2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar yan komşum doğumdan geldııııııııııııııııııı

aman Allahım ya böyle bır bebek olamazzz.. cok tatlı bır prensesss..
Allahım banada nasip et ne olur ne olurrrrrrrrrrrrrr :KK43::KK43::KK43:

aynıyız canım... bende zaman zaman arala yetıyomuyum dıye düşünüyorum..
annelık bu olsa gerek..
rahat annelere bakıyorum cocugu saatlerce ac kalan yada ona hıc vakıt ayırmayan annelere
cok tuhafıma gıdıyor .. hıc rahat degılım her konuda boyleydım ztn ..
3. yüde en cok bakabılecekmıyım ve ıyı bır gelecek sunabılecekmıyım dıye ıstemıyorum..
cunku her çocuk masraf sorumluluk kendınden ödün vermek.. onların sucu günahı ne dünyaya getıren bızız..
onlara kalıtelı bi yarım saat zaman bile ayıramazsak nerde kalır bızım annelıgımız
bılmıyorum cok mu ınce düşünüyorum ben yaa
neden herkes cok rahat
burda sıtede hamıel arkadaşım vardı suan oglu 10 aylık oldu
neysee sureklı hamıleyken sıgara ıcerdı kahve ıcerdı
cok kızardım ona .. bısey olmazzzz der gecerdı..
bir arkadaşımda acıkan çocuğuna ıkı lokmadan sonra amannnn yemıyor deyıp sutu ve bıskuvıyı bıberonakoyup verırdı..
ben aralın pesınden koşardım elımde ekmek çatalın ucunda yemekle :44:

3. Plansız olduğu için ilk duyduğumda çok aşırı ağlamıştım,resmen bunalıma girdim 2 ay zorla buldum..Tek düşündüğüm Kaan okula başlayacak bana ihtiyacı var,Ezgi 20 aylık olucak tam da tuvalet eğitimi zamanında:KK43:(((
Haksızlik bu diye çok üzülmüştüm,Sonra bir gece Kaan ve Ezgiye hamile kaldıgimda ne kadar mutluydum şimdi bu bebeğime haksızlık oluyor diye ona ağladm ve artık üzülmeyi biraktim..
hay ağzıma tükürem benimmmm
ben hep orgazm oluyommmm:KK17:
ondan mı sıraladım len oğlanları :KK53:

Aferin sana:KK1::KK1:

her sinirlendiğimde olduğu gibi yine ağladım allahım ne salağım ya neyse operasyon yöneticisi geldi noldu fln dedi dedim böyle böyle anlattım beyninde sorun var sen ne bakıyosun vs gibi şeyler dedi benden sorumlu olan sizseniz napcağmı siz söyleyin beni muhattap etmeyin hiç iyi şeyler olmicak yoksa dedim tamam sen sıkma canını falan dedi ama bilmiyorum herif tam bi yavşak ya

Bildiğim ne kadar biiiiiiiiiiiiiiiiiippppppp varsa,hepsi benden ona gelsin:KK47:
50 bebede yapsam hep kız olur o zaman hahah:KK52:

Hiç tık yok desene:KK14:
Söyle kızım sende kocana,niye böyle oluyor diye # direngizoo:KK1:

yazılarınızı takip ediyorum ama , ilk defa yazıyorum . bende 13+6 gunluk ikizlerime hamileyim. yaşım 28 , izmirde oturuyorum. aşılama yöntemiyle hamile kaldım. 12. haftaya kadar 15 gunde bir doktora gıdıyordum. 12. haftadan sonra ayda bire cıktı ve 16. hafta gıdıcem doktora. bir ay gecmek bilmiyor içerde ne yapıyolar iyilermi meraktan çatlıyorum. hiç bir şey hissetmiyorum. ara ara kasık batması dısında, benim gibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa cok sevınırım. Çok korkuyorum bir şey olucak die::KK43:

kızlar yan komşum doğumdan geldııııııııııııııııııı

aman Allahım ya böyle bır bebek olamazzz.. cok tatlı bır prensesss..
Allahım banada nasip et ne olur ne olurrrrrrrrrrrrrr :KK43::KK43::KK43:

Allah bağışlasınn canımmmm ne tatlıdır şimdi :))
sen bu kız aşkıyla 3.yü yaparsın gizem demişti dersin:KK9::KK9:

Allah bağışlasınn canımmmm ne tatlıdır şimdi :))
sen bu kız aşkıyla 3.yü yaparsın gizem demişti dersin:KK9::KK9:

Yapıcam galiba gizemmmm
O kdr duygusalım ki bebeği görünce ağladım
Eşime mutfakta dedim seneye Temmuz Ağustos hamile kalıcam
Bana yardım edermisin dedim :)):KK52::KK52:
Hele bi bunu doğur dedi :)
Sanırım kabul edicek :) hahaha :)

Yapıcam galiba gizemmmm

ahahah iyi demiş eşin valla önce bi bu doğsun gerisi allah kerim hayatımm:KK9::KK9:

ay arkadaşlar 1 haftadır hafif hafif hissediyodum bebeğimin hareketlerini. bugün artık netleşti ayyy çok güzel bi duygu yaaa:KK52:
(daha önce tecrübem olduğu için bebek hareketlerini ayırt edebiliyorum)
:21:

