- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
Bende de ucunda beyazlık oluyor kızlar. Dr. Alper Mumcu'nun sitesinde 15. Haftadan itibaren klostrum (ağız) gelebileceği yazıyor. Benim de prolaktinim yüksekti, hamile kaldığım ay ilaç kullanmıştım.o göğüsten süt gelmesi bende de var ama akmıyor yanı beyazlık oluyor göğüs ucumda. sakın ha sıkma daha erken aslında süt gelmesi için benim prolaktın hormonum yüksekti yani süt hormonu ona bağlıyorum.
Canım deli gibi çiğ köfte istiyorah o çiğ köfte yok muu... yasak olmasa 2-3 porsiyon yiyebilirim:)benimde canım çok istemişti etsiz satan bi yer bulup ordan aldım hatta alırken on kere sordum etsiz dimi diye:)doktoruma sordum kesinlikle yasak yeme dedi:18:
Ben Medicana'ya gidiyorum. Daha önce Akropol'den Ebru Hanım'a da gitmiştim, çok tatlı ve ilgili biri.
Bebişin cinsiyeti belli mi? Ben de Cumartesi gördüm bebişi, 3lü test için 3 hafta sonraya randevu verdi doktor, beklemek zor:)
Evet canım, benimki kız, Cumartesi belli oldu 14+4'te. Heyecandan doktora sormayı unutmuştum, neyse ki doktor görüp söyledi:)) İnşallah seninki de bugün belli olur.bende akropolde nurten hanıma gidiyorum ilgili bir doktor beğendim belki bu gün cinsiyetini öğreniriz hayırlısı inş senin cinsiyet belli oldumu..
merhaba aralık anneleri çocuklara karneleri verdik.yani buraya daha fazla girebilirim artık..
bebeğinin cinsiyetini öğrenen annelere bir sorum olacak?
bebeğinizin cinsiyetiyle çin takvimi arasında bir fark oldu mu yoksa aynısı mı çıktı.benim kız görünüyor. sağlıkcakla doğsun yavrularımız inş.ama bende çok istiyorum bir kızımın olmasını... tabiki en başta sağlıklı ve hayırlısı olsun isterim..
Bende ne Çin takvimi ne de ikili testteki hcg değeri tuttuMerhaba Canım bebegimn cinsiyeti kesin değil ama dr %70 bir oran verdi ve çin takvimiyle birebir uyuyor.yani daha ablama yapmıştık ondada bndede çin takvimi tuttu bilgin olsun...
Merhaba kızlar naber nasılsınız ben idare ederm yarın görümcem geliyor okullar tatil oldu ya bakalım bu yaz nasıl geçecek ağzımdan burnumdan gelmez ins dün eşimle ailesi tartisti hemen benden bilip bana gard aldi kayınvalidemler allaha havale ediyorum başka da birşey demiyorum....
Dün disari çıkmıştık az kafamı topladım şimdi de evi temizledim utü yapıyorum bugün bize ultrasona göre 18 sata göre 16+3 hafta oldu...
Dün göğsümu sıkınca sivi geldi şaşırdım bi tuhaf oldum hemen süt gelmeye basladi kızlar allahin hikmeti İşte rabbim herşeyi nasıl da güzel ayarlıyor...
Kızlar ya benim gibi ilacını içmeyi unutan olmadımı hiç korkuyorum günde 3 sefer progestan içiyorum 2 kere içtim dün gece unuttum(( folik asidide unuttum sabah içtim onu
Canım deli gibi çiğ köfte istiyorVar mı bildiğiniz güzel bir etsiz çiğ köfte tarifi kızlar? Bari evde beylere yaptıralım.
Bir de bugünlerde kokoreç diye tutturdum ama o zararlıdır diye yemedim, doktora da sormaya utandım
kendime bi kader arkadaşı bulduğuma nasıl sevindim anlatamam=))))
geçen ramazan abisi görümcemle tartisti abisi de dövdü sırf kızını dövdü diye kayınbabam bize affedersiniz sıktır olun gidin dedi sonra hepsi bana gard aldi ne söylediler ne söylemediler bütün ramazan ağzımdan burnumdan geldi inan ki o görümcem eşime bana doğacak bebeğime ne beddualar etti neler söyledi inanın şu içimden çıkmaz bu ramazan da böyle olursa diye düşünüp duruyorum eğer karnımdaki bebeyle bana yine aynısını yaparlarsa bu sefer diğeri gibi merhametli olmam bi dk bile beklemem çeker giderim...
Evet yasak ama yine de etli yapan yerler var, hamilelikten önce alıyorduk. Diğerleri de ne kadar etsiz olsa da dediğin gibi insan güveneniyor nasıl yapıldığına. Tek çözüm evde yapmak.bildiğim kadarıyla piyasada etli çiğ köfte satmak yasaklanmıştı. heryerde mantar gibi türeyen çiğ köftecilerin hepside etsiz diye biliyorum. yinede sorup almak da fayda var. açıkçası dışardan ne yersem yiyeyim et olmasa bile içim bi tuhaf oluyor. kim yaptı, iyi yıkadımı, içine ne koydu falan diye..
Ayrı eve çıkma imkanınız var mı Özlem? Ne zamana planlıyorsunuz? Hamile halinde hem stres çekiyorsun hem hizmet ediyorsun. Daha yaşın da küçük. Allah sabır versin valla.geçen ramazan abisi görümcemle tartisti abisi de dövdü sırf kızını dövdü diye kayınbabam bize affedersiniz sıktır olun gidin dedi sonra hepsi bana gard aldi ne söylediler ne söylemediler bütün ramazan ağzımdan burnumdan geldi inan ki o görümcem eşime bana doğacak bebeğime ne beddualar etti neler söyledi inanın şu içimden çıkmaz bu ramazan da böyle olursa diye düşünüp duruyorum eğer karnımdaki bebeyle bana yine aynısını yaparlarsa bu sefer diğeri gibi merhametli olmam bi dk bile beklemem çeker giderim...
Bende bi ana kuzusuyum ben de annemin babamin kıymetlisiyim bu kadar hor görülmez bi insan...