2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar cok kıskanç bır kız arkadaşım vardı.. ama herseyımı kıskanırdı..
dini imanı paraydı.. eşimin maaşıyla kendı kocasının bıle maaşını kıyaslardı fln sureklı hava atardı neyse
bana gelmıstı hamıleyken
çanakkalede yaşıyor ..
neyse ısım bulmaya çalışırken ben ona
hayallerımden bahsetmıstım..
kızım olursa gunun bırınde nehır koyucam dedımmm
aaaa dedı ben kızımın adını buldum nehır koycam dedı
ve kızı dogdu nehır koydu adını...
face de sımdı gordum (arkadaş lıstemde degıl kendısı)
bırde oğlu oluyormuşşşş..
onun adınıda aral koyarsa hıc sasırmıcam...

cok kötü yureklı herkesın arkasından konuşan sureklı onu bunu cekıstıren
çocukları sevmeyen banada sureklı laf sokan bı kızdı..
Allahım yaa boylelerının dılegını verıyor.. ben neden tek hayalıme kavuşamıyorum
dıye sormuyor degılım düşünmüyor degılımm.. ısyan etmıyorum ama
resmen Rabbım karsıma çıkarıyor.. etkılendım suan...! :KK43::KK43:

Son düzenleme:
kızlar bi adam var burda deliricem sanırım ben yada stajı bırakıcam mezun olamicam.bi akıl verin.
işleri bu veriyo genelde canın sıkılıyosa iş veriyim dedi belim ağrıyo çok şuan yapamam dedim muhattap olmak istemiyorum mesafem ilk günden beri var özellikle buna karşı gülümsemiyorum bile ya.
neyse in aşağı dedi aşağıda bizim masalar iş vericek sandım indim oturdum neymiş bölgesel masajcıymış belim ağrıyo dedim ya aklınca bölgesel tedavi uygulicak istemiyorum siz delimisiniz ihtiyacım olsa gider parasıyla yaptırırım dedim ama sinirden ağlamak üzereyim şuanda ne hakla ya kimsin ki sen allahım bırakıcam sanırım umrumda değil mezun olmak falanda

aaaaaaaa:KK53::KK53:
Hayvana bak sen yaaaaa:KK47:
Bırakma canım sen işini her yerde var bunlardan.muhatap alma geri zekaliyi:KK36:

Temmuzun 1 ine randevu aldım bakalım. 1ay nasıl geçecekse artık.
Bebisımin hareketlerini baya hissediyorum ben. Çok sık değilde uzun süre oturunca kalktığımda takla atıyor gibi yuvarlanma gibi dönüyor gibi bişe.
Bu arada beklediğim haber de gelmedi bir türlü:KK53:.inşallah kötü haber olmaz. güzel gelirse sağlıklı doğum için hepinize yasin okuyacam. Sözüm olsun.

selam bayanlar ; geçmişi çok fazla okuyamadım. isim muhabeti geçmiş günlerdir beynimi kemiren bir nokta var sizin değerli fikirleriniz önemli benm için.Eşimn adı Ömer bnde hep derdim ilerde oğlum olursa adını babasıyla aynı koyucam. Bu yuzden Ömer Taha çift isim sizce nasıl olur ???

kızlar cok kıskanç bır kız arkadaşım vardı.. ama herseyımı kıskanırdı..
dini imanı paraydı.. eşimin maaşıyla kendı kocasının bıle maaşını kıyaslardı fln sureklı hava atardı neyse
bana gelmıstı hamıleyken
çanakkalede yaşıyor ..
neyse ısım bulmaya çalışırken ben ona
hayallerımden bahsetmıstım..
kızım olursa gunun bırınde nehır koyucam dedımmm
aaaa dedı ben kızımın adını buldum nehır koycam dedı
ve kızı dogdu nehır koydu adını...
face de sımdı gordum (arkadaş lıstemde degıl kendısı)
bırde oğlu oluyormuşşşş..
onun adınıda aral koyarsa hıc sasırmıcam...

cok kötü yureklı herkesın arkasından konuşan sureklı onu bunu cekıstıren
çocukları sevmeyen banada sureklı laf sokan bı kızdı..
Allahım yaa boylelerının dılegını verıyor.. ben neden tek hayalıme kavuşamıyorum
dıye sormuyor degılım düşünmüyor degılımm.. ısyan etmıyorum ama
resmen Rabbım karsıma çıkarıyor.. etkılendım suan...! :KK43::KK43:

kuzum öyle deme boşver Allah bilir belkide o evladıyla sınanacak bilemeyiz ki öyle insanlar malesef var içi dışı bir olmayan hep ters düz yapan Allah 'ım korusun bizi evlatlarımızı öylelerinden sen 3. yap :KK9: inanmam tabi pek böyle şeylerede okumuştum bunu eğer ilişki sırasında kadın orgazm olmassa bebişin kız olma ihtimali yüksekmiş :KK33: ya tutarsa :KK34:

ztn annelık ve çalışmak ve ev hayatını surdurebılmek cok cok cok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hele hele bebeğe ayrı mamalar (bnm gıbı dışardan hazır almaya karsıysan)
çorbalar... bebek kahvaltısı
sen bılırsın onları canımm :))
ek gıdaya gecısın stresı ztn ayrı bır dert...
uykusuz gecelerde ustune bınınce buralar ıyıce ıssızlasacakkkk :KK52::KK52::KK52:

