2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canm bana da diyorlar bir gün önceden yap filan diye ama inan ki olmuyor akşam 20:30 eve gidiyorum soyun dökün 9 oluyo kahvaltılık bile hazırlasam saat 10 gibi sofradan kalkmış oluyorum dua bile zor giriyorum söylene söylene koltuğa oturduğum gibi finish :KK43: c.tesi de tüm gün çalışıyorum Allah'aa şükür geçtiğimiz c.tesi şirketi ilaçlıyacaklardı erken çıkardılar 40 dak. filan aman Allah'ım dünyalar benim oldu :KK52: yemeğimi yaptım yedim çok şükür vakitsizlik iğrenç bişi ev hanımları durumunuzun kıymetini bilin valla :KK54:

8,30 muuuuuuuuuuuuuu
ne iş yapıon bacım sennnnn :KK53:
çocuk olunca orda o saatlere kadar calışmıcaksın dımı..
valla delırır evladın annesızlıkten
birde c tesi tam gun .. yok yaa Allah korusunnnnn
saatleri çok uzunn .. :KK43:
ben sabah 8 akşam 6 calısıyotdum ıs yerınden de 20 dk da evıme geliyordum o yol bıtmıyordu
ustelık ctesı de yoktu..bazen gıdılıyordu.. aralın pskılojısı mahfolmustuuuu
şimdi asla çalışma annecım dıyor..
bende aslında cok ıyı teklıfler aldım ama ıste hamleyım .. doğumdan sonra degerlendıreyım
sıgortam devam etsın emeklı olayım dıyorum tek maaşla cok zor gecınmekkk
sımdı ıkıncıde geliyor ne pokk yıyıcez bellı degıl :KK50:

Kızzz gece yatmadan yap yemeği olurmu hiç öyle hergün dışardan,bebeğini düşün tatlım:KK54:

CemreDeniz, canım bizimde kafamızı yoruyor bu isim konusu..Ali Derin güzel bence de ama Derin adında fazla erkek yoksa yakana yapışır çocuk büyüyünce...Ali Demir de olabilir ya da yerinde olsam Arda Demir koyardm..

Ben de Kaan ve Ezgi 4 harfli diye 4 harfli isim ariyorum...

Esin,Buse,Duru..aklıma gelenler...

yaaa :))) annene bak hele sennnn :)) kızmı erkek mıs enın kı ya neden bellı degıl halaa kzııyorum ama heee
:))
ya şaka bı yana sağlıklı olsunlarda be ısım konusunda cok tırsıyorum hırçın asi bi çocuk olmasın ısımler cok
etkılıyormuş karakterı.. of off

tam duru dıyecektım ztn yazmıssınnn..
eliz de olabilir ( ezgiye uyuyor)

demir
çınar
derin
istemio bnm herif.. dah a5 ay var buluruz dıyor

aralada zor bulmuştuk :)
ali aşağı ali yukarı çağırıyoruz sımdılık bunu hahaha :)))
aralla bugun yıne konuştum illaaaa ALİ OLCAK DİYORRR :26::KK53::26::KK53::KK52:

denizcim annem hayırlısı olsun diyor ama gönlünden erkek bebek geçiyor :KK34: oyüzden sürekli zarflıyor beni bebişi sorduğunda da hep erkek bebeği sever gibi seviyor valla 2 ayrı dr. kıza benzetti daha hamiş kaldığımı bilmeden görümcem pembe beşik gördüm sen hamile kalabilirsin hemde kızın olucak dedi :KK1: sonra söledik hamiş olduğumu o rüyalarına çok güvenir küpe görsem kız saat görsem erkek bebek der geçen aradı beni küpe gördüm dedi :KK31: bakalım deniz tezesi önümüzdeki salı dr. a gidiyoruz sağlıklı olsun tabi öncelikle netleşsin ankette ki oy hakkımı kullanıyım bende :KK16: değiştirmessem kız olursa rihem ya da buğlem koyucam erkek de bera loras eymen bunları düşünüyorum şükür kociş karışmıyo ama dalga geçiyo :KK1:

Hahahhaahaa,katı gıdalara başlayınca görücem ben seni bakalım böyle gülebiliyomusun:KK1::KK1:

ztn annelık ve çalışmak ve ev hayatını surdurebılmek cok cok cok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hele hele bebeğe ayrı mamalar (bnm gıbı dışardan hazır almaya karsıysan)
çorbalar... bebek kahvaltısı
sen bılırsın onları canımm :))
ek gıdaya gecısın stresı ztn ayrı bır dert...
uykusuz gecelerde ustune bınınce buralar ıyıce ıssızlasacakkkk :KK52::KK52::KK52:

yaaa :))) annene bak hele sennnn :)) kızmı erkek mıs enın kı ya neden bellı degıl halaa kzııyorum ama heee
ya şaka bı yana sağlıklı olsunlarda be ısım konusunda cok tırsıyorum hırçın asi bi çocuk olmasın ısımler cok

demir
çınar
derin

Eliz'i bende çok beğeniyorum cnm
bizimki erkek olacak
kocişim ve ben isim konusuna karar verdik
gerçi oğlumuz olursa koyacağımız isim önceden belliydi
rüzgar olacak inşallah bebişimizin adı :)

denizcim annem hayırlısı olsun diyor ama gönlünden erkek bebek geçiyor :KK34: oyüzden sürekli zarflıyor beni bebişi sorduğunda da hep erkek bebeği sever gibi seviyor valla 2 ayrı dr. kıza benzetti daha hamiş kaldığımı bilmeden görümcem pembe beşik gördüm sen hamile kalabilirsin hemde kızın olucak dedi :KK1: sonra söledik hamiş olduğumu o rüyalarına çok güvenir küpe görsem kız saat görsem erkek bebek der geçen aradı beni küpe gördüm dedi :KK31: bakalım deniz tezesi önümüzdeki salı dr. a gidiyoruz sağlıklı olsun tabi öncelikle netleşsin ankette ki oy hakkımı kullanıyım bende :KK16: değiştirmessem kız olursa rihem ya da buğlem koyucam erkek de bera loras eymen bunları düşünüyorum şükür kociş karışmıyo ama dalga geçiyo :KK1:

rihem bence duşun ya r leri soyleyemezseeee

ben aralın r lerı soyleyemeyecegınden cok korktumm 2008 lı ve daha yenı r lerı söylemeye başladı
ıkıncısınde r olmasın ıstıyorum ama bakalım
bırde senınkı taa en bas harff yanııııı bılmıyorummm
adın ne deseler çocuğa uzun sure yihemm dıye cvp verebülüüüüüü :KK52:

eee bendee küpe gordum kolye gordummm bileklk gordumm bnm oğlum olcekkk
hemde kupeler cok güzeldi sallantılıydı :44::44::KK43:

8,30 muuuuuuuuuuuuuu
ne iş yapıon bacım sennnnn :KK53:
çocuk olunca orda o saatlere kadar calışmıcaksın dımı..
valla delırır evladın annesızlıkten
birde c tesi tam gun .. yok yaa Allah korusunnnnn
saatleri çok uzunn .. :KK43:
ben sabah 8 akşam 6 calısıyotdum ıs yerınden de 20 dk da evıme geliyordum o yol bıtmıyordu
ustelık ctesı de yoktu..bazen gıdılıyordu.. aralın pskılojısı mahfolmustuuuu
şimdi asla çalışma annecım dıyor..
bende aslında cok ıyı teklıfler aldım ama ıste hamleyım .. doğumdan sonra degerlendıreyım
sıgortam devam etsın emeklı olayım dıyorum tek maaşla cok zor gecınmekkk
sımdı ıkıncıde geliyor ne pokk yıyıcez bellı degıl :KK50:

canm evet tek maaş öyle zor olur ki bide evlat büyüterek ki biz ev borcu ödüyoruz :KK31: c.tesi akşamı ulaş la tam da bu mevzuyu konuştuk dedim düşünsene ben geldiğimde çocuk uyuyucak gece uyanıcak ben 10 saat işyerinde uykusuz çalışmak zorundayım :KK53: çocuk beni tanımıcak resmen c.tesi de full dedim ayy Allah korusn diye vala ben asla istemiyorum böyle olmasını oda bana kış ayları ailesinin bizde kalması için teklifte bulunuyor maddi açıdan en çok ben ona ikna olmuyorum hiç ama geçimde çok zor bide kışa gelicek Allah'ın izniyle doğumlar kışın geçinmek çok fena Allah yardımcımız olsun

bu arada denizcim grafikteyim ben eşimle birlikte çalışıyoruz 7 de çıkıyoruz çalıştığımız yer le evimizin mesafesi 1 saati geçiyor evde olduğumuz saat te o saat malesef sabahta 06:30 07:00 gibi kalkıyorum gerçekten bende evde olmak için can atıyorum hayırlısı bakalım ...:KK16:

canm evet tek maaş öyle zor olur ki bide evlat büyüterek ki biz ev borcu ödüyoruz :KK31: c.tesi akşamı ulaş la tam da bu mevzuyu konuştuk dedim düşünsene ben geldiğimde çocuk uyuyucak gece uyanıcak ben 10 saat işyerinde uykusuz çalışmak zorundayım :KK53: çocuk beni tanımıcak resmen c.tesi de full dedim ayy Allah korusn diye vala ben asla istemiyorum böyle olmasını oda bana kış ayları ailesinin bizde kalması için teklifte bulunuyor maddi açıdan en çok ben ona ikna olmuyorum hiç ama geçimde çok zor bide kışa gelicek Allah'ın izniyle doğumlar kışın geçinmek çok fena Allah yardımcımız olsun

peki çocuktan sonra iş degıştırme ımkanın yok mu yada saatler konusunda sana bı ıyılık yapsınlar cok zor cnm yaa
bırde ev borcun var mecbursun suan calısmaya..
bnm evımde kıra bende calısıcam.. ztn esım calısmamı ıstıyor ..
ben evde yapamıyorummmm...
hep calıstım ben..
ıkı gun once eşımle bı suru kumaş pantolonumu ayırdık bırılerıne verıcez.. sen bunları artık gıyemezsın ıkıncıden
sonra o kdr zayıf olamazsın dedı banaaa

:KK52:

denizzzzzzzzzzzzzzzz şu görümcene deseneee bacım bnm ıcınde rüya gorsunnnnn :KK52::KK52:

ahahhhhhhh kuşum değişik bi hatun o rüyalarla fallarla yaşıyor dur bakalım konuştuğumda bahsediyim ortam dan ona hemen der ben onun yerine fal kapatıyım :KK9: töbe töbe :KK9:

bu arada denizcim grafikteyim ben eşimle birlikte çalışıyoruz 7 de çıkıyoruz çalıştığımız yer le evimizin mesafesi 1 saati geçiyor evde olduğumuz saat te o saat malesef sabahta 06:30 07:00 gibi kalkıyorum gerçekten bende evde olmak için can atıyorum hayırlısı bakalım ...:KK16:

işyeri size mi ait.. yani patron sizmisinizz.. oyleyse daha rahat olursun ılerde canım ..
yanı ıstedıgın zm gıtmezsın çocuğuna vakıt ayırırsın vs..

kızlar bi adam var burda deliricem sanırım ben yada stajı bırakıcam mezun olamicam.bi akıl verin.
işleri bu veriyo genelde canın sıkılıyosa iş veriyim dedi belim ağrıyo çok şuan yapamam dedim muhattap olmak istemiyorum mesafem ilk günden beri var özellikle buna karşı gülümsemiyorum bile ya.
neyse in aşağı dedi aşağıda bizim masalar iş vericek sandım indim oturdum neymiş bölgesel masajcıymış belim ağrıyo dedim ya aklınca bölgesel tedavi uygulicak istemiyorum siz delimisiniz ihtiyacım olsa gider parasıyla yaptırırım dedim ama sinirden ağlamak üzereyim şuanda ne hakla ya kimsin ki sen allahım bırakıcam sanırım umrumda değil mezun olmak falanda

peki çocuktan sonra iş degıştırme ımkanın yok mu yada saatler konusunda sana bı ıyılık yapsınlar cok zor cnm yaa
bırde ev borcun var mecbursun suan calısmaya..
bnm evımde kıra bende calısıcam.. ztn esım calısmamı ıstıyor ..
ben evde yapamıyorummmm...
hep calıstım ben..
ıkı gun once eşımle bı suru kumaş pantolonumu ayırdık bırılerıne verıcez.. sen bunları artık gıyemezsın ıkıncıden
sonra o kdr zayıf olamazsın dedı banaaa

:KK52:

kuzum bence senin bünye sağlam yine çok kilo alamassın sen öyle tahmin ediyorum ...Çocuklarına bakıcak kimse varsa çalışabilirsin gayet tabi ve imkanlarına uyarsa neden olmasın benim eşimde çalışmam taraftarı ama ben hiç istemiyorum :KK25: çocuğa bakıcak kimse de kesin olarak yok etrafta bakalım nasip kısmet bu şirkette tanıştım eşimle 7 yıl olucak nerdeyse buradayım rahat alıştım dedim eşime ben saatleri daha rahat biyerde çalışırım onu da ben istemem diyo :KK31: bakalım ya dedi bizim ki bakalım çıkar yol bulamassak konuşurum c.tesi leri için esnek olmaları açısından ogünler bi gelsin Rabbim nasip ederse beraber öğreniriz :KK31:

