- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
ütüyüde bitirdim çamaşırlarıda astımm oof bittim valla bi türk kahvesini hakettiikkk
Off kızlar öldüm bugün manti sıktk 15bezi onların yemeğiydi ortalık işiydi derken bi de sokakta belediye çalismalari vardi adamlar ne yaptıysa elektirik kablosunu kesmş tv cihazi patladi mi mantinin ortasında heryer duman oldu mu korktuk hemen koştur koştur diger makinelere baktık inanın belim koptu yani zor ayakta duruyorum hala daha bulaşık yıkayacam....
Of neymis benim çilem böyle =(((((
Bu arada yüzümü güldürmeye sebep olan cicişleri de sizler paylaşmak istedim canlarm...:)
Ayyy gizoş yaa ne güzel ütü yapıyon sen ben evi baştan sona silip süpürüyorum herşeyi yapıyorum ama ütüler hep olduğu yerde ütü masasının üstünde duruyo ve katlanarak artıyo yaa delircem valla herşeyi yapıyom ama onu gözüm kesmiyo aferin valla kız sana koskocaman tebrikler olsunben nefret ediyorum ütüden
Günayyyydınnn kızlar
Uyandık. Yeni bir maraton başlıyor bizim evde
Önce kahvaltıyla başlıyayım bari
Kuzum al benden de o kadar yaa ama bnm ki tam tersi sabahları kötü oluyorum kabus dolu günler bitti tabiki çok şükür ama daha 3 gün önce sabah sabah kustum ben yani hem kahvaltımdan önce hem kahvaltıdan sonra tabi her gün böyle olmuyo ama o mide bulantısı o ağızdaki acı tat iğrenç his geçmiyo bi türlü sanki valla elevitle demir ilacımı eşim elime getiriyo içerken başımda bekliyo sabah akşam kusucam diye içemem çnkü bana kalsa ama bu kadar azaldıysa bunlarda geççek inş diye düşünüyorum tatlım neler atlattık bi düşünsene
günaydı güzel anneler. nasılsınız bakalım. szileri hep takip ediyorum fakat bi türlü yazma fırsatı bulamıyordum. hatırlarsanız eğer topikte ilk cinsiyeti belli olan bendim. hatırlayanınız olur mutlaka. ama maalesef yanlış tahminde bulunarak kızımız olcağını söylemişlerd. çok sevinmiştik. 14. haftada bir oğlumuz olacağını öğrendik. üzüldük ama sağlıklı olması en birinci dileğimiz tabii. oğluma yine oğlan kardeş geliyor. bu işe en çok sevinen ise babamız oldu. işyerindeyim şuan. birazdan ultrason fotomuzu koyucam. iyi bakın kendinize.
Ayyy gizoş yaa ne güzel ütü yapıyon sen ben evi baştan sona silip süpürüyorum herşeyi yapıyorum ama ütüler hep olduğu yerde ütü masasının üstünde duruyo ve katlanarak artıyo yaa delircem valla herşeyi yapıyom ama onu gözüm kesmiyo aferin valla kız sana koskocaman tebrikler olsunben nefret ediyorum ütüden
gülfida hoşgeldin canım benımde çok erken söylemişti doktorum ama yanılmadı. olsun sağlıklı olsun da bebeklerimiz gerisi önemlı değil Allah sağlık versin oğluşlarına.günaydı güzel anneler. nasılsınız bakalım. szileri hep takip ediyorum fakat bi türlü yazma fırsatı bulamıyordum. hatırlarsanız eğer topikte ilk cinsiyeti belli olan bendim. hatırlayanınız olur mutlaka. ama maalesef yanlış tahminde bulunarak kızımız olcağını söylemişlerd. çok sevinmiştik. 14. haftada bir oğlumuz olacağını öğrendik. üzüldük ama sağlıklı olması en birinci dileğimiz tabii. oğluma yine oğlan kardeş geliyor. bu işe en çok sevinen ise babamız oldu. işyerindeyim şuan. birazdan ultrason fotomuzu koyucam. iyi bakın kendinize.
maşallaaahhh yaa ne kadar belli tütütütütü nazar değmesin
günaydın canım... evet maalesef ki dr lar erken cinsiyet tahmininde bulunarak cok yanlış yapıyorlar..
hayallere kapılıyoruz hele ki gonlumuzden geceni soyluyorlarsa eger.. ve sonra ister istemezzz burukluk oluyor gercegı ogrenınce
bnmde dunya yakışıklısı bır oğlum var Allah bagıslasın.. onun için canımı seve seve verırım..
gel gor ki birde kızım olmasını ısterdım heppp.. dr um ılk haftalarda ıkı kez kıza benzettı aradan 5 gun gecınce aaa erkekkk bu dedı
ve benn şokkk...
tabıkı oğlum cok mutlu o erkek ıstıyordu :)
olsun ılk şaşkınlığı atmam bıraz uzun sursede şimdi iyimmm.. hele kı komşum doğurduktan sonra.. bı an evvel
yavrumaa oğluma kavuşmak ıstıyorummm..
Allahım sağlıklarını esırgemesın.. akılları fıkırlerı yerınde olsun ınşallahhhh
bundan sonra sık sık gir yaz neden arayı bu kadar açtın kı zaten
TUGBA cım... uzme kendını lütfen yaaa...
bende ara ara ağlıyorum cok hassas bır yapım var bazı seylerı kolay unutamıyor ve atlatamıyorum..
ama eşımle ılgılı bır sorunum yok Allah a cok şukur .. benı uzen dış etkenlerçç hepımız bıseylerı takıyoruz sonuçta
ama artık bebeklerımız büyüdüler herseyı hıssedıyorlar.. esınle otur konuş ve hassasıyetını anlat. bırazda kendını dınlendırıcı
ruhuna ıyı gelecek seyler yap. ne bıleyım.. kıtap oku muzık dınlee.. kendıne zaman ayır kuaföre gıt ıyı geliyor bu tur seyler
vebız hep burdayız unutmaaaaa
Anam bu da benim ki gibi arsız=)))
Benimkide hiç utanmadan açtı kıçını gösterdi=)
Al sana pipi dercesine.
Maşallah canım Allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize