bizim düğün için kredi çekilmisti canım eşim de babasina beraber ödeyecez demis onu ödüyoruz onun bitmesini bekliyoruz 2015de bitiyor aslında çıksak çıkarız ama kirada ne bilim bi de bebek geliyor yapamayız diye düşündük maddi açıdan ama böyle giderse eşim dayanamaz çıkarız herhalde...
kızlar ağrım bitmedi ve aralın canı cok sıkılıyor
babasını aradım aşağı in dedene söyle beraber bahçeye inin dedi
nyse gitti. şimdide kapıcının oğlu var can onunla eve çıkmak istiomuşşş
ztn dünde cocuk annesiyle burdaydı
bu halimle bide onların gürültüsü
bügünde çekemicem birde her geldiklerinde
bişeye zarar veriyorlar dun cocuk lake tv ünitemi çizdi annesi mutfakta bardak kırdı sora gidip
sildim mutfak halısını da ona çırptırdım. Supuremedim
insan ayırımı hayatta yapmam ama bu galinde çekemiyorum kızlar
şimdi aral geldi ağlaya ağlaya ne zmn dedesiyle inde aglayarak geri gelio
havuza girmek istiomuşşş bende giydirdim mayosunu hazırladım eşyasını suyunu vs..
Aşağı babaannesine indirim dedesi yemek yiyip indircek havuza neyseki off
annemde h.sonuna kdr burda onlada oturmak istiyorum
sancım ayrı dert ay yandım ben 2. Dogunca
canm sorun olcagını sanmıyorum. Benmde içmediğim gün oldu preblem etme.vucudun dengeler kndini ve gün içinde yiyeceklerine daha dikkt edersn
İşin zor gerçekten. Eşin yanındaysa en azından daha iyi olur senin için. Allah bereket versin kazancınıza da bir an önce yuvanızı kurun. Senden görmediklerini damattan görürler onlar da, kimsenin ahı yerde kalmıyorbizim düğün için kredi çekilmisti canım eşim de babasina beraber ödeyecez demis onu ödüyoruz onun bitmesini bekliyoruz 2015de bitiyor aslında çıksak çıkarız ama kirada ne bilim bi de bebek geliyor yapamayız diye düşündük maddi açıdan ama böyle giderse eşim dayanamaz çıkarız herhalde...
Yaşımin küçük olmasından faydalanıyorlar zaten hayatım ama yarın görümcem de gelin olacak allah yaptiklarini yanına bırakmaz o zaman görür anyayi konyayi ben sadece sadrediyorum allahm mükafatını verecek ins.
Kızlar ya benim gibi ilacını içmeyi unutan olmadımı hiç korkuyorum günde 3 sefer progestan içiyorum 2 kere içtim dün gece unuttum(( folik asidide unuttum sabah içtim onu
amin ins....
Arada bilgisayara geçiyorum çok sıkıldım ama ya ufff
öğlen yemeğinde chıccodan 2 tane ciciş aldım bide karnımda pat diye minik vurma gibi bişey oluyo ama bağırsak değil eminimmmm :)
Annesiii kızın kendini çok yorma diyor :)))
Artık buradayız diyorlar kuzucuklarımız
NE aldın ekledin mi
Hayırlı olsun miniğin hareketleri annesi:)) Ben de 3 gündür hissediyorum. Kıpır kıpırdı ultrasonda, yine öyle:) Hele kiraza ve karpuza bayıldı, yiyince hemen başlıyor hareketler:)Arada bilgisayara geçiyorum çok sıkıldım ama ya ufff
öğlen yemeğinde chıccodan 2 tane ciciş aldım bide karnımda pat diye minik vurma gibi bişey oluyo ama bağırsak değil eminimmmm :)
Herkes ciciş alıyor ben daha zirnik almadim
Cinsiyetini öğrenseydik hayirlisiyla:)
Gizooo bende de birşeyler oluyor ama bebek hareketi mi kasık agrisi mi bi turlu çözemedim
Ama ben bebeğimin hareketi olarak kabul ediyorum çünkü hep ben üzüldügümde eşimle sarildigimda filan oluyor tepki veriyor yavrum=)))))))
evet benim ki de .....
evet benim ki de .....
Az önce banyoda bi baktım karnım yamulmustu
Hayırlı olsun miniğin hareketleri annesi:)) Ben de 3 gündür hissediyorum. Kıpır kıpırdı ultrasonda, yine öyle:) Hele kiraza ve karpuza bayıldı, yiyince hemen başlıyor hareketler:)
Senin de kızın oluyor di mi Gizem? Ben sadece Kipa'dan tulumla beşli çıtçıtlı body aldım hevesimi alayım diye. Doktorum kesin kız dedi ama bazıları ayrıntılı ultrasona kadar bekle, belki değişir diyorlar.
çok midem bulanıyo pek düzenli beslenemiyorum aslında doktoruma sorcam onuda pazartesi(
kendime bi kader arkadaşı bulduğuma nasıl sevindim anlatamam=))))
Senin görümcede mi okuyor
geçen ramazan abisi görümcemle tartisti abisi de dövdü sırf kızını dövdü diye kayınbabam bize affedersiniz sıktır olun gidin dedi sonra hepsi bana gard aldi ne söylediler ne söylemediler bütün ramazan ağzımdan burnumdan geldi inan ki o görümcem eşime bana doğacak bebeğime ne beddualar etti neler söyledi inanın şu içimden çıkmaz bu ramazan da böyle olursa diye düşünüp duruyorum eğer karnımdaki bebeyle bana yine aynısını yaparlarsa bu sefer diğeri gibi merhametli olmam bi dk bile beklemem çeker giderim...
Bende bi ana kuzusuyum ben de annemin babamin kıymetlisiyim bu kadar hor görülmez bi insan...
Kasığımda çok sancı var demiştim ya arttı iyice
Teyzem baş hemşire bi hastane de
"Rahim bebeği atmaya çalışıyordur dinlen" dedi .
canımı sıktı çok fena.
dr a gidiyorum şimdi annemle apar topar.
inşallah gene yapacak bir şey yok demez
Off stres oldum
Görüşürüz kızlar.
kimse için değmez allah büyük edenin yanına kalmaz ins arkadasm