- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
canm sen il doğumda epidural mi oldun :44: o doğum şekli benim çok kafama yatıyor aslında
epidural taktılar belımden .... hala acısını cekıyorummm.. cok ağrıyor
bırde kazada aldığım hasar var sırtıma ıkısıde mahfedıo benı
artı cok bas arısı yapıyor..
bırde kaymaması lazım cok ıyı ellerın yapması lazım
bnmkı kaymış hıc bısey anlamamıştım
catır catır doğurdum bağıra bağıra.. (normal dogumdu)
epidural taktılar belımden .... hala acısını cekıyorummm.. cok ağrıyor
bırde kazada aldığım hasar var sırtıma ıkısıde mahfedıo benı
artı cok bas arısı yapıyor..
bırde kaymaması lazım cok ıyı ellerın yapması lazım
bnmkı kaymış hıc bısey anlamamıştım
catır catır doğurdum bağıra bağıra.. (normal dogumdu)
slm kızlar sizi takip ediyorum ama yazacak gücü kendimde bulamıyordum inşallah artık öğürmeler bitiyor :120:
bende kısmet olursa aralıkta ikinci kez anne olucam bir oğlum var
deniz merak ettim cinsiyetini öğrenebildin mi 17 haftalık görünyor takvimin :26:
gizoşum sagol aşkımmmm
bana bak senın ıkıncı kızında koçasıda hazır artık :)))))
ne alıon kız arada allah senı :))))
ama cok cici bunların hepsını al ..
ama şu pudra kısa elbiseden emın degılım on kalkık durabılır
evet cnm pipili geliyor.. :)
senınkı bellı mı
sık sık gır yaz bız hep burdayız valla burası olmasa kafam dağılmaz..
kizlaaar bugun oglumun ilk cicileri geldi. cok uygun fiyata bulmus esim ebebekten bi dolu sey almis:) ay cok heyecanlandim. tabi neye ihtiyacim var ne gerek hic fikrim yok. hic dogum yapan arkadasim da yokki danisayim 30 yasimizi astik kimsenin dogurdugu yok acilisi ben yapicam ama acemiligi de ben cekicem.
allahim kucagimiza almayi nasip etsin giysi esya bunlarin gozumde hiiic onemi yok bugun bi kez daha anladim.
bu arada kusmami ciciler bile engelleyemedi tam gaz devam
Ben de 33 yaşındayım ve bu da benim ilk bebeğim..ve ne yalan söyleyeyim çok heyecanlıyım ama hazırlıklar için ne yapmam gerektiği konusunda ben de çok tutuk hissediyorum kendimi..ne alacağım ne yapacağımı bilemiyorum tam olarak. benim örneklerim de bayaa ilerledi, çocuklarını büyüttü....herhalde 30. haftaya gelince başlayacağız hem dolabını hem de hastane bohçasını hazırlamaya..
neden canım tombişmi halanız. keşke benımkı halalrına cekse fıstık gibi hatunlar alımlı manken gibi. benım bebeğiminde de boy 14 cm yazıyordu 2 gun önce gittik ama kıloyu bilmıyorum zaten biz kısayız bizden manken çıkmaz çıksa da minyatür manken olur.
bir bilen bulup danisiriz hem burda da cok deneyimli anneler var. zaten daha cok erken esim hem heves etmis hem de inanilmaz ucuz almis 2,5 tlye tulumlar 13 tlye yenidogan takimi falan kacirmak istememis:)
biraz daha buyusunler hele hepsini halledicez cok da iyi anne olucaz insallah:))))
yarın yine doktor randevum var kızlar .. Dörtlü test sonucumu alacağım . Dua edin bana inşallah sorun yoktur ..
bir bilen bulup danisiriz hem burda da cok deneyimli anneler var. zaten daha cok erken esim hem heves etmis hem de inanilmaz ucuz almis 2,5 tlye tulumlar 13 tlye yenidogan takimi falan kacirmak istememis:)
biraz daha buyusunler hele hepsini halledicez cok da iyi anne olucaz insallah:))))
rabbim yardımcın olsun inşallah miniğin sapasağlam sağlıcakla doğacağı günü bekliyor içini ferah tut stres zaralı
benden tavsiye ilk başlarda çok fazla 0-3 ay kıyafetler almayın yani abartmayın
ben oğluma baya abartmıştım etiketleri üzerinde kaldı bir çoğu çünkü çok kilolu doğdu ancak bir iki hafta giydi zaten normaldede 3 ay bile giyemiyorlar benim oğlandan kalan bişey yok arası çok var herşeyi sıfırdan alıcam oğlumdaki gibi salıncak ana kucağı araba bunları almam gerektikçe alırım bakalım benim ev yeniden nasıl alışacak onca kalabalığa
sağlıcakla gelsinler inşallah
Kızlar ya benim için birer tane ayetelkürsi okuyabilirmisiniz bir sorunum var da. Hacet namazı kıldım ama okursanız çok çok sevinirim. Şimdiden okuyan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
aaa seninle dogum zamanimiz ayni gorunuyor cok sevindim cunku burdaki hamisler benden hep iki uc hafta buyukler
ya kızlar üçlü test yerine afp testi yaptıran var mı aranızda? doktor benden bu testi istedi.