gizemcim geçmiş olsun canım, kaynındı dimi
benim de çooookk geçmişte gazdan zehirlenmişliğim var fenaa bişey allah korumuş...
canım bize ilk haftalarda dr. yasak demişti lekelenmem olduğu için
sonra geçince bişey demedi ve biz de başladık...
decavit içiyorum ben sanırım elevitin muadili oluyor
gece yatmadan içiyorum ben de yine de sabah uyanınca çok acıkmış uyanıyorum
kızlar dün bebiş görmeye gitmiştim ya, orda göğsümün kaşındığını söyleyince lansinoh kremini verdi arkadaşım
bu emzirmedeki çatlak için değil mi dedim de 100de 100 doğal bi krem olduğu için kaşıntıya da kullanılabildiğini söyledi
bi bilgisi olan var mı bunun için dr.u aramak istemiyorum
sizde de oluyo mu kaşıntı?
Öncelikle herkese hayirli cumalar kızlar bugün malum görümcem geliyor evi dip köşe temizledim gelince söylenmesin diye bi mutfak kaldi ama ben yoruldum azcik kaytaraym dedim
Kızlar sabah kalktığımdan beri kasılmam oluyor ilk kalktığım sıra baya vardi şimdi arada giriyor kotu birşey yoktur demi ya
çokk acıktımmmmmmmmmmmm yemeğe cıkıcazz şiimdiiiiiiiiii yaşasınnnnnn
Geçmişi okumadan yazayım hemen
6. aya kadar sancı olur yani bebek yukarı çıkana kadar dedi dr
Hemen tit istedi ,yanma ve koku yok demiştim ama istedi
Neyse temiz çıktı
Kasılmalar için aynı sizin gibi magnezyum verdi suda eriyen
bulantılarım geçtiği için kan ilacı verdi ve bi tane de vajinal fitil verdi.
Cinsiyetine baktı göremiyorum dedi sorun değil zaten uğraşmayın dedim.
Öyle işte kızlar.Panik olma kanama olmadıkça sancıların hiç bir önemi yok dedi
Bende sancıdan kanama olur diye korkuyorum işte dedim.Germe kendini daha çok artar dedi
Ahhhhhhh germesem ..nasıl başarcam.....sürekli tedirginlik içindeyim normal olarak
kızlar dün bebiş görmeye gitmiştim ya, orda göğsümün kaşındığını söyleyince lansinoh kremini verdi arkadaşım
bu emzirmedeki çatlak için değil mi dedim de 100de 100 doğal bi krem olduğu için kaşıntıya da kullanılabildiğini söyledi
Kızlar benim özellikle son bir haftadır iştahımla başım dertte . Birr aydır elevit kullanıyorum acaba sebebi bu mu bilemiyorum ? Doyma algımı kaybettim sanki . Ben normalde küçük porsiyonlarla doyan biriydim ve sürpriz hamileliğimi öğrendiğimde 49-50 kg civarındaydım . Bir haftada karnım acayip pırtladı ve sürekli hayallerimde yemek varne yapacağım bilmiyorum .. Eleviti bıraksam mı ??? 2 kg almış gözüküyorum tartıda bugün canım sıkıldı ...
Öncelikle herkese hayirli cumalar kızlar bugün malum görümcem geliyor evi dip köşe temizledim gelince söylenmesin diye bi mutfak kaldi ama ben yoruldum azcik kaytaraym dedim
Kızlar sabah kalktığımdan beri kasılmam oluyor ilk kalktığım sıra baya vardi şimdi arada giriyor kotu birşey yoktur demi ya
bende de oluyor canım özellikle sol göğsümde ama ben krem falan kullanmıyorum.kızlar dün bebiş görmeye gitmiştim ya, orda göğsümün kaşındığını söyleyince lansinoh kremini verdi arkadaşım
sanada hayırlı cumalarÖncelikle herkese hayirli cumalar kızlar bugün malum görümcem geliyor evi dip köşe temizledim gelince söylenmesin diye bi mutfak kaldi ama ben yoruldum azcik kaytaraym dedim
Hayırlı cumalar olsun hepinize..
