2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

gözün aydınn kuzuumm bak rahatla birazz daha aşşağıda demekki bebişinnn benimde vardı şiddetlli değildi ama vardı yani şimdi kesildi tamamen yukarı çıktığınıda hissediyorumm.hemen pimpirik yapma olucak böyle şeyleer :)

o qadına slm sölee benden başlatmasın babasının şarap çanaana
hayırrr kabul etmiyorum benden önce cinsiyetini öğrenmeniii
herkes öğrendi en sona ben kaldım yaaaa

o kadın bigün benim elimde kalıcak zaten ama hadi hayırlısı diyorum
bak randevum yarın sabahtı az önce aradılar doktorun ameliyatı varmış o saatte randevumu öğleden sonraya aldılar ya
sabah öğrenemicem ahın tuttu:)
sende erken git bu ay öğren nolcakkii

eve geldim şimdi çikileta yiyorummmmmm hala devam yemeye ahahah
görünce bişey dayanamayıp alıyorumm:26:
ayy 21 gün olsa keşke 40 iş günü 16 ağustosa kadar

100 kilo olucan sonunda vinçle götürcekler seniii doquma canoo,ne çektin beee
metanetli ol quzu 36. haftasına kadar çalışan hamişlerde var,para alckmısın bari sonunda

Arkadaşım geçmiş olsun ya.
İnşallah sende bebişinde iyileşir hemen normal hayatına dönersin.
Allahtan dr un iyide hemen anlamış sorunu çare bulmuş...
Ya medicana yı bende beğeniyorum ümraniyedekini ama sanırım oranın doğumu biraz pahalı sen öğrendin mi canım hiç?
Sordun mu?
Çok temiz bi hastane

olmazzz,ben prensipleri olan bi hatunum
cinsiyetini merak etmek hoşuma gidiyor,nası bi manyaksam artık

ben yedim valla şöyle acılı yarım ekmek çok güzel gitti tavsiye ederim.

bişey çıkmamasına sevindim canım,geçmiş olsun...Tedirgin olmamaya çalış,ilgini başka şeylere ver cnm,umarım geçer

Kızlar merhaba

geçen gün ikili test yaptırmıştım. doktor bana 5 hafta sonra gel üçlü test yapalım dedi.

Bide 16 temmuzda sağlık ocagına gidip kan verecekmişim bide aşı olacakmışım. :26:

100 kilo olucan sonunda vinçle götürcekler seniii doquma canoo,ne çektin beee
metanetli ol quzu 36. haftasına kadar çalışan hamişlerde var,para alckmısın bari sonunda

yok canım ya anlatıyorum böyle böyle yedim diye ama gör kediye versen suratına tükürür 2 lokmacık bişey yiyorum çok yemişim gibi şişiyo doyuyorum e bu yüzden sık acıkıyorum her acıktığımda 1 kaşık 2 çatal yiyorum
heee alıcam para 0 tl

olmazzz,ben prensipleri olan bi hatunum
cinsiyetini merak etmek hoşuma gidiyor,nası bi manyaksam artık

heyecanlı oluyo dimi :)
bende bu izin işi olmasa 1 hafta daha beklicektim ama bu durum işime gelmedi değil:))
bizim minik cinsiyetini gösterirse öğrenicez tabii :)

püüüüüüüüüüü karşılıksız emek,cık cık cık bi de hamile bi kadına yapılırmı bu hiç,yazııkkk kuzu haklıymışsın isyan etmekteGel taksimde direnelim bu sebepten

heyecanlı oluyo dimi :)
bende bu izin işi olmasa 1 hafta daha beklicektim ama bu durum işime gelmedi değil:))
bizim minik cinsiyetini gösterirse öğrenicez tabii :)

inş. saklar da göremezsiniz
Sen erkek hissediyordun diimi bakalım şehzade mi kendisi

bi kız bi oğlun var bu bebiş ne olsun istersinn ne geçiyo içindennnnnnn

benim için farketmiyor cano belki de ondan rahatım..sağlıklı olsun yeter Allah kızında hayırlısını versin erkeğinde..

püüüüüüüüüüü karşılıksız emek,cık cık cık bi de hamile bi kadına yapılırmı bu hiç,yazııkkk kuzu haklıymışsın isyan etmekteGel taksimde direnelim bu sebepten

ticket var ama 240 tl aylık o da beni anca doyurur zaten ahah
bide çok yorulma sen diyip iş vermiyolarmı ayyy deli oluyorumm varya okulun haltları işte sanki bişey öğreniyoruzda zorunlu staj veriyo bak sinirlendim yine
çok yorgunum yakında biyerde direnelim olmazmı

o deeiilde millet hep tatil yapıyoo biz gidemiyoruz bu yazzzzz,benim canım çekio ama yaaa:84::84::84::84:

kv'demin evdeki yardımcısı ocağı açık unut git yanmyo ama sırf gaz veriyo eve içerdede eşimin kardeşi uyuyo çocuk bi uyanmış zehirlenmesine ramak kalmış evde gazdan durulmuyomuş.kızı şutlamışlar çok salaktı zaten ya geçen türk kahvesi istedim içme sen zararlı diyo içicem şekerli olsun dedim 40 kereee yapmış sade al dedim içmiyorum içme zaten içme dedi aldı kendi içti kv'de gördü tabi bissürü yanlışlar daha iyi olmuş çıktığı.insanlar hiç kıymet bilmiyo rahat battı kadına demekkii bütün gün evde tek bide karışan yok eden yok ne değişik yaa

Camım ben Ankara Medicanaya gidiyorum. Benim devlet memuruyum, memurlara özel bir sigorta vardı. Doğum teminatı dahil 1000 lira ödüyorsun, her muayenede de 12 lira. Doğum dahil herşey ücretsiz. Ama sadece Medicanada geçerli. Ailece bu sigortayı kullandık 2 yıldır. Şimdi sona erdi. Ben de bu ay tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. 6 muayene ve doğum ücretsiz. O yüzden açıkçası doğum fiyatlarını sormadım ama galiba 4000 lira falan sezaryen. Ben hastaneden çok memnunum. Eğer İstanbulda gideceksen bir doktor da önerebilirim. Hangi hastanesinde bilmiyorum ama Ankara'dan geçmişti, Mehmet Öztürkmen, harika bir doktordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…