2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kusan kiizlaaaarrr
cogunuzun haftasi benden ileri ben gecen hafta 12+3te doktora gittim ve senin artik kusmaman gerek bu sakincali dedi ve bana ilac verdi ben ilac kullanmak istemiyorum dedim o da ilactan daha zararli kusman dedi ama tabi su da var ben hic sivi tuketemiyorum bir bardak bile su icemiyorum belki bu kadar sakinca yaratan budur ama bir sorun doktorunuza

insallah bian once kurtuluruz

benim 5 temmuzda bakalım dayanamayıp öne alıyorum hep dayanabilcekmiyim bu sefer:KK9:
ben 3lüyü yaptırmayı düşünmüyorum 4lüyü yaptırıcam direk canıımmm bide ayrıntılı ultrasona girerim 22-23.hafta civarında.bu tetenoz aşısı neymiş neden yapılıyomuş ne zaman yapılıyomuş bilen varmıııi?

Benim de 4ünde randevum
Cinsiyetini öğrencem:))

Bana4lüye gerek duymadı 3lü temiz çıkınca gere yok dedi

Kızlar kan ilacının kan değerliye alakası yok
Her hamileye veriyoruz bebek anneden Demir çektiği için dedi Dr

Ayrıca soğuk suyu bende sormuştum ıslak mayoya durma üşütmeyeceğini düşünüyorsanız girin dedi

bir de bu kabizliga bi care bulan var mi ben patlamak uzereyim ayrica hemoroidim var zorlayinca kanamam oldu cok kotu durumdayim. valla alt ayri dert ust ayri bu nedir ya??

bir de bu kabizliga bi care bulan var mi ben patlamak uzereyim ayrica hemoroidim var zorlayinca kanamam oldu cok kotu durumdayim. valla alt ayri dert ust ayri bu nedir ya??

Canım daha öncede paylaşmıştım aslında.Ben her sabah aç karnına ballı ılık su içiyorum.çok rahatlattı beni.Kan hapı içiyorum ona rağmen rahatım.bi de süt kabızlık yapıyordu bana.onu bıraktım onun yerine ayran içiyorum

canım ya bak ben de çok kabızlık yaşardım hamileikten önce ama şimdiye kadar olmadım. kiraz ye meyve ye bol bol. su içemiyorsun madem.
zeytinyağı iç kokusu rahatsız eder ama zorla kendini canım eskiden yapardım ben aay çok zor geçmiş olsun

bugün evi toparlarken koltuğun dibine girmiş çengelli lastik battı parmağıma biraz kanadı, eski aptal toka
çengeli azıcık ta paslı gibi korktum yaa bişey olur mu allah korusun :26:

ESSELA güzel haberlerle gel inş Dr Dan
Dr una görür o iğneyi sor iğneye gerek var mı diye
Sağlık Ocağı'na da götürebilirsin
Zaten tetenoz olcaz belki erken yaparlar sana
Bence birşey olmaz ama sor istersen

ay papatya güldürdün benı bi an gözümün önüne geldi haldır haldır kaşınmak. Allahta seni güldürsün. göbek deliğim benım de azıcık büyüdü

Gül teyzesi Gül oh Allah daha çok güldürsün:)))
Yok bana azıcık kelimesi az kalır:KK66:)

Kursta sınıfta 66 yaşında bi amca var
Kızım vücudun ne kadar güzel şu göbeğin için sabahları mekik çeksen tam git olursun dedi:KK66:
Rıza amca ne mekiği orda bebek var dedim
Nasıl üzüldüm adam özür diliyo:KK66:)
Ben çok mutlu oldum ama belli olduğu için hehehehe

