Teşekkürler canım:)) Gerçekten eskiden 1 hafta beklemek zor geliyordu:)
Teşekkürler canım. Bu sene en güzel hediyem bebeğim oldu:))turkuazvemor nice mutlu senelere
ewet canım bugunleri de gördük inşallah sonuna kadar sağlıkla gideriz hepimiz.
Benimki bahane bulup arada gitsem beni ultrasona almak istemiyor. Bi görseydik deyince de görüp ne yapacaksın diyor:)) Bu sefer 3lü test için kendisi mecburen 3 hafta sonraya çağırdışu kontrolleri 15 günde bire çekme sansımız olsa keşke 1 aya bikaç gün kala gitsem hemen mırın kırın yapıyo benim doktor çok sık gelme diye delimisin sen işini yapsana dicem bigün
Benimki bahane bulup arada gitsem beni ultrasona almak istemiyor. Bi görseydik deyince de görüp ne yapacaksın diyor:)) Bu sefer 3lü test için kendisi mecburen 3 hafta sonraya çağırdı
benim 5 temmuzda bakalım dayanamayıp öne alıyorum hep dayanabilcekmiyim bu sefer
ben 3lüyü yaptırmayı düşünmüyorum 4lüyü yaptırıcam direk canıımmm bide ayrıntılı ultrasona girerim 22-23.hafta civarında.bu tetenoz aşısı neymiş neden yapılıyomuş ne zaman yapılıyomuş bilen varmıııi?
Bana vermedi, kan değerlerim normal çıkmıştı. Eleviti yeterli buluyor.Arkadaşlar ben cuma günü kontrole gittiğimde doktor demir ilacı yazdı . Kan değerleriyle alakası yokmuş her anne adayı kullanmalıymış. 3 lü test istemedi 1 ay sonrasına tekrar randevu al dedi .
3lü diye çağırınxa bir şey demedim ama 3lü ve 4lü aynı haftalarda mı yapılıyor? Gidince bir sorayım bakalım.benim 5 temmuzda bakalım dayanamayıp öne alıyorum hep dayanabilcekmiyim bu sefer
ben 3lüyü yaptırmayı düşünmüyorum 4lüyü yaptırıcam direk canıımmm bide ayrıntılı ultrasona girerim 22-23.hafta civarında.bu tetenoz aşısı neymiş neden yapılıyomuş ne zaman yapılıyomuş bilen varmıııi?
Bana vermedi, kan değerlerim normal çıkmıştı. Eleviti yeterli buluyor.
Bana vermedi, kan değerlerim normal çıkmıştı. Eleviti yeterli buluyor.
Benim de vermemesi çok kafama takıldı. Çok araştırdım. Nette hamileler için gerekli Demir oranlarına baktım, Elevitte var görünüyor. Doktora güveneyim dedim artık. Yine de içim çok rahat değil. Bende gebelik tiroidi çıktı, her ay endokrinde kontrole gidince mutlaka dmir ve kan sayımı yaptırıyorum.Aynı şeyi sordum . Benim bir arkadaşıma da vermemişti doktoru . Değerlerle alakalı mı dedim .. " hayır hamilelikte bebek anneden demir aldığı için muhakkak eksilme oluyormuş ve değerlerle alakası yok . Sanki doktorlar cebinden mi veriyor , neden yazmıyorlar gibi tepki verdi "
Kızlar unutmadan söyleyeyim size de: Tarile gideceğim için doktora soğuk suyun zararı olup olmadığını sordum. Malum Edremit körfezi baya soğuk oluyor. Islak mayoya kalmadığın sürece sıkıntı yok dedi. Havuza da izin veriyor. Güneş kremi de önerdi; Solante Pregna, hamileler içinmiş.
o korku bendede var canım psikolojimi bozuyo resmen
ama kötü bişey olmuş olsa illaki bi sinyali olur diyorum düşük olsa Allah korusun kanama olur,kalbi durmuş olsa bişey olsa zehirleme yapıyomuş anneye zaten bi değişiklik mutlaka oluyomuş öyle avutup bekliyorum dr kontrolünü :26: bu korkuyla nasıl geçer kalan aylarr:26:
hayırlı olsun oğluşlarınnnn bu aradaaa
İnsan nasıl heyecanla bekliyor, inşallah bu sefer görürsün canımKızlar benim Cumartesi günü randevum vardı . Dayanamadığım için sabahın köründe randevu almıştım ve gittik eşimle ancak doktor yokmuş .. hastane kayıtlarında da benim 5 yıl önceki telefon numaram kayıtlı kalmış .. tabi sevgili çalışanlar kayıt güncelleme zahmetinde bulunmadığı için bana ulaşamamışlar ve bebişimi göremedimbugün 16:30 a tekrar randevu aldım inşallah bir aksilik çıkmazsa göreceğim kuzucuğumu :)
Ne güzel canım, görüşelim:)) Körfez hastanesine gidip bebişi görsem mi diyorum:)) Benim güneş alerjim var, kalamıyorum Güneş'te, 4 gibi giderim denize. Alerji korkusundan sormuştum doktora, bunu önerdi. İçinde kimyasal çok yoktur diye güvendim. Diğerleri de olur herhalde, yüksek korumalı olsa iyi olur sanki. Gebelikte yüzde lekelenme olabiliyor ya güneş daha arttırıyormuş.ben de oralardayım hadi görüşelim.:13::13::13: bir de güneş batmaya yakın girerim diyorum ben çok sıcak dayanamam gibime geliyor güneşlenmeyi falan zaten sevmem. diğer güneş kremleri olmazmı acaba ben hiç sormadım güneş kremi falan.
Ne güzel canım, görüşelim:)) Körfez hastanesine gidip bebişi görsem mi diyorum:)) Benim güneş alerjim var, kalamıyorum Güneş'te, 4 gibi giderim denize. Alerji korkusundan sormuştum doktora, bunu önerdi. İçinde kimyasal çok yoktur diye güvendim. Diğerleri de olur herhalde, yüksek korumalı olsa iyi olur sanki. Gebelikte yüzde lekelenme olabiliyor ya güneş daha arttırıyormuş.
Teşekkür ederim canım.ben iki haftasonu dışarı çıktım alnımda lekeler oldu güneş lekeleri. bir de tatile gidince ne olurum bilmem. dikkat etmek gerek. şimdiden iyi tatiller
Benim de vermemesi çok kafama takıldı. Çok araştırdım. Nette hamileler için gerekli Demir oranlarına baktım, Elevitte var görünüyor. Doktora güveneyim dedim artık. Yine de içim çok rahat değil. Bende gebelik tiroidi çıktı, her ay endokrinde kontrole gidince mutlaka dmir ve kan sayımı yaptırıyorum.