2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
merhaba arkadaşlar ........

yazmayalı çok uzun zaman oldu ama ara ara giripolanları takip ettim herksin keyfi yerinde Allah bozmasın .....

bebişimin cinsiyetini sonunda öğrendimallah gönlüme göre verdi bir oğluşum olucak

bende yavaş yavaş hareketleri hissetmeye başladım çok güzel bi duygu pazartesi de randevum var bakalım ne dicek drum .....

buarada kalp atışlarını merak eden arkadaşlar ben 14. haftadan itibaren sağlık ocağında kalp atışlarını dinlemeye başladım o sesi duymak insanın içini eritiyor inanın aile hekiminize bi gidip şansınızı deneyin isterseniz ben canımsıkılınca gidip dinliyorum moralim düzeliyor

cnm bende 2-3 gun hıssetmedım.. bısey yok mrk etmee suan cok küçükler hergun hıssetmen mumkun degıl ztn..
6 aydan sonra hergun hıssedıcez mrk etmeeee

İnşallah Cemrem birşey yoktur.oynamaması değilde karın ağrım ve bir anda karnımın düzleşip yumuşaması korkutuyor beni aslında çok sakin biriyim ben kolay kolay panik olmam ama bu bebek bambaşka yaptı beni.teşekkür ederim yardımın için

Özlemcim yavruşun cicilerini çok begendimnmm
Cici topiğimizede ekledin micanım
Mantı m yaptınız hımmm bayılırım yaa ana baya yorulmulssundur
Elde açmak doldurup kapamak zor yani

özlemcim bence kendini bu kadar çok yorma Allah korusun herşey olabilir ....

cicişleriniz de çok güzelmiş Allah iyi günlerde kullanmayı nasip ne güzel bişeyler almaya başlamışsınız biz daha bişey almadık eşim çok temkinlidir daha erken ne olur neolmaz biraz daha bekleyelim diyor

sağlık ocağında her istediğinde gidip kalp dinleyebiliyorsun ha :S ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde gitmiştim bir daha 1 ağustos ta gel dediler
gidip ne diyorsun ben bebiğimin kalp atışını duymaya geldi mi?

ben ilçede yaşıyorum küçük biyer belki büyük şehirlerde yoğunluktan dolayı farklı olabilir aile hekimime bağlı ebe çok iyi sağolsun başta o dedi istediğin zaman gel kalp atışlarını dinleyebilirsin diye bende ona istinaden istediğim zaman gidiyorum herhangi bi sorun olmuyor

Kızlar bu arada fiyatlari çok uygun cicişler tulum 9.90 çoraplar 1.40 ayakkabi 4.50 şapka 2.50

çok şanslıymışsın biz ayda bir kontrole gittiğimizde görüyoruz anca bebişimizi

Rengimiz mavi teyzelerimiz))))

Papatyacım hayırlı olsun erkekin :)) sağlıkla kucağına al inş

Seninde oğluşun hayırlı olsun canım :))
Kızlar bu arada fiyatlari çok uygun cicişler tulum 9.90 çoraplar 1.40 ayakkabi 4.50 şapka 2.50

Özlemcim bayıldım tulumlara yaaa fiyatlarıda çok uygunmuş dediğin gibi güle güle giysin bebişin inş

papatya2308
canımmm burdan da tebrık edeyımmm senı cnm arkadaşım ..
Allah sağlıkla kavuşmanızı nasıp eylesınnnn...
sevıyorum senııı ve oglunuuu uleynnnnnnnnnnnnn
yerimmm onunnnn mavi giycek olan totişiniiii oğluşş geliyooooo
hayırlı olsun kuşumm
gözünüzaydın
artıyoruz....
maşallah hayırlı olsun caınm..
wuuuu tebrikleeeerr Allah sağlık versin oğlusuna
Papatyacım hadi gözün Aydın alışverişe başlarsın artık benimde oğlum olucak inşallah hayırlı evlatlardan olsunlar.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun çok teşekkürler=))
Sağlıkla elimize aldığımız haberlerini de veririz birbirimize inşallah=))
Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da gerisi önemli değil

Hemen gitti lacivert br tulum aldım.
Akşam bununla yatarım artık=)

BVEİS çok teşekkür edrim canım.
Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah.

"Kızlar balık ve et yiyemiyorum" dedim
Omega 3 hapı verdi.
""Zaten haftada 2 kere bile balık yesen vücudunun omega 3 ünü karşılamaz" dedi

"Kasılma sancı ve kramplarım oldu başka dr a sormak zorunda kaldım magnezyum verdi" dedim
"O zaman onu bırak kalsiyumlu magnezyum ilacı vereyim" dedi.

"Güneşlenmemeye dikkat et" dedi
Güneş kremi sordum.
"Ne istersen onu kullan ama SOLANTE diye bir marka var hamileler için yapılmış kullananlar memnun ancak çok pahalı
sana kalmış" dedi.

"Akıntım çok kötü kokuyor" dedim.
"Muayene etti mantar yok,gene de kültür alayım "dedi kültür aldı hemen.pazartesi çıkarmış sonuç.

20. hafta da ayrıntılı ultrasona gönderecek ve TETANOZ u kesinlikle ol dedi.
Başka konuştuklarımızdan aklıma gelirse söylerim=)

Kızlar hala akşamları özellikle çokk midem bulanıyor bnm (
Öğürüyorum
Geçmedi yaaa

Kuzum al benden de o kadar yaa ama bnm ki tam tersi sabahları kötü oluyorum kabus dolu günler bitti tabiki çok şükür ama daha 3 gün önce sabah sabah kustum ben yani hem kahvaltımdan önce hem kahvaltıdan sonra tabi her gün böyle olmuyo ama o mide bulantısı o ağızdaki acı tat iğrenç his geçmiyo bi türlü sanki valla elevitle demir ilacımı eşim elime getiriyo içerken başımda bekliyo sabah akşam kusucam diye içemem çnkü bana kalsa ama bu kadar azaldıysa bunlarda geççek inş diye düşünüyorum tatlım neler atlattık bi düşünsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…