Denizcim sanırım seninle en büyük zaafimiz çocuklarımız...Ben de onlara adadım kendimi ve hala ben yetersiz miyim,iyi bir anne değil miyim diye oturup ağlarım bazen ki,hergün 2 yasında minicik çocuklarına kreşe bir akan anneleri hiç anlamıyorum..Yapmasalar daha iyi:KK19:

selam bayanlar ; geçmişi çok fazla okuyamadım. isim muhabeti geçmiş günlerdir beynimi kemiren bir nokta var sizin değerli fikirleriniz önemli benm için.Eşimn adı Ömer bnde hep derdim ilerde oğlum olursa adını babasıyla aynı koyucam. Bu yuzden Ömer Taha çift isim sizce nasıl olur ???

Bence güzel olur Ömer Taha:KK19:

Son düzenleme:
kuzum öyle deme boşver Allah bilir belkide o evladıyla sınanacak bilemeyiz ki öyle insanlar malesef var içi dışı bir olmayan hep ters düz yapan Allah 'ım korusun bizi evlatlarımızı öylelerinden sen 3. yap :KK9: inanmam tabi pek böyle şeylerede okumuştum bunu eğer ilişki sırasında kadın orgazm olmassa bebişin kız olma ihtimali yüksekmiş :KK33: ya tutarsa :KK34:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Ayyyyy çook güldüm cano yaaa..O zaman Türkiye nin %90`ı kız olurdu:KK53:

Denizcim sanırım seninle en büyük zaafimiz çocuklarımız...Ben de onlara adadım kendimi ve hala ben yetersiz miyim,iyi bir anne değil miyim diye oturup ağlarım bazen ki,hergün 2 yasında minicik çocuklarına kreşe bir akan anneleri hiç anlamıyorum..Yapmasalar daha iyi:KK19:

Bence güzel olur Ömer Taha:KK19:

aynıyız canım... bende zaman zaman arala yetıyomuyum dıye düşünüyorum..
annelık bu olsa gerek..
rahat annelere bakıyorum cocugu saatlerce ac kalan yada ona hıc vakıt ayırmayan annelere
cok tuhafıma gıdıyor .. hıc rahat degılım her konuda boyleydım ztn ..
3. yüde en cok bakabılecekmıyım ve ıyı bır gelecek sunabılecekmıyım dıye ıstemıyorum..
cunku her çocuk masraf sorumluluk kendınden ödün vermek.. onların sucu günahı ne dünyaya getıren bızız..
onlara kalıtelı bi yarım saat zaman bile ayıramazsak nerde kalır bızım annelıgımız
bılmıyorum cok mu ınce düşünüyorum ben yaa
neden herkes cok rahat
burda sıtede hamıel arkadaşım vardı suan oglu 10 aylık oldu
neysee sureklı hamıleyken sıgara ıcerdı kahve ıcerdı
cok kızardım ona .. bısey olmazzzz der gecerdı..
bir arkadaşımda acıkan çocuğuna ıkı lokmadan sonra amannnn yemıyor deyıp sutu ve bıskuvıyı bıberonakoyup verırdı..
ben aralın pesınden koşardım elımde ekmek çatalın ucunda yemekle :44:

Temmuzun 1 ine randevu aldım bakalım. 1ay nasıl geçecekse artık.
Bebisımin hareketlerini baya hissediyorum ben. Çok sık değilde uzun süre oturunca kalktığımda takla atıyor gibi yuvarlanma gibi dönüyor gibi bişe.
Bu arada beklediğim haber de gelmedi bir türlü:KK53:.inşallah kötü haber olmaz. güzel gelirse sağlıklı doğum için hepinize yasin okuyacam. Sözüm olsun.

cnm sorunun ne ıse ınsallah duzelır en kısa zamanda...
bekledıgın sonuç ıyı olur ınsallahhhh...

umarım cok kafana takıp uzuldugun kendını yıprattığın bsey degıldır .. :KK34:

