım en güzel hediye gibi doğdupunda düşünemiyorum bile Dua ettim hep sağlıkla doğsun evlatlarımız yüzleri gözleri güzel elleri ayakları sağlam hayırlı evlatlar olsun diye Rabbim evlat diye yanan tüm kadınlara ailelere nasip etsin hayırlısıyla şükürler olsun rabbime ...
Hemen geçmişi okuyayım
Doğru diyorsun canım, çalışınca ev işlerinden muaf olamıyoruz. İş ayrı dert ev ayrı dert. Pazartesi işe döneceğim ama içimden gelmiyor. Hamileyken çok daha zor. Tatilde bile sürekli aradılar iş yerindenwuuuu tebrikleeeerr Allah sağlık versin oğlusuna
alındım şimdiama bizim evde ayrı bir ev hanımımız yokki. biz hem işte hem evde yoruluyoruz. evde ev hanımı işte iş kadını. eve gelınce yıne işler bizi bekler. kadın olmak zor vesselam
bu arada yavrularına da geçmiş olsun canım
Doğumgünün kutlu olsun canım:))bakın ne dicem;
ben iki akşamdır yaşıyorum bu durumu birden karnımın sol tarafında birşey toplanıyor taş gibi oluyor sanki yumurta ya da sert bir domates gibidokunuyorum semsert sağ kısma dokunuyorum boşluk var sanki bide dün akşam 3-5 kez pıt pıt içerde bir hareket oldu 16. haftalardayım Allah'ın izniyle erken değilmi daha ? 20. haftalara kadar ilk gebeliklerde hissedilmez diyo :44: ayrıca bu sabah yine aynı şey oldu bi gözüm açık bi gözüm kapalım hemen yokladım yine semsert sakince doğruldum baktım karnım yamuk resmen minicik ama Allah aşkına bu bebeğim mi ? değilse nedir ? Allah'ım onun olduğunu hissetmek bile ne harika bir duygu bugün doğum günüm hayatımda aldığım en güzel hediye gibi doğdupunda düşünemiyorum bile Dua ettim hep sağlıkla doğsun evlatlarımız yüzleri gözleri güzel elleri ayakları sağlam hayırlı evlatlar olsun diye Rabbim evlat diye yanan tüm kadınlara ailelere nasip etsin hayırlısıyla şükürler olsun rabbime ...
Hemen geçmişi okuyayım
Günaydın güzel anneler!!:))) Tatilden döndük evimize bu sabah. Her ne kadar denizden uzaklaşıp Ankara'ya gelmiş olsak da yarın prensesimi göreceğim için çok mutluyum:)) Öpüyorum hepinizi.
17+3lük göbeğim de burada
Eki Görüntüle 749260 Eki Görüntüle 749261