2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Essela mrk etm bişey olmaz canım ne olcak üstelik kanamış mrk etme

Kontrolünde iyi geçer inşallah gelince yaz bizeeee

kızlar ya ben de hala kusmalar var. ama çok az bitti diyemem tamamen ama çok tuhaf oldum ya bana misafirler geliyor onlar varken bile ben gidip çıkarıyorum ya sanki çok doğalmış gibi sonra hiç bişey olmamış gibi devam.bünye buna da alıştı herhaldeee bu nasıl birşeydir ya.insanların yanında öğürmem de cabası. çook ayıp oluyor yahu.bu yüzden başkalrının evine gitmek istemıyorum ne zamn geleceği hiç belli olmuyor. başıma gelmedi de değil allahtan yetiştim lavaboya milletin evini de batırıcam allah korusun

burda bi adam var gebertmeme az kaldı ya stajı yakıp mezun olamicam bu herif yüzünden yada susup kendimi yiyip bitiricem çıldırmak üzereyiiiiiimmmmmmmmmm tam bi gerizekalı ezikk oof çok sinirliyimmmmm

sagol cnm bnm:)....
dr a girmeden pıt pıt vuruyo anladı tabi yaramazlıklarını ogrencemi korktu

eylül hayırlı olsun oğluşların, sağlıkla kucağına almak nasibolsun inşallah

melekcim dr bana mustela 50yi önermişti...

özlem senin de hayırlı olsun prensesin, sağlıkla gelsinler inşallah

Essela mrk etm bişey olmaz canım ne olcak üstelik kanamış mrk etme

Kontrolünde iyi geçer inşallah gelince yaz bizeeee
ya tetanoz geldi aklıma paslı olunca, allah korusun
inş. ii geçer cemrecim, randevum 18.20 de, eşimle dr.da buluşcas
gelince anlatırım, bize de geçen gidişimizde erkek denmişti şimdi onu merak ediyorum bi değişiklik var mı diye

Offf bnm komşular alıştı. :)))
Kusmamak için kendimi sıkıyorum ben yoksa hala kusuodm
Dın bile öğrüp kendimi yere attım
Nefes aldım derin derin offf

Migescim ; selam canım bnmde hala midem bulanıyor kusmak yok onlar bitti ama öğürüyorum
Tok oldugum zmnlarda da oluyor

Canım benimde kusma sabah bazen oluyor ama şu koku hassasiyeti bitmedi heran bulantılıyım tutuyorum bende senin gibi affedersin insanın kendi idrarından midesi bulanır mı:)) yani bıraksam 7/24 çıkaracam sürekli elimde buzlu su yudum yudum içiyorum annem bide ne dese beğenirsin çocuk zatüreli doğacak buzlu su içme çok güldüm sanki çocuk boğazımda

Benim göbek kocaman oldu ya
2kilo almışım
Göbek deliğim göbeğim kadar çabuk büyüyor
Açıldıkta açıldı)
Kaşıntı hele off haldır haldır herkesin içinde kaşınıyorum valla
Bol da krem yağ sürüyorum ama bana mısın demiyoooo

Bende hamile kalmadan önce 1,5 ayda 4 kilo aldım(
Neyse ki ilk 3ayda verdim
Şimdi gene 2 kilo aldım yuppiiiiii

ay papatya güldürdün benı bi an gözümün önüne geldi haldır haldır kaşınmak. Allahta seni güldürsün. göbek deliğim benım de azıcık büyüdü

kızlar ya dr cinsel ılıskıye haftada bi kere yapabilirsiniz dedi acaba yapsak mı cok kararsızm ben yaaaaaaaaa:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…