Ah canim gecmis olsun sakin uzme onunda caresi var insaallah istanbulda olsaydin yardimci olurdum ama burdaki arkadaslarin belki vardir tandigi cinsiyetini ogrendinmi bebisin bakalim
sağol canım ya... bebeğin cinsiyeti için 16. haftada gideceğiz 17 temmuz randevu, ama doktor 12. haftada baktığında erkeğe benzetti, bilmiyorum artık, Allahın lütfu bu bebek bana cinsiyeti çok önemsemiyorum doğrusu:)

aaaaaaaaaaaaaaaaa gerizekalıya bak yaaaaaaaaaaaa :KK47: beyinsiz sapık pislik ya canm sen benim böyle delirdiğime bakma sakın ol az kaldı şikayet edicen bi yetkili filan yok mu

canm bak ben onu ararım yarın öbür gün bir arkadaş var adı deniz onun yerine fal bak derim hemen bakar :KK1: çünkü günde 2 kez kahvesi ve falı var :KK9:

muhaberatcı olan mıııı
manyakkk heriffff sapık mı o ya ne samımıyet ıkı günde
bırak 10 yılda geçse o kımkı sana dokunacak
tövbe tövbeeeya yok mu ustunuz soylesen kuzucumm strese gırme sakınnn..

aaaaaaaa:KK53::KK53:
Hayvana bak sen yaaaaa:KK47:
Bırakma canım sen işini her yerde var bunlardan.muhatap alma geri zekaliyi:KK36:

her sinirlendiğimde olduğu gibi yine ağladım allahım ne salağım ya neyse operasyon yöneticisi geldi noldu fln dedi dedim böyle böyle anlattım beyninde sorun var sen ne bakıyosun vs gibi şeyler dedi benden sorumlu olan sizseniz napcağmı siz söyleyin beni muhattap etmeyin hiç iyi şeyler olmicak yoksa dedim tamam sen sıkma canını falan dedi ama bilmiyorum herif tam bi yavşak ya

eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmm:KK14:
akşama yemekde yok hergün dışardan söylüyorum eşime ben ıvırla zıvırla geçiştiriyorum ne zormuş hem iş hem ev ya:26:

canım bende aynı durumdayım hatta hiç birşey yiyemiordum, parasını ödeyip hiçbirşey yemeyince insanın canı daha da sıkılıyor:) kamudamı çalışıyorsun? yoğunmu işin

canım bende aynı durumdayım hatta hiç birşey yiyemiordum, parasını ödeyip hiçbirşey yemeyince insanın canı daha da sıkılıyor:) kamudamı çalışıyorsun? yoğunmu işin

staj canım benimki 16 ağustosa kadar çalışıyorum bankada sonra bidaha tövbeeeeeee:)))

slm kızlar 16 + 4 günlük olduk pek yazamıyorum nasipse aralıkta olacak benim doğumumda . cinsiyeti net söyledülermi sizee bnm doktor bi dedi %51 erkek geçen gittim 1 hafta evvel %55 erkek dedi . kesin görmüştür sanırım biz henüz isim düşünmedik. 9 temmuzda 3 lü tarama yaptırıcaz. 2li tarama temiz çıktı. bir arkadaş yazmış hareketlerini hissediyorum belirgin mi hissediyosun nasıl yani ben pek hissetmiyorum şu an da :) Allah sağala salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahh

her sinirlendiğimde olduğu gibi yine ağladım allahım ne salağım ya neyse operasyon yöneticisi geldi noldu fln dedi dedim böyle böyle anlattım beyninde sorun var sen ne bakıyosun vs gibi şeyler dedi benden sorumlu olan sizseniz napcağmı siz söyleyin beni muhattap etmeyin hiç iyi şeyler olmicak yoksa dedim tamam sen sıkma canını falan dedi ama bilmiyorum herif tam bi yavşak ya

bak ya bu halde nasıl geriyor seni :KK4: sakin ol tatlım bak yetkili de demiş beyninde sorun var diye az kaldı iyice daraldın zaten bi çık tatile rahatlıcaksın onu gönderdiği bi yerede gitmemeye çalış gerizekalı sağı solu belli olmaz canın sıkılmasın Allah'ın belası

bak ya bu halde nasıl geriyor seni :KK4: sakin ol tatlım bak yetkili de demiş beyninde sorun var diye az kaldı iyice daraldın zaten bi çık tatile rahatlıcaksın onu gönderdiği bi yerede gitmemeye çalış gerizekalı sağı solu belli olmaz canın sıkılmasın Allah'ın belası
2 kızı var bide küçük şerefsizin.cevap bile vermicem bişey dediğinde umrumda değil hiç staj falan salak herif sinirlerim alt üst oldu ya akşam akşam.

bazen diyorum hiii ne safız kocalar orgazm olmadan bırakıyolar mı yakamızı ama bizde nerde anca tam keyif olucak aaaaaaaa töbe töbe :KK33:

ayy çok yorucu bizimki kaç saat uğraşmak lazım ahhaha:KK9:

X