2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
su içemiyorum kızlar napıcam ben ya. sabahtan beri bir bardak suyu içebilmek için koca muz yedim midemi bastırsın diye. bazende bütün patates yiyorum. sonra sindirim sistemini mahvediyor muzla patates. sindirim sistemi çalışmayınca midem daha çok bulanıyor. nolacak böyle bilmiyorum ki

canım karpuz ye,hem sindirime iyi gelir hemde su ihtiyacını karşılamış olur kısmende olsa

merhaba kızlarr ne zmandır giremedim geçmiş epeyy bir uzun oldu okuyamadım..herkes iyidir inşalah kızlarr ben 2 hafta önce yazmıstım belki hatırlayan olur kontorole gıttıgımde dokotr bızı acıle yonlendırmısdi..içerde kanama olmuş ve kasılmalarım varmiş 1 hafta raporluydum sonraki hafta işe başladım ama kasık agrılarımm devam ettı tekrar doktoruma gorunmeye gıttım ve yıne kasılmalarım devam edıyordu hatta biraz açılma bile oldugunu filan soyledı doktor..ogun bugundur kasılma korkusuyla yaşıorumm ogece hastanede yattım ve 30 gunluk heyet raporu verdi ...sürekli yatmam gerektıgını soyledı hatta wcye kalkmamı bıle yasakladı sürgüyle halledecekmısım tabı yapamıyorum bu şekilde olmuyor arada bır kalkıyorum anneme getırıyor eşim bazen annem gelıyor..zor gunler gecıyorumm...COKK üzgünümm daha 15. haftamda başladıı bu kasılmalarr sonunaa kadr nasıl surdurecegımı bilmiyorum...Rabbim hepimize saglılıklı hamılelikler gecırmeyı nasip etsin..inşallah bebişlerimmizi saglıkla kucagımıza alırızzz

slm kızlarr biz geldik. sizleri her gün okuyorum takiptesiniz ama yazamıyorum malesef(
bugün dr kontrolümüz vardı. her şey normaldi çok şükür. 3lü test ister misiniz diye sordu ewt dedik. sonra dosyama bakıp 2li yaptırmışsın gerek yok 3lüye tavsiye etmem dedi biz de yaptrımadık. rahatladım baya. çünkü bu testler beni strese sokuyor baya.
neyse cinsiyet kıza benzetmişti geçn ay sordum oğlan dedi:)) kızım oğlan çıktı
ama yine kesin değil 2mmlik çıkıntıya yorum yapmaya çalışıyorum dedi. gelecek ay netleşir ama dedi.. sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
bizden bu kadar kızlar..

ha bu arada esterya sana yazmak istedim ama kısmet bugüneymiş. bir arkadaşım kontrollerini hep tıp fakültesinde yaptırıyordu. ikili testte ensesi normalden kalın problem var demişler ve üniversitede düşün yani. çocuk 3 aylık şu anda maşallah çok tatlı ve hiçbir problem yok. içini ferah tut inş bişeyi yoktur meleğinin..

laviniaa canım Allah yardımcın olsun tez zamanda youna girer inşallah herşey hamileliğin bundan sonrasını çok güzel geçirirsn. peki rahim azğıyla ilgili miymiş açıklık dediğin ? yani bir operasyon gibi birşey söylemediler mi ya da iğne tedavisi.

Çok geçmiş olsun .. Allah bebişlerimizi ve anneleri korusun

ya ben bazen ilaçlarımı unutuyorum içmeyi dün akşam unutmuşum ( progestan ce vitamin içiyorum (

evet benim evlilikte bebekte geç oldu ama inş güçte olmaz:)) ben akrapol hastanesine gidiyorum bu gün kontrol var bebişimi görcem inş:) sen nereye gidiyorsun..
Ben Medicana'ya gidiyorum. Daha önce Akropol'den Ebru Hanım'a da gitmiştim, çok tatlı ve ilgili biri.
Bebişin cinsiyeti belli mi? Ben de Cumartesi gördüm bebişi, 3lü test için 3 hafta sonraya randevu verdi doktor, beklemek zor:)

İnşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına. Tek çözüm yatmak mıymış?

Merhaba kızlar naber nasılsınız ben idare ederm yarın görümcem geliyor okullar tatil oldu ya bakalım bu yaz nasıl geçecek ağzımdan burnumdan gelmez ins dün eşimle ailesi tartisti hemen benden bilip bana gard aldi kayınvalidemler allaha havale ediyorum başka da birşey demiyorum....
Dün disari çıkmıştık az kafamı topladım şimdi de evi temizledim utü yapıyorum bugün bize ultrasona göre 18 sata göre 16+3 hafta oldu...
Dün göğsümu sıkınca sivi geldi şaşırdım bi tuhaf oldum hemen süt gelmeye basladi kızlar allahin hikmeti İşte rabbim herşeyi nasıl da güzel ayarlıyor...

Aaa cnm ya gecmiş olsun ksnaman fln yok dimi ?
Ya buradakiler anneleri ne cok çekiyoruz hep beraber
Allah seni ve bebeğini korusun
Cok dikkat et tmm mı? Bnmde kasığım cok ağrıyor
Bugun iyi değilim
Sende sakın kalkma
Hangi hastaneydi senin ??