Papatya nasıldı kurs cnm.
Yemek yaptım bende türlü ve pilav
Aralı gezdirdim 1. Katta oturan bi abla bar ona gittim
Balkonda oturup kahve içtik fal baktı bana
İki attı işte :)
Evi durmadan dağıtan oğluma yemek yediriyorum şuanda :)

kusan kiizlaaaarrr
cogunuzun haftasi benden ileri ben gecen hafta 12+3te doktora gittim ve senin artik kusmaman gerek bu sakincali dedi ve bana ilac verdi ben ilac kullanmak istemiyorum dedim o da ilactan daha zararli kusman dedi ama tabi su da var ben hic sivi tuketemiyorum bir bardak bile su icemiyorum belki bu kadar sakinca yaratan budur ama bir sorun doktorunuza

insallah bian once kurtuluruz

Canım ben 10 serum aldım ne sıvı ne de yemek tüketemiyordum şimdi yiyorum suda içiyorum ilk hamileliğimdede yaşadım 16. Haftada bitiyordu ama bu hamileliğimde daha fazla bazıları bütün hamileliği boyunca kusuyor sen sakın endişelenme normal bu kusmalar sadece yemeye ve su içmeye çalış çıkarsanda Alman gerekeni alıyorsun

9 ay kusup tosuncuk doğuranlar var
bnm kayınvalıdem eşimi doğururken bıle kusuyormuş
eşim 4,750 dogmuş.. çok zeki bi adamdır bi kusur yok :))

bende 4,800 doğmuşum ama annem sadece 3 ay cekmış bende
ayy çirozlugumla dalga gecenler 4,800 dogdugumu duyunca şok oluyorlardı :)))

Papatya nasıldı kurs cnm.
Yemek yaptım bende türlü ve pilav
Aralı gezdirdim 1. Katta oturan bi abla bar ona gittim
Balkonda oturup kahve içtik fal baktı bana
İki attı işte :)
Evi durmadan dağıtan oğluma yemek yediriyorum şuanda :)

Oh ellerine sağlık hamarat kızımız yaa:))
Kurs bugün iyiydi hoca sinirli ama çok iyi anlattı
Kaldı 5gün
Esas maraton ondan sonra her gün çok sıkı çalışmam lazım2kere girme hakkım var

Anam sen baya 1yaşında doğmuşsun anana yazık normal doğumla kadın mahvolmuştur:KK66:))

Nescafe içiyorum yoksa uykum açılmıyor derste:KK43:(
Her gün 1 bardak çok zararlı değildir umarım ya off

ay turk max ta eşkıya oynuyorrr

gozlerım doduuuuu her ızledıgımde cok kötü oluyorummm :KK43:
titanic otelde de tv de sürekli bi kanal titanic filmini veriyor kızlar orda da oda da izledim ağladım
eşimde dio tatile geldik ağlıyorsun diyooo :))))
o filmide her izlediğimde ağlıyorum
birde babam ve oğlum.. of offf
:KK5:

Oh ellerine sağlık hamarat kızımız yaa:))
Kurs bugün iyiydi hoca sinirli ama çok iyi anlattı
Kaldı 5gün
Esas maraton ondan sonra her gün çok sıkı çalışmam lazım2kere girme hakkım var

Anam sen baya 1yaşında doğmuşsun anana yazık normal doğumla kadın mahvolmuştur:KK66:))

Nescafe içiyorum yoksa uykum açılmıyor derste:KK43:(
Her gün 1 bardak çok zararlı değildir umarım ya off

adam benle yazıştığın için telı elınden alıcak bıgun :))))
sinirliymiş madem :)

bişey olmz cnm yaaa mıllet kül yiyoorr :)))

adam benle yazıştığın için telı elınden alıcak bıgun :))))
sinirliymiş madem :)

bişey olmz cnm yaaa mıllet kül yiyoorr :)))

Hakikaten bi gün senin yüzünden kovulcam Hehehe:KK66:
Şaka şaka:KK66:
Seninizin kovulurum be ne olacak teyzesine feda olsun:KK66:)
Kül müüüüü yok artık o ne
Toprağı duymuştum da iğrenç ya bööööööğğ

sabahtan beri karnım ağrıyo ağrıyo diye ağlıyorummm şimdi farkına vardım pantlonun lastiğini öyle bi sıkmışımki açtım rahatladımm:KK9:

duşa gircem sonra hazırlanıp bebişle buluşmaya :21:
kızlar öpüyorum hepinizi
dua edin bizim için inşallah iyi haberlerle döneriz

X