Nereden nereye de mi? artık 14. 15. 16. 17. hatta 18.haftalardayız..ne çabuk geçti zaman nasıl ilerledik bugüne..
Allah sağlık versin hepimizin bebişlerine..
Artık benim göbeğim biraz daha zorluyor yaşantımı ama nedense çok mutluyum...
Düşünsenize içimizde hoplayan zıplayan, dans eden, parmağını emen,kaşlarını çatan, hatta esneyen bir parmak insancık var...
Çocuk, babasından aldığı harçlığı vaktinden önce bitirmiş ve günlerdir istediği top için yeterli parayı biriktirememişti. Birkaç hafta sonra yaz tatiline girecek olması, onu bu konuda endişelendirip yeni kaynaklar aramaya sevkediyordu. Evlerine gelen son aylık dergide "Her hizmetin bir ücret karşılığında olduğu"nu okuyunca, sevinçle havaya sıçradı. Buna göre, ailesine yaptığı yardımların da bir karşılığı olmalıydı.
Çocuk bu fikirle harekete geçip gördüğü işlerin listesini çıkardı ve bunların yanına da ücretlerini yazdı. Fırından ekmek almak için 200, çöp dökmek için 100, annesiyle pazara gitmek için 500 lira hiç de fazla sayılmazdı.
Aylık toplamı 25 bin lira tutan listeyi imzalayıp annesinin çantasına koyduğunda, bu akıllıca keşfinden dolayı gözleri parlıyordu.
Çocuk, ertesi gün yatağının başucunda 25 bin lira ile birlikte küçük bir kağıt parçası buldu. Kendi hazırladığı listeye benzeyen ve annesinin imzasını taşıyan kağıtta:
"Seni hayatım pahasına dünyaya getirmenin, yıllarca bezlerini yıkamamın; binbir güçlükle besleyip büyütmenin karşılığı, sadece sevgindir ve yanağından aldığım bir öpücüktür" yazıyordu. "Kazandığın parayı güle güle harca yavrum."
Cüneyt SUAVİ..
tatlim ya ben perşembe gunu gideceğim doktora
karnımin yani rahmin alt tarafında böyle bi sertlik oluyor kasıliyo yürürken başta biraz ağrıyor sonra geçiyor
gözlerim doldu yaa nekadar güzel birşey anne olmakÇocuk, babasından aldığı harçlığı vaktinden önce bitirmiş ve günlerdir istediği top için yeterli parayı biriktirememişti. Birkaç hafta sonra yaz tatiline girecek olması, onu bu konuda endişelendirip yeni kaynaklar aramaya sevkediyordu. Evlerine gelen son aylık dergide "Her hizmetin bir ücret karşılığında olduğu"nu okuyunca, sevinçle havaya sıçradı. Buna göre, ailesine yaptığı yardımların da bir karşılığı olmalıydı.
Çocuk bu fikirle harekete geçip gördüğü işlerin listesini çıkardı ve bunların yanına da ücretlerini yazdı. Fırından ekmek almak için 200, çöp dökmek için 100, annesiyle pazara gitmek için 500 lira hiç de fazla sayılmazdı.
Aylık toplamı 25 bin lira tutan listeyi imzalayıp annesinin çantasına koyduğunda, bu akıllıca keşfinden dolayı gözleri parlıyordu.
Çocuk, ertesi gün yatağının başucunda 25 bin lira ile birlikte küçük bir kağıt parçası buldu. Kendi hazırladığı listeye benzeyen ve annesinin imzasını taşıyan kağıtta:
"Seni hayatım pahasına dünyaya getirmenin, yıllarca bezlerini yıkamamın; binbir güçlükle besleyip büyütmenin karşılığı, sadece sevgindir ve yanağından aldığım bir öpücüktür" yazıyordu. "Kazandığın parayı güle güle harca yavrum."
Cüneyt SUAVİ..