2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar dün bebiş görmeye gitmiştim ya, orda göğsümün kaşındığını söyleyince lansinoh kremini verdi arkadaşım
bu emzirmedeki çatlak için değil mi dedim de 100de 100 doğal bi krem olduğu için kaşıntıya da kullanılabildiğini söyledi
bi bilgisi olan var mı bunun için dr.u aramak istemiyorum
sizde de oluyo mu kaşıntı?

Öncelikle herkese hayirli cumalar kızlar bugün malum görümcem geliyor evi dip köşe temizledim gelince söylenmesin diye bi mutfak kaldi ama ben yoruldum azcik kaytaraym dedim
Kızlar sabah kalktığımdan beri kasılmam oluyor ilk kalktığım sıra baya vardi şimdi arada giriyor kotu birşey yoktur demi ya

canm bende de lekelenme vardı dediki ben normalde yasaklamıyorum ilişkileri ama lekenmem belli belirsizdi oda dedi ozaman temkinli olun eşim her kontrolde geliyor dr. progestanı folikasid i filan kesince yolda başladı hareketlenmeye bi kere yarım yamalak oldu ama psikolojim bozuluyor bişi olucak diye aile hekimide bişi olucak diye endişelenmek anlamsız olucak sa olan olur diyo :44: neyse sanıyorum dikkat ederek ufak ufak başlamakta sakınca yok bana hiç vitamin vermedi herkez kullanıyor bende endişelendim o yüzden :18: dedi rutin kilonu almışsın gerek yok vitamine ee dr. vermeyince bende kullanmıyorum

Slm canm yazdıklarına denk geliyor okuyorum ilk kez sana yazmak nasip oldu ...Sırf birileri bişi demesin diye kendini yorma bu kadar sen hamişsin yüklenme kendine tamam karnımız burnumuzda değil ama dikkat etmemiz gerekir yorma kendini arada ayaklarını dik yani uzan ayaklarının altını yükseltki rahim rahatlasın arada Allah'a emanetiz şüphesiz ama elimizden geleni yapalım yinede

Geçmiş olsun canım .. dinlen bol bol

bak bu yazını ekledim cevplamamışım göğüs kaşıntısı bende de var heleki işten eve gidiyorum südyeni çıkarıyorum ya yırtasım geliyor hatta kaşıya kaşıya lekelendirdim dr. sordum dedi kaşıma nemlendirici krem sür marka filan sölemedi bende normal dove krem sürüyorum

ay ben de elevit kullanıyorum aynı durumdayım 1 haftada 2 kg. aldım birdenbire

Hayırlı cumalar olsun hepinize..

Nereden nereye de mi? artık 14. 15. 16. 17. hatta 18.haftalardayız..ne çabuk geçti zaman nasıl ilerledik bugüne..

Allah sağlık versin hepimizin bebişlerine..

Artık benim göbeğim biraz daha zorluyor yaşantımı ama nedense çok mutluyum...

Düşünsenize içimizde hoplayan zıplayan, dans eden, parmağını emen,kaşlarını çatan, hatta esneyen bir parmak insancık var...

Son düzenleme:

Kramp derken nasıl oluyor nerene kramp giriyor canım

Canım lansinohu kullanan biri olarak yazayım dedim göğüsler büyüdükçe geriliyor kuruyor ve kaşıntı yapıyor bu krem nemlendirici ama ben göğüs ucuna kullanmıştım doğumdan önce emzirmede sorun olmasın diye ama emzirme zamanı hiç bi işe yaramadı en son hatırladığım sütle kan geldiği ve göğüs ucumun kopmak üzere olduğu şimdiki kaşıntılar için kullanabilirsin veya herhangi bir nemlendirici önemli olan kuru kalmaması umarım yardımcı olmuşumdur

merhaba kızlar, şu okul bitmedi gitti yaa haftaya 3 gün, diğer hafta da 2 gün gidecğim bitecek inşallah, sonrasında uzuun bir tatil beni bekliyor:)
ben hala hamile gibi değilim minicik bir göbek var ama göbek mi bebek mi bilmiyorum günlük hayatıma yoğun bir şekilde devam ediyorum, evimiz tadilatta pazar günü de badana olacak, bebişimin odası da lavanta rengine boyanacak umarım güzel olur

Çocuk, babasından aldığı harçlığı vaktinden önce bitirmiş ve günlerdir istediği top için yeterli parayı biriktirememişti. Birkaç hafta sonra yaz tatiline girecek olması, onu bu konuda endişelendirip yeni kaynaklar aramaya sevkediyordu. Evlerine gelen son aylık dergide "Her hizmetin bir ücret karşılığında olduğu"nu okuyunca, sevinçle havaya sıçradı. Buna göre, ailesine yaptığı yardımların da bir karşılığı olmalıydı.
Çocuk bu fikirle harekete geçip gördüğü işlerin listesini çıkardı ve bunların yanına da ücretlerini yazdı. Fırından ekmek almak için 200, çöp dökmek için 100, annesiyle pazara gitmek için 500 lira hiç de fazla sayılmazdı.

Aylık toplamı 25 bin lira tutan listeyi imzalayıp annesinin çantasına koyduğunda, bu akıllıca keşfinden dolayı gözleri parlıyordu.

Çocuk, ertesi gün yatağının başucunda 25 bin lira ile birlikte küçük bir kağıt parçası buldu. Kendi hazırladığı listeye benzeyen ve annesinin imzasını taşıyan kağıtta:

"Seni hayatım pahasına dünyaya getirmenin, yıllarca bezlerini yıkamamın; binbir güçlükle besleyip büyütmenin karşılığı, sadece sevgindir ve yanağından aldığım bir öpücüktür" yazıyordu. "Kazandığın parayı güle güle harca yavrum."

Cüneyt SUAVİ..

bende de oluyor canım özellikle sol göğsümde ama ben krem falan kullanmıyorum.
sanada hayırlı cumalar
ellerine sağlık canım mis gibi olmuştur.
kramp bu sabah ben de de vardı dün biraz yok yürüdüm yoruldum ondan oldu sanırım.
sen de yorma kendini dikkat et.

maşallah
evet gerçekten daha dün karnım belli olsa derken şimdi kıpırtıları hissetme zamanı geldi inşallah.
çok şükür.

Benimde son 1 haftam kaldı sonra tatile çıkıyorum.Bu sıcaklarda çalışmak çok zor.Çalışan annelerin hepsine kolay gelsin.

çok duygulandım valla çok güzelmiş canım .....

bendede ara ara oluyo sorcam pazartesi ama genelde oluyo heralde bende sormuştum canım ...

gözlerim doldu yaa nekadar güzel birşey anne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…