2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
o göğüsten süt gelmesi bende de var ama akmıyor yanı beyazlık oluyor göğüs ucumda. sakın ha sıkma daha erken aslında süt gelmesi için benim prolaktın hormonum yüksekti yani süt hormonu ona bağlıyorum.
Bende de ucunda beyazlık oluyor kızlar. Dr. Alper Mumcu'nun sitesinde 15. Haftadan itibaren klostrum (ağız) gelebileceği yazıyor. Benim de prolaktinim yüksekti, hamile kaldığım ay ilaç kullanmıştım.

Tamam tubişşş:KK52:
Cemreçim bana dedin sanırım bugün değil pazartesi gunu kontrolm var...

benim de kasığımın sağ tarafında ağrı oluyor ilk zamandan beri . ama kabızlık problemim olduğu için doktor ona bağlamıştı ara ara hala ağrıyor .. kuzumu henüz tam anlamıyla hissedemedim ben . daha erken sanırım .. bir de bu hafta yeme şeklimi değiştirmemiş olmama rağmen 1 kg. aldım .. tam adet dönemim diye vücudum su mu tuttu bilmiyorum ama patlayacak gibiyim :) göbüşümü seviyorum ama nefes alamıyorum sanki .. daha da şişince ne yapacağız bilmem valla :) çalışmayan anneler bizim için de dinlenin :KK43: hamişken çalışmak çok zor

hamilelikte çalışmak gerckten cok zor ayağımın altına kutu koydum yorulunca uzatıyorum ama uykum cok geliyo bazen kafam düşcek sanki o derece oluyom en cokta sabah uykusunu arıyom uyanamıyom sabahları gebeliğini evinde gecirenler gerckten cok şanslısınız sizin yerinizde olmayı cok isterdim borçlarmız olmasa izin kullanırdım belki ücretsz ama şuan kullanamam malesef sayısal neyin çıkarsa anca öyle :p

ah o çiğ köfte yok muu... yasak olmasa 2-3 porsiyon yiyebilirim:)benimde canım çok istemişti etsiz satan bi yer bulup ordan aldım hatta alırken on kere sordum etsiz dimi diye:)doktoruma sordum kesinlikle yasak yeme dedi:18:
Canım deli gibi çiğ köfte istiyor :KK52: Var mı bildiğiniz güzel bir etsiz çiğ köfte tarifi kızlar? Bari evde beylere yaptıralım.
Bir de bugünlerde kokoreç diye tutturdum ama o zararlıdır diye yemedim, doktora da sormaya utandım:KK17:

kızlar dün sağlık ocagından aradılar bu sabah için gıdıp kan vermemi ıstediler bende sabah kalkar kalkmaz saglık ocagında buldum kendımı kan degerlerımı kontrol edıceklermıs hamılelık donemınde bellı aralıklarla ıstenıyomus ayrıyetten ıdrar tahlılı ve şeker yüklemesi de istedıler şeker yüklemesi için aç karınla gıtmenız gerekıyo size sekerlı bır ilaç içiriyorlar sonra 1 saat arayla 2 kere kan alıyorlar. tahlıl sonuclarının hepsı ptsi cıkıcakmıs
bırde gıtmısken tetenos aşısını sordum ne zaman yapılacak dıye 20. haftandan sonra dedıler bız senı arayıp haber verecegız dendi.

Ben Medicana'ya gidiyorum. Daha önce Akropol'den Ebru Hanım'a da gitmiştim, çok tatlı ve ilgili biri.
Bebişin cinsiyeti belli mi? Ben de Cumartesi gördüm bebişi, 3lü test için 3 hafta sonraya randevu verdi doktor, beklemek zor:)

bende akropolde nurten hanıma gidiyorum ilgili bir doktor beğendim belki bu gün cinsiyetini öğreniriz hayırlısı inş senin cinsiyet belli oldumu..

bende akropolde nurten hanıma gidiyorum ilgili bir doktor beğendim belki bu gün cinsiyetini öğreniriz hayırlısı inş senin cinsiyet belli oldumu..
Evet canım, benimki kız, Cumartesi belli oldu 14+4'te. Heyecandan doktora sormayı unutmuştum, neyse ki doktor görüp söyledi:)) İnşallah seninki de bugün belli olur.

Kızlar ya benim gibi ilacını içmeyi unutan olmadımı hiç korkuyorum günde 3 sefer progestan içiyorum 2 kere içtim dün gece unuttum :KK43:(( folik asidide unuttum sabah içtim onu

merhaba aralık anneleri çocuklara karneleri verdik.yani buraya daha fazla girebilirim artık..
bebeğinin cinsiyetini öğrenen annelere bir sorum olacak?
bebeğinizin cinsiyetiyle çin takvimi arasında bir fark oldu mu yoksa aynısı mı çıktı.benim kız görünüyor. sağlıkcakla doğsun yavrularımız inş.ama bende çok istiyorum bir kızımın olmasını... tabiki en başta sağlıklı ve hayırlısı olsun isterim..