Yapıcam galiba gizemmmm

Üzüntünü anlıyorum cemredeniz, ben de şimdi etrafta ne kadar kız bebek görürsem deli gibi bakıyorum şimdi..sanırım kız olsaydı bu sefer de erkeklere bakacaktım :KK1: 3. bebeği düşünüyorsan eğer hiç üzülme derim.. Hem kız bebeği olan bir arkadaşım bana kız bebek yapma günleri olduğunu ve kendi çocuğunu buna göre yaptığını söylemişti. Bana saçma görünmüştü, hatta kızmıştım söylediklerine ama o kadar ısrarcı idi ki pek çok arkadaşının da bu yöntemi denediğini söylemişti.Bu arada bizim topiğe baktım da hiç de erkek ve kız oranı eşit gibi, yani erkek patlaması diyoruz ama yok sanırım :)

slm kızlar 16 + 4 günlük olduk pek yazamıyorum nasipse aralıkta olacak benim doğumumda . cinsiyeti net söyledülermi sizee bnm doktor bi dedi %51 erkek geçen gittim 1 hafta evvel %55 erkek dedi . kesin görmüştür sanırım biz henüz isim düşünmedik. 9 temmuzda 3 lü tarama yaptırıcaz. 2li tarama temiz çıktı. bir arkadaş yazmış hareketlerini hissediyorum belirgin mi hissediyosun nasıl yani ben pek hissetmiyorum şu an da :) Allah sağala salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahh

Evet ben demiştim hissediyorum diye :) evet hissediyorum hemde baya baya hissediyorum. Mesela afedersin tuvalette uzun kaldım diyelim ayağa kalktığımda karnımı açarsam bile hareketi alenen görüyorum ve hissediyorum. Uzun süre otursam sıkışıyor galiba kalkınca içimde birşeyler kıvranıyor gibi oluyor. Kaç haftaliksin bilmiyorum ama bir kaç haftaya kadar hissedersin galiba.
Bir de yattığım yerde karnımı açıyorum başımı hafifçe kaldırıyorum bir kısım şiş kalıyor.elliyorum orası sert ışte tam orada kızım :)

ay arkadaşlar 1 haftadır hafif hafif hissediyodum bebeğimin hareketlerini. bugün artık netleşti ayyy çok güzel bi duygu yaaa:KK52:
(daha önce tecrübem olduğu için bebek hareketlerini ayırt edebiliyorum)
:21:

nasıl bişey ben olsa anlamam çünkü :KK9:

evet canım çok şükür nisandaki tedavi ile hamile kaldım, çok yakın doğum tarihlerimiz inşallah, ama tüp bebekte erken doğum oluyormuş genelde, bakalım. şimdiden çok heyecanlıyım biran önce sağlıkla miniğime kavuşmak istiyorum

tebrik ederim, ben de hatırladım seni ocak topiğinden Allah hayırlısını versin, ilk gebeliğimiz ve arka arkaya doğuracağız kısmetse :KK66: :KK49:

fırında makarna yapıcam beşamelli en kolay o geliyo şuan:44:acıktımmmm çokk

Gzmmmm bayılırım fırında makarnaya bol kaşarlı mmıımmm.
Çok da güzel yapaım.
ayayy yarın bende yapcam heves ettim
Aaaaaa yarın yapamam yarın mevlüd var yaaaa
Kayınpederimin senesi Allah rahmet eylesin

Yarın büyük iş beklyor beni kayın validemin evinde...
Herkes soru soracak bakacak böyle.
Bana çok göz değer hemen ağırlaşırım.

Ne yapsam acaba nazar boncuğu işe yarar mı?

Gzmmmm bayılırım fırında makarnaya bol kaşarlı mmıımmm.
Çok da güzel yapaım.
ayayy yarın bende yapcam heves ettim
Aaaaaa yarın yapamam yarın mevlüd var yaaaa
Kayınpederimin senesi Allah rahmet eylesin

Yarın büyük iş beklyor beni kayın validemin evinde...
Herkes soru soracak bakacak böyle.
Bana çok göz değer hemen ağırlaşırım.

Ne yapsam acaba nazar boncuğu işe yarar mı?

ayy canımm atla arabaya gel ye valla yorulma hiç :)
cevşen falan tak bişey yap ben çok inanırım nazara :nazar:

Bende cok inanırım nazara yıldızım cok düşük anında nazar deger bana
Özellikle kalabalık ortama gıreyım anında deger

Papatya canooo sen boncuk tak şeyineeee
Yakana yani:KK52:

