bakın ne dicem;
ben iki akşamdır yaşıyorum bu durumu birden karnımın sol tarafında birşey toplanıyor taş gibi oluyor sanki yumurta ya da sert bir domates gibi dokunuyorum semsert sağ kısma dokunuyorum boşluk var sanki bide dün akşam 3-5 kez pıt pıt içerde bir hareket oldu 16. haftalardayım Allah'ın izniyle erken değilmi daha ? 20. haftalara kadar ilk gebeliklerde hissedilmez diyo :44: ayrıca bu sabah yine aynı şey oldu bi gözüm açık bi gözüm kapalım hemen yokladım yine semsert sakince doğruldum baktım karnım yamuk resmen minicik ama Allah aşkına bu bebeğim mi ? değilse nedir ? Allah'ım onun olduğunu hissetmek bile ne harika bir duygu bugün doğum günüm hayatımda aldığım en güzel hediye gibi doğdupunda düşünemiyorum bile Dua ettim hep sağlıkla doğsun evlatlarımız yüzleri gözleri güzel elleri ayakları sağlam hayırlı evlatlar olsun diye Rabbim evlat diye yanan tüm kadınlara ailelere nasip etsin hayırlısıyla şükürler olsun rabbime ...
Hemen geçmişi okuyayım
mutlu yıılar canım. ilk hediyen bebeişinden gelmiş maşallah. bakalım sırada babasının hediyesi var değil mi? :)