2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

arkadaşlarınla buluş dışarı çık iyi gelir yada ılık bir duş al demir ilacı kullanıyorsan bu tip dalgalanmalara yol açıyor hatta depresyona kadar götürüyor ne yazıkki

arkadaşlarınla buluş dışarı çık iyi gelir yada ılık bir duş al demir ilacı kullanıyorsan bu tip dalgalanmalara yol açıyor hatta depresyona kadar götürüyor ne yazıkki

yok demir ilacı kullanmıyorum
elevit ve progestan kullanıyorum elevıtımı bazen unutuyorum bıle almayı
ıyı aklıma geldı alayım barı offffff..

kızlaar benım göbek çıktı . benım yürüyüş değişti kabadayı gibi yürümeye başladım göbeğim önde kollar arkada. eşim farketti ne biçim yürüyorsun diye sonra başka hamileler gördüm ama onların karnı büyüktü benden..onlarda öyle yürüyor eheheh çok komık siz de varmı değişiklik?? haftasonu dışardaydık normal bir bluz giymiştim salaş olmayan hamile olduğumu anlıyorlar artık soranlar oldu.

benimde göbeğim iyice çıktııı geriliyo kaşınıyo çok güzel çatlicam sanırımmmmmmm:44:

benımde arada kaskatı oluyor karnım çok sert taş gibi. bazen de kendini salıyor yumuşak oluyor. hiç yağlanmya başlamadım. çok üşeniyorum yaa çatlarsam çatlarım napim zaten bacaklarımda geçen yazdan çatlaklar vardı çok az. .

çatlarım ben Allahın emri. 27:

bende 50 kilodan 9 ayda 65e çıktım bi anda hızlı kilo alınca benimde bacaklarımın iç kısmı çatlaktı biraz şiimdi iyice yayılcaklar ooohhh mis gibi valla çatlicağımız varsa zeytinyağında yaşasakta kakao yağına bassakta kendimizi bi işe yaramaz bence

kızlar günaydın uzun zamandır giremedim topiğe ne var ne yok. bizim cinsiyette belli oldu ikiside erkek :) bu arada içimde korkular oluyor acaba yaşıyor mu diye? dr randevusu iple çekiyorum cuma randevumuz var bakalım hayırlısı. hissetmeye başlıyan olduğu bebekleri :)

o korku bendede var canım psikolojimi bozuyo resmen
ama kötü bişey olmuş olsa illaki bi sinyali olur diyorum düşük olsa Allah korusun kanama olur,kalbi durmuş olsa bişey olsa zehirleme yapıyomuş anneye zaten bi değişiklik mutlaka oluyomuş öyle avutup bekliyorum dr kontrolünü :26: bu korkuyla nasıl geçer kalan aylarr:26:
hayırlı olsun oğluşlarınnnn bu aradaaa

öle canım bende öle avutuyorum arada damar atması gibi bişey hissediyom ama göbekmi bebek mi anlayamıyom :) senin cinsiyeti belli olduğumu? saol canım benim sağlıkla alırız inşallah kucagımıza

aynen canım çok da kasmaya gerek yok

eylülcüm hayırlı olsun hep aynı duygular var içimizde bir ay çok uzun süre hele bir de öyle tatlı tatlı büyümüş hallerini görünce zor dayanılıyor ben de başka bir doktordan randevu aldım tatile gitmeden önce kontrol için hem kızımı da görürüm dedim. ben hala birşey hisstemıyorum Şükürler olsun ağrım sancım da yok sadece istifralar arada uğruyor. ona da alıştım artık

öle canım bende öle avutuyorum arada damar atması gibi bişey hissediyom ama göbekmi bebek mi anlayamıyom :) senin cinsiyeti belli olduğumu? saol canım benim sağlıkla alırız inşallah kucagımıza

ya canımm valla arada bi pırpırpırr gibi bişey oluyo ama bende senin gibi ikilemdeyim bu kadar erken hissedemem diyorum seviniyorum ama yinede :):)
kız benimkisiiiiii
randevum 5 temmuzda iple çekiyorum geçmiyo günler:26:

Günaydın kızlar! Güzel bir hafta olsun hepimize ve bebeklerimize. Cumartesi günü eşimin arkadaşlarıyla eğlenceye gitmiştik, çok yorulmuşum, hala her yerim ağrıyor. Dün de doğumgünümdü:) Bugün tatil hazırlıklarına başladım.
Gizem ve Eylül, bazen ben de iyi midir diye korkuyorumama eskiye göre korkularım azaldı, ne de olsa ilk 3 ay bitti. Yakında herkes hareketleri de hissetmeye başlar. Ben 1 haftadır hissediyorum Allah'a şükür. Allah korusun hepimizin bebeğini.

maşallah az sen yolu yarıladın darısı başımıza :)

doğum günün kutlu olsun canımmmmm
eskiye göre benimde azaldı tabiki eskiden her hafta bahane uydurup ultrasona girerdim şimdi 1 ay bekleyebiliyorumm en azından ama yinede bi korku yok değill :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…