2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Essela mrk etm bişey olmaz canım ne olcak üstelik kanamış :KK66: mrk etme

Kontrolünde iyi geçer inşallah gelince yaz bizeeee

Kızlar selam
Özlem hayırlı olsun kızın maşallah :) hareketli olması güzel bıcır bıcır olur inş.

Migescim ; selam canım bnmde hala midem bulanıyor kusmak yok onlar bitti ama öğürüyorum
Tok oldugum zmnlarda da oluyor

kızlar ya ben de hala kusmalar var. ama çok az bitti diyemem tamamen ama çok tuhaf oldum ya bana misafirler geliyor onlar varken bile ben gidip çıkarıyorum ya sanki çok doğalmış gibi sonra hiç bişey olmamış gibi devam.bünye buna da alıştı herhaldeee bu nasıl birşeydir ya.insanların yanında öğürmem de cabası. çook ayıp oluyor yahu.bu yüzden başkalrının evine gitmek istemıyorum ne zamn geleceği hiç belli olmuyor. başıma gelmedi de değil allahtan yetiştim lavaboya milletin evini de batırıcam allah korusun

burda bi adam var gebertmeme az kaldı ya stajı yakıp mezun olamicam bu herif yüzünden yada susup kendimi yiyip bitiricem çıldırmak üzereyiiiiiimmmmmmmmmm tam bi gerizekalı ezikk oof çok sinirliyimmmmm

Kızlar selam
Özlem hayırlı olsun kızın maşallah :) hareketli olması güzel bıcır bıcır olur inş.

Migescim ; selam canım bnmde hala midem bulanıyor kusmak yok onlar bitti ama öğürüyorum

sagol cnm bnm:)....
dr a girmeden pıt pıt vuruyo anladı tabi yaramazlıklarını ogrencemi korktu:KK52::KK1::KK1::KK1::KK1:

eylül hayırlı olsun oğluşların, sağlıkla kucağına almak nasibolsun inşallah :KK16:

ben de oralardayım hadi görüşelim.:13::13::13: bir de güneş batmaya yakın girerim diyorum ben çok sıcak dayanamam gibime geliyor güneşlenmeyi falan zaten sevmem. diğer güneş kremleri olmazmı acaba ben hiç sormadım güneş kremi falan.
melekcim dr bana mustela 50yi önermişti...

Kızlar topige bi prenses daha katılıyor =))))
Bebeğimincinsiyetini öğrendik bi kızımız olacak ins :nazar:
Bebeğim 15cm 200gr mis 3lu testi yaptırdık bi hafta sonra sonuc alacağız bebeğimin herseyine baktık gayet saglikli dr kan hapina basladi...bizden böyle tubiş sen m3 yaptin canım...
özlem senin de hayırlı olsun prensesin, sağlıkla gelsinler inşallah

Essela mrk etm bişey olmaz canım ne olcak üstelik kanamış :KK66: mrk etme

Kontrolünde iyi geçer inşallah gelince yaz bizeeee
ya tetanoz geldi aklıma paslı olunca, allah korusun
inş. ii geçer cemrecim, randevum 18.20 de, eşimle dr.da buluşcas
gelince anlatırım, bize de geçen gidişimizde erkek denmişti şimdi onu merak ediyorum bi değişiklik var mı diye :KK1:

kızlar ya ben de hala kusmalar var. ama çok az bitti diyemem tamamen ama çok tuhaf oldum ya bana misafirler geliyor onlar varken bile ben gidip çıkarıyorum ya sanki çok doğalmış gibi sonra hiç bişey olmamış gibi devam.bünye buna da alıştı herhaldeee bu nasıl birşeydir ya.insanların yanında öğürmem de cabası. çook ayıp oluyor yahu.bu yüzden başkalrının evine gitmek istemıyorum ne zamn geleceği hiç belli olmuyor. başıma gelmedi de değil allahtan yetiştim lavaboya milletin evini de batırıcam allah korusun

Offf bnm komşular alıştı. :)))
Kusmamak için kendimi sıkıyorum ben yoksa hala kusuodm
Dın bile öğrüp kendimi yere attım
Nefes aldım derin derin offf

İşte benim kızcem :nazar::nazar:

Eklentiler

• $IMG_20130624_152150.jpg
    $IMG_20130624_152150.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 35

Canım benimde kusma sabah bazen oluyor ama şu koku hassasiyeti bitmedi heran bulantılıyım tutuyorum bende senin gibi affedersin insanın kendi idrarından midesi bulanır mı:)) yani bıraksam 7/24 çıkaracam sürekli elimde buzlu su yudum yudum içiyorum annem bide ne dese beğenirsin çocuk zatüreli doğacak buzlu su içme çok güldüm sanki çocuk boğazımda:KK52:

kızlaar benım göbek çıktı . benım yürüyüş değişti kabadayı gibi yürümeye başladım göbeğim önde kollar arkada. eşim farketti ne biçim yürüyorsun diye sonra başka hamileler gördüm ama onların karnı büyüktü benden..onlarda öyle yürüyor eheheh çok komık siz de varmı değişiklik?? haftasonu dışardaydık normal bir bluz giymiştim salaş olmayan hamile olduğumu anlıyorlar artık soranlar oldu.

Benim göbek kocaman oldu ya
2kilo almışım
Göbek deliğim göbeğim kadar çabuk büyüyor
Açıldıkta açıldı:KK66:)
Kaşıntı hele off haldır haldır herkesin içinde kaşınıyorum valla
Bol da krem yağ sürüyorum ama bana mısın demiyoooo

bende 50 kilodan 9 ayda 65e çıktım bi anda hızlı kilo alınca benimde bacaklarımın iç kısmı çatlaktı biraz şiimdi iyice yayılcaklar ooohhh mis gibi :KK9:valla çatlicağımız varsa zeytinyağında yaşasakta kakao yağına bassakta kendimizi bi işe yaramaz bence:KK9:

Bende hamile kalmadan önce 1,5 ayda 4 kilo aldım:KK43:(
Neyse ki ilk 3ayda verdim
Şimdi gene 2 kilo aldım yuppiiiiii

Benim göbek kocaman oldu ya
2kilo almışım
Göbek deliğim göbeğim kadar çabuk büyüyor
Açıldıkta açıldı:KK66:)
Kaşıntı hele off haldır haldır herkesin içinde kaşınıyorum valla
Bol da krem yağ sürüyorum ama bana mısın demiyoooo

ay papatya güldürdün benı bi an gözümün önüne geldi haldır haldır kaşınmak. Allahta seni güldürsün. göbek deliğim benım de azıcık büyüdü

kızlar ya dr cinsel ılıskıye haftada bi kere yapabilirsiniz dedi acaba yapsak mı cok kararsızm ben yaaaaaaaaa:18::18::18::18::KK17:

X