sağol canım benim bi tek sen gördün beni
cnm bende 2-3 gun hıssetmedım.. bısey yok mrk etmee suan cok küçükler hergun hıssetmen mumkun degıl ztn..
6 aydan sonra hergun hıssedıcez mrk etmeeee
Off kızlar öldüm bugün manti sıktk 15bezi onların yemeğiydi ortalık işiydi derken bi de sokakta belediye çalismalari vardi adamlar ne yaptıysa elektirik kablosunu kesmş tv cihazi patladi mi mantinin ortasında heryer duman oldu mu korktuk hemen koştur koştur diger makinelere baktık inanın belim koptu yani zor ayakta duruyorum hala daha bulaşık yıkayacam....
Of neymis benim çilem böyle =(((((
Bu arada yüzümü güldürmeye sebep olan cicişleri de sizler paylaşmak istedim canlarm...:)
merhaba arkadaşlar........
yazmayalı çok uzun zaman oldu ama ara ara giripolanları takip ettim herksin keyfi yerinde Allah bozmasın .....
bebişimin cinsiyetini sonunda öğrendimallah gönlüme göre verdi bir oğluşum olucak
bende yavaş yavaş hareketleri hissetmeye başladım çok güzel bi duygu pazartesi de randevum var bakalım ne dicek drum .....
buarada kalp atışlarını merak eden arkadaşlar ben 14. haftadan itibaren sağlık ocağında kalp atışlarını dinlemeye başladımo sesi duymak insanın içini eritiyor inanın aile hekiminize bi gidip şansınızı deneyin isterseniz ben canımsıkılınca gidip dinliyorum moralim düzeliyor
sağlık ocağında her istediğinde gidip kalp dinleyebiliyorsun ha :S ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde gitmiştim bir daha 1 ağustos ta gel dediler
gidip ne diyorsun ben bebiğimin kalp atışını duymaya geldi mi?
evet canım bi de kayseri mantisi küçük oluyor o yüzden zor oraya henüz eklemedim canım istersen yollayim kargoyla kız=)))))
ben ilçede yaşıyorum küçük biyer belki büyük şehirlerde yoğunluktan dolayı farklı olabilir aile hekimime bağlı ebe çok iyi sağolsun başta o dedi istediğin zaman gel kalp atışlarını dinleyebilirsin diye bende ona istinaden istediğim zaman gidiyorum herhangi bi sorun olmuyor
Kızlar bu arada fiyatlari çok uygun cicişler tulum 9.90 çoraplar 1.40 ayakkabi 4.50 şapka 2.50
burda almer var canım avm ordan aldık çok güzel şeylr var
Rengimiz mavi teyzelerimiz))))
merhaba arkadaşlar........
yazmayalı çok uzun zaman oldu ama ara ara giripolanları takip ettim herksin keyfi yerinde Allah bozmasın .....
bebişimin cinsiyetini sonunda öğrendimallah gönlüme göre verdi bir oğluşum olucak
bende yavaş yavaş hareketleri hissetmeye başladım çok güzel bi duygu pazartesi de randevum var bakalım ne dicek drum .....
buarada kalp atışlarını merak eden arkadaşlar ben 14. haftadan itibaren sağlık ocağında kalp atışlarını dinlemeye başladımo sesi duymak insanın içini eritiyor inanın aile hekiminize bi gidip şansınızı deneyin isterseniz ben canımsıkılınca gidip dinliyorum moralim düzeliyor
Kızlar bu arada fiyatlari çok uygun cicişler tulum 9.90 çoraplar 1.40 ayakkabi 4.50 şapka 2.50
papatya2308
canımmm burdan da tebrık edeyımmm senı cnm arkadaşım ..
Allah sağlıkla kavuşmanızı nasıp eylesınnnn...
sevıyorum senııı ve oglunuuu uleynnnnnnnnnnnnn
yerimmm onunnnn mavi giycek olan totişiniiii oğluşş geliyooooo
hayırlı olsun kuşumm
gözünüzaydın
artıyoruz....
maşallah hayırlı olsun caınm..
şehzadeee.
wuuuu tebrikleeeerr Allah sağlık versin oğlusuna
Papatyacım hadi gözün Aydın alışverişe başlarsın artık benimde oğlum olucak inşallah hayırlı evlatlardan olsunlar.
ütüyüde bitirdim çamaşırlarıda astımm oof bittim valla bi türk kahvesini hakettiikkk
Kızlar hala akşamları özellikle çokk midem bulanıyor bnm(
Öğürüyorum
Geçmedi yaaa