ahahhhhhhh kuşum değişik bi hatun o rüyalarla fallarla yaşıyor dur bakalım konuştuğumda bahsediyim ortam dan ona hemen der ben onun yerine fal kapatıyım :KK9: töbe töbe :KK9:

ayyyyy tamm benlikmiş kızzz:)
supperrrr
bende nerdee kahve ıcsem hemen kapatırım haydee atın bana bıseyler dıyee
eşim ve kendı annem cok karsıdır fala :) bende hıcccccc anlamam
ama rüyalarıma guvenırdım.. :/:26:
ay anlat bakalım ne rüya gorecekkk.. belkı ucuncuyu doğurursam ona yıne basvururz:)))

kızlar bi adam var burda deliricem sanırım ben yada stajı bırakıcam mezun olamicam.bi akıl verin.
işleri bu veriyo genelde canın sıkılıyosa iş veriyim dedi belim ağrıyo çok şuan yapamam dedim muhattap olmak istemiyorum mesafem ilk günden beri var özellikle buna karşı gülümsemiyorum bile ya.
neyse in aşağı dedi aşağıda bizim masalar iş vericek sandım indim oturdum neymiş bölgesel masajcıymış belim ağrıyo dedim ya aklınca bölgesel tedavi uygulicak istemiyorum siz delimisiniz ihtiyacım olsa gider parasıyla yaptırırım dedim ama sinirden ağlamak üzereyim şuanda ne hakla ya kimsin ki sen allahım bırakıcam sanırım umrumda değil mezun olmak falanda

aaaaaaaaaaaaaaaaa gerizekalıya bak yaaaaaaaaaaaa :KK47: beyinsiz sapık pislik ya canm sen benim böyle delirdiğime bakma sakın ol az kaldı şikayet edicen bi yetkili filan yok mu

ayyyyy tamm benlikmiş kızzz:)
supperrrr
bende nerdee kahve ıcsem hemen kapatırım haydee atın bana bıseyler dıyee
eşim ve kendı annem cok karsıdır fala :) bende hıcccccc anlamam
ama rüyalarıma guvenırdım.. :/:26:
ay anlat bakalım ne rüya gorecekkk.. belkı ucuncuyu doğurursam ona yıne basvururz:)))

canm bak ben onu ararım yarın öbür gün bir arkadaş var adı deniz onun yerine fal bak derim hemen bakar :KK1: çünkü günde 2 kez kahvesi ve falı var :KK9:

muhaberatcı olan mıııı
manyakkk heriffff sapık mı o ya ne samımıyet ıkı günde
bırak 10 yılda geçse o kımkı sana dokunacak
tövbe tövbeeeya yok mu ustunuz soylesen kuzucumm strese gırme sakınnn..

aaaaaaaaaaaaaaaaa gerizekalıya bak yaaaaaaaaaaaa :KK47: beyinsiz sapık pislik ya canm sen benim böyle delirdiğime bakma sakın ol az kaldı şikayet edicen bi yetkili filan yok mu

canm bak ben onu ararım yarın öbür gün bir arkadaş var adı deniz onun yerine fal bak derim hemen bakar :KK1: çünkü günde 2 kez kahvesi ve falı var :KK9:

yarın öbür gun muuuu cok uzunnnnnn :KK5:
hemen ara hemennnn rüyada gorebülüüü falda içinden ne geliyorsa :) ona bırakıyorum :KK30:

işyeri size mi ait.. yani patron sizmisinizz.. oyleyse daha rahat olursun ılerde canım ..
yanı ıstedıgın zm gıtmezsın çocuğuna vakıt ayırırsın vs..

yok kızzzzzzzzzzzz nerdeeeeeeeeeeeeee elemanız biz kendimize ait olsa böyle ezdirirmiyim kendimi :KK1: benim eltim çok ağlak kendilerine ait onların çalıştığı yer ok yoğunlar ama sonuçta izin alma vaktinde gitme derdi yok esir kampı gibi değil en azından eviyle işyeri arası 5 dak. istediği zaman çıkar yemek yapmak için ama yinede ağlar kaynanamda onu üzülüyo bu kız nolcak böyle ya diye dayanamadım dedim anne sen bana ağla o şükretsin haline benim gibi olsa keser kendini ilk gelinine pek bi düşkünde ne kadar kabul etmesede :KK1:

demir
çınar
derin

Ayyy yesinler Abi`ye bakarmisiniz:KK1:
Bu kadar herifle sen napıcan cano yaa:KK53:
Bencede Duru güzel ama,bi tanede bende var isim beğenmeyen..Bakalım
artık dinsizin hakkından imkansız gelir:KK4:

X