Üzüntünü anlıyorum cemredeniz, ben de şimdi etrafta ne kadar kız bebek görürsem deli gibi bakıyorum şimdi..sanırım kız olsaydı bu sefer de erkeklere bakacaktım :KK1: 3. bebeği düşünüyorsan eğer hiç üzülme derim.. Hem kız bebeği olan bir arkadaşım bana kız bebek yapma günleri olduğunu ve kendi çocuğunu buna göre yaptığını söylemişti. Bana saçma görünmüştü, hatta kızmıştım söylediklerine ama o kadar ısrarcı idi ki pek çok arkadaşının da bu yöntemi denediğini söylemişti.Bu arada bizim topiğe baktım da hiç de erkek ve kız oranı eşit gibi, yani erkek patlaması diyoruz ama yok sanırım :)

o arkadasına sor bakalım neymışş yontemlerı ..
valla bende pek ınanmıyorum yönteme .. kk da cok eskıyım bı cok konuyu okudum yazdım
yontemlerı okudum yapanların cogunun tutmamış tutanların ıse tesadüf olduğunu düşünüyorum
ama yınede acaba dıyor ınsan dımı... :44:
mrk ettım sımdı ne yapmış acep o arkadasınnn :44:
bu arada anlayışın ıcın sagol .. benı anlayanları görmek bılmek benı cok rahatlatıyor..

korkularım kaygılarım olmasa rahat bı kadın olsam 4-5 tane bıle çocuk yapardım amann bunda da olmadı nasılsa dıgerlerınden bırı kız olur derdım... o kadar sevıyorumki çocukları
bı yerde bı kadın çocuğuna bağırsa ve o çocuk ağlıyor yada dudağı büzülümüşse bnm yuregım dağlanıyor sankı..
o derece sevıyorum çocukları..
bugun teyzenın bırı ıle karşılaştım bızım sıtenın bahcesınde..
ıkı oglu olmusss 3. çocuğuna hamıleymışş ve kocası ıstememıs gıdıp aldırmışlar
rüyasında gormuşş o bebegı ve kızmışşş resmen gordum rüyamda dedı
ve aslında cok ıstıyormuşş bır kızı olmasını..
cok yadırgadım.. nasıl aldırdın neden aldırdın eskı kadınlar hep dogururmuşş dedım
cok günah dedım
uzuldun mu dedım yooook dedı :KK53:
ben kahrolurdum heraldeee

o arkadasına sor bakalım neymışş yontemlerı ..
valla bende pek ınanmıyorum yönteme .. kk da cok eskıyım bı cok konuyu okudum yazdım
yontemlerı okudum yapanların cogunun tutmamış tutanların ıse tesadüf olduğunu düşünüyorum
ama yınede acaba dıyor ınsan dımı... :44:
mrk ettım sımdı ne yapmış acep o arkadasınnn :44:
bu arada anlayışın ıcın sagol .. benı anlayanları görmek bılmek benı cok rahatlatıyor..

korkularım kaygılarım olmasa rahat bı kadın olsam 4-5 tane bıle çocuk yapardım amann bunda da olmadı nasılsa dıgerlerınden bırı kız olur derdım... o kadar sevıyorumki çocukları
bı yerde bı kadın çocuğuna bağırsa ve o çocuk ağlıyor yada dudağı büzülümüşse bnm yuregım dağlanıyor sankı..
o derece sevıyorum çocukları..
bugun teyzenın bırı ıle karşılaştım bızım sıtenın bahcesınde..
ıkı oglu olmusss 3. çocuğuna hamıleymışş ve kocası ıstememıs gıdıp aldırmışlar
rüyasında gormuşş o bebegı ve kızmışşş resmen gordum rüyamda dedı
ve aslında cok ıstıyormuşş bır kızı olmasını..
cok yadırgadım.. nasıl aldırdın neden aldırdın eskı kadınlar hep dogururmuşş dedım
cok günah dedım
uzuldun mu dedım yooook dedı :KK53:
ben kahrolurdum heraldeee

Ya bu konuda ısrar eden de hiç böyle işlerde bezi olmayan biri..Bir doktor..:KK1: Çok kızı olmasını istiyormuş ve bu konuya takmış eşi ile..ısrarla bana kız çocuğun günleri var demişti. Ya ben de Allah'ın işi bu nasıl karşırsın diye çıkışmıştım.. Sonra bunlar meğersem arkadaşları arasında örgütlenmişler bu konuda bayaa da bir aşama katetmişler şu günler erkek günler, şu günler kız günleri diye..Allah Allah diyorum ben de nası olur, denk gelmiştir herhalde ama işte insan yine de kendine moral olsun diye heves ediyor, merak ediyor..Ben onu yakalayınca mutlaka öğrenirim senin için..

Ah cemredeniz o çocuğu nasıl aldırmışlar.. Ah işte ben de buna çok karşıyım ve dayanmıyorum.. bak nicedir çekiyorum şu toksoplasma deridini..hatta beni zorla amniyo yapmaya zorladılar..yok gözü kör olur yok zekası geri olur diye içine ettirdiler gebeliğimin..ama Allah bana ne gönderdiyse odur benim kabulum arkadaşım..onu öldürmeyi hayatta düşünemem..düşünsene bu bir hediye..şimdi minicik ayakçıkları ile tekmeler atıyor, dönüyor içimde..:KK43:(( insanlardaki metaneti anlayamıyorum..

X