benim 5 temmuzda bakalım dayanamayıp öne alıyorum hep dayanabilcekmiyim bu sefer
ben 3lüyü yaptırmayı düşünmüyorum 4lüyü yaptırıcam direk canıımmm bide ayrıntılı ultrasona girerim 22-23.hafta civarında.bu tetenoz aşısı neymiş neden yapılıyomuş ne zaman yapılıyomuş bilen varmıııi?
bir de bu kabizliga bi care bulan var mi ben patlamak uzereyim ayrica hemoroidim var zorlayinca kanamam oldu cok kotu durumdayim. valla alt ayri dert ust ayri bu nedir ya??
bir de bu kabizliga bi care bulan var mi ben patlamak uzereyim ayrica hemoroidim var zorlayinca kanamam oldu cok kotu durumdayim. valla alt ayri dert ust ayri bu nedir ya??
kızlar ya dr cinsel ılıskıye haftada bi kere yapabilirsiniz dedi acaba yapsak mı cok kararsızm ben yaaaaaaaaa:18::18::18::18:
bugün evi toparlarken koltuğun dibine girmiş çengelli lastik battı parmağıma biraz kanadı, eski aptal toka
çengeli azıcık ta paslı gibi korktum yaa bişey olur mu allah korusun :26:
ben öğrendiğimden beri haftada 2 kez oluyor.Bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar inşallah ta olmaz
orada ya kafasi kızzzzz
kocaman oldugu için sıgmıyo kareye sol taraf kafa biraz asagı dogru orta gobek sag da bacaklari
ay papatya güldürdün benı bi an gözümün önüne geldi haldır haldır kaşınmak. Allahta seni güldürsün. göbek deliğim benım de azıcık büyüdü
kusan kiizlaaaarrr
cogunuzun haftasi benden ileri ben gecen hafta 12+3te doktora gittim ve senin artik kusmaman gerek bu sakincali dedi ve bana ilac verdi ben ilac kullanmak istemiyorum dedim o da ilactan daha zararli kusman dedi ama tabi su da var ben hic sivi tuketemiyorum bir bardak bile su icemiyorum belki bu kadar sakinca yaratan budur ama bir sorun doktorunuza
insallah bian once kurtuluruz
Papatya nasıldı kurs cnm.
Yemek yaptım bende türlü ve pilav
Aralı gezdirdim 1. Katta oturan bi abla bar ona gittim
Balkonda oturup kahve içtik fal baktı bana
İki attı işte :)
Evi durmadan dağıtan oğluma yemek yediriyorum şuanda :)
Oh ellerine sağlık hamarat kızımız yaa:))
Kurs bugün iyiydi hoca sinirli ama çok iyi anlattı
Kaldı 5gün
Esas maraton ondan sonra her gün çok sıkı çalışmam lazım2kere girme hakkım var
Anam sen baya 1yaşında doğmuşsun anana yazık normal doğumla kadın mahvolmuştur))
Nescafe içiyorum yoksa uykum açılmıyor derste(
Her gün 1 bardak çok zararlı değildir umarım ya off
adam benle yazıştığın için telı elınden alıcak bıgun :))))
sinirliymiş madem :)
bişey olmz cnm yaaa mıllet kül yiyoorr :)))
Hakikaten bi gün senin yüzünden kovulcam Hehehe
Şaka şaka
Seninizin kovulurum be ne olacak teyzesine feda olsun)
Kül müüüüü yok artık o ne
Toprağı duymuştum da iğrenç ya bööööööğğ