Lavinia geçmiş olsun canım hiç kalkma bizler yük olmayalım diye kalkıyoruz ama ben akrabamdan biliyorum yatman gerekiyor dedi düzelinceye kadar kalkmadı umarım seninde en kısa zamanda düzelir

Cemrecim benimde iki gündür kasıklarımda ağrı var bir anda bıçak saplıyorlar sanki ama normalmiş tabi senin kahverengi akıntın var ihmale gelmez canım git bence doktoruna her hamilelik bir değil canım yaşımız ilerliyor vücut değişiyor dualarımız bütün annişlerle

Bide bebeğin usg geriliğine bakmayın benim kızım geç döllenmeydi 5 gün geriden geliyordu son zamanlarda düzeldi şimdiki ise doktorun verdiği tarihlerde çalışma yapmıştık Buda 4 gün önden gidiyor

Aslında bugün canım sıkkın benimde kızımın ateşi çıkıyor batman çok sıcak öğlen 36 derece klima açtım bi kaç gün kuzuma iyi gelmedi ilaç başladım umarım hemen atlatırız

Evet lina çok revaçta ,epey var
Hurma çekirdeği demek
Benim üvey kardeşin adı olduğu için ön yargılıym o isme;///
Ama hakikaten bu senenin adı
Düşünülebilir
Bihter çok tatlı ya di mi

hadi ya lina nın okadar kulanıldığını bilmiyodum :44: ben bir dünya ecrin duyuyorumda ya evet bihter çok hoş ama işte millet dalga geçiyo

canm ne güzel şeyler bunlar bende tam anlamıyla hissetmek istiyorum ama sabah otururken o kadar hızlı belli bişeklde kukuşumun üstünde bir şey attıki heycanlandım doğrusu

ilk olduğu için bende tam olarak bilmiyorum ne zaman sertleşicek ama sanıyorum 16. haftadan sonra gerilmeler başlıyomuş

inci cnm bozma lütfen morelini biliorum insan ister istemez panik yapıyor bende bazen psikopata bağlıyorum bebek nefes alıyomu kalbi atıyomu ya eğildim ya bişi olduysa böyle asla yapmamak lazım tabi bu usg cihazları ölçümleri zaten her zaman düzenli sonuç vermiyomuş rahat olmaya çalış Allah'a emanet minnaklar

hayırlı olsun canm ne kadar uyguna yaptırmışsın 2li yi

Kızlar sağolun
Dinleniyorum ama geçmiyoooooo bu ağrı yaaa
Sızlıyor ağrıyor offf Allahıma emanet..
Haftaya kontrolüm. Erken mi gitsem acaba ya

canm dr.un biliyormu kanamaya yakın lekelenmen olduğunu ? Bence de ihmal etme erken git hem de için rahatlamış olur.Bizide bilgilendir lütfen. Bu arada Allah bilir şüphesiz ama teorilere göre sağ kasık ağrıması erkek bebek derler sol kız mış benim bir sağ bir sol ağrıdı imdide kukuşumun üsttü :44:

çok geçmiş olsun yaaa...Açılmamıııı Allah yardımcın olsun herkesin hamişliği bambaşka geçior işte Korusun rabbim tüm bebekleri ve annelerini

o göğüsten süt gelmesi bende de var ama akmıyor yanı beyazlık oluyor göğüs ucumda. sakın ha sıkma daha erken aslında süt gelmesi için benim prolaktın hormonum yüksekti yani süt hormonu ona bağlıyorum.

Son düzenleme:

İnşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına. Tek çözüm yatmak mıymış?

cok sagolun kızlarrr aminnn hepimizz bebişlerimizi sag saglım kucagımıza alalım inşallah ...Doktor devamlı yatacaksın dedı robot gıbı anlaycagınız...Rahim agzıya ilgili şey dedi doktorr rahim agzı dikiliyor duymussundur filan dedi evet dedim bu şekilde devam ederse Allah korusun seninde öyle olması gerekebilir yani düşmemesi için anladıgım kadarıyla rahim agzını dikebilirlemiş bana endol fitil diye fitil verdiler hastane de hep.. eve gelince de yazmıs doktor baktım kasıgında agrı olunca bunu kullan dedı gercı prospektusunde hamilelrde kullanılmaz fılan yazıyor telaş yaptım aradım doktoru oyle yazdıgına bakma dedi kasılma ıcın verıyorlamıs bunu biraz arastırdım gercekten oylemıs .ama ben genede kullanmak istemedim..sonra gecen gun wc ye kalktıkca kasıgım ,cok agrıdı endol filtili almadımm yatıp dınlenınce gecer dedım gece wc ye kalktım baktım gecmemıs hatta rahım agzım bı tuhaf olmus ınanın acılmayı elımle hıssettım vajinal progestron kullanıyorum zaten onu bıraz iteklerdim normelde bu sefer gırdımı anlamadım bile hemen endol fıtılı attım sabah kalkınca ıyıydım rahımde normeldi..böyle işte kızlarr kasık agrısı deyip gecmeyın kasılma olabılır ALLah kosurun cok kotu bişey...soyle tarıf edeyım karnımın alt kısmı tam pubıs bolgem tas gıbı kesılıyor ve asagıya dogru baskı hıssedıyorum eger agrınız boyleyse hemen gıdın..cemrecim ben jimere gıdyorum

pazartesi randevunu alınca bana söylemeyi unutma sakınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…