2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

eline sağlıkk kuşuuum afiyet olsunn :)
bende eve gidince patates yemeği ,zeytinyağlı biber dolması, süzme mercimek çorbası ve pilav yapıcammmmm :)
cumaya kadar yeter bize bu yemekler

hay aksiii :))))

Ay ben evde şortla donamıyorum ohhh ferah ferah..
Ama artık göbüşler baya buyudu :)

eveet cicimm ya bak geçen hafta hamile pantlonunun lastiği en sıkıdaydı nerdeyse bugün bayaa ortaya hatta başa yakına aldım dombili gibi yuvarlancam bankanın merdivenlerindennnn

eline sağlıkk kuşuuum afiyet olsunn :)
bende eve gidince patates yemeği ,zeytinyağlı biber dolması, süzme mercimek çorbası ve pilav yapıcammmmm :)
cumaya kadar yeter bize bu yemekler

YA GİZEMMM sacmalamaa kızzz bırden cok yorucan kendınıı .. dınlene dınlene yap barı
ben oyle yapıyorum valla dayanamıyorum sırtım cok ağrıyor bılıosundur kaza gecırmıştık ya ondan hatıra sırt agrısı

biliyorum canımmm sen hiç zorlamamalısın aslında kendinii:44:
benim en kötü huyum oturunca bidaha asla kalkamam biliyorum 1 saatte hallederim bunları sanırım :):)
ya eve gidip hergün ne yapcam derdinden iyidir bugün yapar atarım dolaba 1 hafta ısıt ye işte rahat rahat

canım aynen bende bı oturursam kalkamıorum :))
ama kalktımmıda gırışırım ışee
yanı önceden oyleydı şımdı vınç fln lazım :))))) hahahaha
ya cok ağırlaştım aral evı talan edıp bahçeye gıttı dedesiyle tey teyyyy
babasına sıkayet ettımm o da akşama konuşurum didi :))
toplamaya takatim yok
bana dıo kı kerata 32 yaşına gelene kadar sen yedıreceksın yemeklerımı annecımmmmm
:))) sersem şapşal :)))
arada ıkı uç şey toplıyayım barimeee

kızlar aralın site görevlisinin oğluyla sureklı oynadığını bılıyorsunz dımı..
hep arkadaşlarıyla yarış halınde.. gecen gun bana dıyor kı
annecım inşallah ben candan once ölurum
neden oğlum saçmalama dedım
cunku annecım cennet cok güzel bı yer benden once oraya gıdıp görmesine dayanamam
önce ben ölmeliyim :)
ayyyy şapşal yaa
oğlum ölumu cenneti cehennemi düşünmek için çok erken
ayrıca cennete gitmek için ölmen toprağa gömülmen ve cok iyi bir insan olarak yaşaman gerekli dedim

hııııı olemı dedı sonra konuyu kapattık bı şekilde ama sanıyor kı oraya gıdecek guzellıklerı gorup
gerı gelebilecek:)

işte bende öyleyim oturduğuma an bidaha yatmaya kalkarım ancak ama kalkınca bitirene kadar oturmam
Sabah eşim bankaya bıraktı inicemarabadan inemiyorum oha sen şimdiden inemiyosan bu arabadan son aylarda napcaz diyoo

Allah iyiliğini versinn oğluşununnn iyi güldümm valla yeriimmmm ben onuuuuuuuuuuu

iyi işte canııımm çatlak olmaz ne güzeeellllbebektir önceden o göbek yoksa heraldee :)
5inde gittiğimde sorcam tetonozu kuşuuum bakalımmm :)
unutmam doğumgününü o zaman hiçççç

burda bi adam var gebertmeme az kaldı ya stajı yakıp mezun olamicam bu herif yüzünden yada susup kendimi yiyip bitiricem çıldırmak üzereyiiiiiimmmmmmmmmm tam bi gerizekalı ezikk oof çok sinirliyimmmmm

valla bilmiyom gizocum göbek deliğim filan büyümedi karnım gerilmiyo ama şişti önceden göbek filan yoktu bende offf artık Allah'ın izniyle hissediyim artık yaaaaaaaaa sabahtan beri doğum hikayeleri okuyorum bunalıma girdim rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin

Kuzum sakin ol yakma stajı filan kimki o okadar sinirlendiriyo seni beee

kızlar ya dr cinsel ılıskıye haftada bi kere yapabilirsiniz dedi acaba yapsak mı cok kararsızm ben yaaaaaaaaa:18::18::18::18:

bizde bu konuyla alakalı dr. dan bilgi almadık ama başladık napım durmuyo ki benimki tabi çok dikkatli

ayyy kıyamam ben ona ya bu çocuklar ne temiz ne masum Allah uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin evlatlarımıza inş.

Kızlar merhaba
Aranızda omega 3 kullanan var mı?
Balik yiyemedigimi Dr ye söylediğimde omega 3 yazdı.
Aslında ceviz yiyorum ama yine gun asırı kullanmayı düşünüyorum.

Kızlar merhaba
Aranızda omega 3 kullanan var mı?
Balik yiyemedigimi Dr ye söylediğimde omega 3 yazdı.
Aslında ceviz yiyorum ama yine gun asırı kullanmayı düşünüyorum.

ben de kullanıyırum balık yağı hapıgünde bir tane ayrıca ceviz falan yemeyi de unutuyorum balık hiç yiyemem.

kızlar ben 2 gündür demir ilacına başladım ama inanmazsınız 2 gündür açım aç yediğim çıkıyor ne yapsam bilmiyorum.
bulantım geçti diye sevinirken yeniden başladı.hemde dönüşü muhteşem oldu off of...

Balık delisi olan ben hiççççç yemedim bastan beri
Yiyemicemmmm gibime geliouzun bi sure
Ettende tiksindim daha dun almış eşim annem ben görmeden
Hazırlayıp buzluga atmış. Kendimi hazır hissedince yemeklere katarım artık

Ben Dr a soylicem gittiğimde bişey yazarsa alırım

Ayy etten bende tiksindim. ozellikle patlican kebapp...off hic gormek istemiyorumm..

kizlar yaaa carsamba okulda cig kofte partisi varrrrr...offff yiyemicemmm...dedimki etsiz yapinnnn birazda...benim icin ayri yapilacak etsizzz
...keyfi nasil cikacaksa:)))

Anam hurilere mi özendi heheheh
Ya kim bilir neler konuşuyorlar var ya çok tehlikeli)

etsiz daha çokk seviyorummm bennnn bi elazığlı olarak hemde

Ya kızlar ben hapşurduktan 2sn sonra kasığımda pıt pıt diye değdirme hissediyorum
Atıyo içten böyle
4. 5kere falan
O bebiş mi acaba yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…