- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
arkadaşlar bi kaç gündür belimin özellikle sağ tarafında ağrılar var. dayanılmayacak gibi değil ama önemsenmeyecek kadar da az değil. sizde de böyle bir durum var mı?
slm canm bende pazar sabahı sancıyla uyandım bir tek tatil günüm var zehir oldu kaburgam ağrıyodu sanki sol taraf benim ki Allah'a emanet inş. bişi yoktur
Günaydın herkese güzel huzur sağlıklı bir hafta diliyorum.
Annem İstanbul a döndü. Eşim işe gitti.
Aral yanımda uyuyor.
Bense içimde bi boşlukla uyandım...
Sanki her an bişey olacakmış gibi bi his var içimde. Hayrolsun
off canm ya inş. herşey yolunda gider bende iç huzursuzluk çok yaşadım dün
kızlaar benım göbek çıktı . benım yürüyüş değişti kabadayı gibi yürümeye başladım göbeğim önde kollar arkada. eşim farketti ne biçim yürüyorsun diye sonra başka hamileler gördüm ama onların karnı büyüktü benden..onlarda öyle yürüyor eheheh çok komık siz de varmı değişiklik?? haftasonu dışardaydık normal bir bluz giymiştim salaş olmayan hamile olduğumu anlıyorlar artık soranlar oldu.
benimde göbeğim iyice çıktııı geriliyo kaşınıyo çok güzel çatlicam sanırımmmmmmm:44:
ben kendmi hamile gibi hiç hissetmiyorum ya ne gerilme var ne his var ne kıpırtı göbeğim var ama bebek miki o :44: adet filan olmuyoruz ya ne zamandır ona bağlıyorum hamile karnı gibi değil kilo gibi duruyo eşimede diyorum artık hamile gibi olsamda rahatlasam offf
kızlar günaydın uzun zamandır giremedim topiğe ne var ne yok. bizim cinsiyette belli oldu ikiside erkek :) bu arada içimde korkular oluyor acaba yaşıyor mu diye? dr randevusu iple çekiyorum cuma randevumuz var bakalım hayırlısı. hissetmeye başlıyan olduğu bebekleri :)
canm neden böyledir bilinmez ama bende ilk kez hamile kaldığım halde böyle korkunç şeyler aklıma gelip duruyo bu pazarımda zehir oldu bişi oldumu yaşıyomu böyle olmaz ki ben çevremde hamişleri görüyorum cıvıl cıvıllar nerdeyse 4 aylığım bişi alıcak oluyorum adamlar en küçük bedeni veriyo eşimde diyo hamile ama hmm diyorlar sinir oluyorum ne bu panik ne bu vesvese anlamadım ya rahatlamak istiyorum Allah'ın izniyle artık millet nasıl doğurmuş bu çocukları hayret
benim 5 temmuzda bakalım dayanamayıp öne alıyorum hep dayanabilcekmiyim bu sefer
ben 3lüyü yaptırmayı düşünmüyorum 4lüyü yaptırıcam direk canıımmm bide ayrıntılı ultrasona girerim 22-23.hafta civarında.bu tetenoz aşısı neymiş neden yapılıyomuş ne zaman yapılıyomuş bilen varmıııi?
gizoşum tetonozu aile hekimi söledi bana 17. haftada gel diye ama ben 1 hafta geriden gidiyorum yani onun sölediği tarih 16, haftaya denk geliyor dr.um da bişi sölemedi konuyla alakalı etrafımdakilerde dr.la alakası yok aile hekimi takip eder bu işleri diyo ama ben güvenmiyorum onlara çok özensizler gittiğimde sölicem dr. bakalım ne dicem çok geç çağırıyo benim dr. da yaaa deli ediyo 1 ,5 ay sonra gel dedi ama ben 1 ay sonra gidicem. Bu arada senin dr. randevunun olduğu gün doğum günüm
Canım kafaya takmamak en güzeli. İlk bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.2 hafta o şekilde taşıdığım halde hiç bir belirtisi olmadı. Kontrole gittiğimde öğrendim . Eğer daha önce böyle bir durum yaşamamışsan çok daha rahat olman lazım ki ben yaşadığım halde bu hamileliğimde daha rahatım. Stres yapmayınca zaman daha iyi geçiyor. Endişelendiğimde dua ediyorum sürekli. Veren de alan da Allah yapacak hiç bir şey yok. O yüzden rahat ol diyorum kısmetinde ne varsa onu yaşıyorsun
Allah Allah bak şimdi daha çok panikledim zaten bu tarz şeylerle zaman geçmek bilmiyor benim bildiğim bebeğin kalbi durur yani ölürse seni zehirler !!! Anneminde başına geldi başta topiktende duydum aman Allah korusun hissetsek şu tekmeleride Allah'ın iizniyle rahatlasak