- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Kızlar selam
Özlem hayırlı olsun kızın maşallah :) hareketli olması güzel bıcır bıcır olur inş.
Migescim ; selam canım bnmde hala midem bulanıyor kusmak yok onlar bitti ama öğürüyorum
Tok oldugum zmnlarda da oluyor
Kızlar selam
Özlem hayırlı olsun kızın maşallah :) hareketli olması güzel bıcır bıcır olur inş.
Migescim ; selam canım bnmde hala midem bulanıyor kusmak yok onlar bitti ama öğürüyorum
sagol cnm bnm:)....
dr a girmeden pıt pıt vuruyo anladı tabi yaramazlıklarını ogrencemi korktu
melekcim dr bana mustela 50yi önermişti...ben de oralardayım hadi görüşelim.:13::13::13: bir de güneş batmaya yakın girerim diyorum ben çok sıcak dayanamam gibime geliyor güneşlenmeyi falan zaten sevmem. diğer güneş kremleri olmazmı acaba ben hiç sormadım güneş kremi falan.
özlem senin de hayırlı olsun prensesin, sağlıkla gelsinler inşallahKızlar topige bi prenses daha katılıyor =))))
Bebeğimincinsiyetini öğrendik bi kızımız olacak ins
Bebeğim 15cm 200gr mis 3lu testi yaptırdık bi hafta sonra sonuc alacağız bebeğimin herseyine baktık gayet saglikli dr kan hapina basladi...bizden böyle tubiş sen m3 yaptin canım...
ya tetanoz geldi aklıma paslı olunca, allah korusunEssela mrk etm bişey olmaz canım ne olcak üstelik kanamışmrk etme
Kontrolünde iyi geçer inşallah gelince yaz bizeeee
kızlar ya ben de hala kusmalar var. ama çok az bitti diyemem tamamen ama çok tuhaf oldum ya bana misafirler geliyor onlar varken bile ben gidip çıkarıyorum ya sanki çok doğalmış gibi sonra hiç bişey olmamış gibi devam.bünye buna da alıştı herhaldeee bu nasıl birşeydir ya.insanların yanında öğürmem de cabası. çook ayıp oluyor yahu.bu yüzden başkalrının evine gitmek istemıyorum ne zamn geleceği hiç belli olmuyor. başıma gelmedi de değil allahtan yetiştim lavaboya milletin evini de batırıcam allah korusun
renkli degıl cnm bi de büyudugu ıçin tam kareye sigmiyo du koymUltrason topiğine resim mm koyyyy :)
Ya mrk ediyorum kimse koymuoo
Essela Dr un sor bu durumu belki bişey önerir
İşte benim kızcem
kızlaar benım göbek çıktı . benım yürüyüş değişti kabadayı gibi yürümeye başladım göbeğim önde kollar arkada. eşim farketti ne biçim yürüyorsun diye sonra başka hamileler gördüm ama onların karnı büyüktü benden..onlarda öyle yürüyor eheheh çok komık siz de varmı değişiklik?? haftasonu dışardaydık normal bir bluz giymiştim salaş olmayan hamile olduğumu anlıyorlar artık soranlar oldu.
bende 50 kilodan 9 ayda 65e çıktım bi anda hızlı kilo alınca benimde bacaklarımın iç kısmı çatlaktı biraz şiimdi iyice yayılcaklar ooohhh mis gibivalla çatlicağımız varsa zeytinyağında yaşasakta kakao yağına bassakta kendimizi bi işe yaramaz bence
neresi kafası falan hiçbişey belli olmuyomu benmi anlamadımm canım
Benim göbek kocaman oldu ya
2kilo almışım
Göbek deliğim göbeğim kadar çabuk büyüyor
Açıldıkta açıldı)
Kaşıntı hele off haldır haldır herkesin içinde kaşınıyorum valla
Bol da krem yağ sürüyorum ama bana mısın demiyoooo