Merhaba Canım bebegimn cinsiyeti kesin değil ama dr %70 bir oran verdi ve çin takvimiyle birebir uyuyor.yani daha ablama yapmıştık ondada bndede çin takvimi tuttu bilgin olsun...

Merhaba kızlar naber nasılsınız ben idare ederm yarın görümcem geliyor okullar tatil oldu ya bakalım bu yaz nasıl geçecek ağzımdan burnumdan gelmez ins dün eşimle ailesi tartisti hemen benden bilip bana gard aldi kayınvalidemler allaha havale ediyorum başka da birşey demiyorum....
Dün disari çıkmıştık az kafamı topladım şimdi de evi temizledim utü yapıyorum bugün bize ultrasona göre 18 sata göre 16+3 hafta oldu...
Dün göğsümu sıkınca sivi geldi şaşırdım bi tuhaf oldum hemen süt gelmeye basladi kızlar allahin hikmeti İşte rabbim herşeyi nasıl da güzel ayarlıyor...

Merhaba canım : bukadar olur benmde görümcem yarın geliyor. ve bu sabah öğrendim yarın geleceğini öğrendiğim dk beri günm iğrenç geçiyor. Aynı muhbetler biz evdede oluyor eşim tartışır nedeni ben oluyrm. en son kayvalidemn dediği laf eşime ; Eşin seni doldurup doldurup üzerime salı şaka gibiler :KK43:((( Valla artk allaha havale ettim şu hamile halimle kimseyle uğraşamam...

Kızlar ya benim gibi ilacını içmeyi unutan olmadımı hiç korkuyorum günde 3 sefer progestan içiyorum 2 kere içtim dün gece unuttum :KK43:(( folik asidide unuttum sabah içtim onu

Canm sorun olcagını sanmıyorum. Benmde içmediğim gün oldu preblem etme.vucudun dengeler kndini ve gün içinde yiyeceklerine daha dikkt edersn

Canım deli gibi çiğ köfte istiyor :KK52: Var mı bildiğiniz güzel bir etsiz çiğ köfte tarifi kızlar? Bari evde beylere yaptıralım.
Bir de bugünlerde kokoreç diye tutturdum ama o zararlıdır diye yemedim, doktora da sormaya utandım:KK17:

bildiğim kadarıyla piyasada etli çiğ köfte satmak yasaklanmıştı. heryerde mantar gibi türeyen çiğ köftecilerin hepside etsiz diye biliyorum. yinede sorup almak da fayda var. açıkçası dışardan ne yersem yiyeyim et olmasa bile içim bi tuhaf oluyor. kim yaptı, iyi yıkadımı, içine ne koydu falan diye..

lavinia1688 çok geçmiş olsun canım. Benim bir arkadaşım aynı durumu yaşadı 5. ayındaydı ve rutin kontrol sırasında doktor fark etti ve ufak bir operasyon yaptı aynı gün dikiş attı . Sonrasında yatmasını önerdi . 4 ay boyunca dikkat etti yattı 15 gün önce bebeğini kucağına aldı . Oldukça sağlıklı bu sana bir moral motivasyon olsun .
Düşünsene rutin kontrole gitmese farkında bile olamayacaktı ve bebek belki de düşebilirdi . Allah melekleri koruyor hiç endişelenmeyin ..

geçen ramazan abisi görümcemle tartisti abisi de dövdü sırf kızını dövdü diye kayınbabam bize affedersiniz sıktır olun gidin dedi sonra hepsi bana gard aldi ne söylediler ne söylemediler bütün ramazan ağzımdan burnumdan geldi inan ki o görümcem eşime bana doğacak bebeğime ne beddualar etti neler söyledi inanın şu içimden çıkmaz bu ramazan da böyle olursa diye düşünüp duruyorum eğer karnımdaki bebeyle bana yine aynısını yaparlarsa bu sefer diğeri gibi merhametli olmam bi dk bile beklemem çeker giderim...
Bende bi ana kuzusuyum ben de annemin babamin kıymetlisiyim bu kadar hor görülmez bi insan...

bildiğim kadarıyla piyasada etli çiğ köfte satmak yasaklanmıştı. heryerde mantar gibi türeyen çiğ köftecilerin hepside etsiz diye biliyorum. yinede sorup almak da fayda var. açıkçası dışardan ne yersem yiyeyim et olmasa bile içim bi tuhaf oluyor. kim yaptı, iyi yıkadımı, içine ne koydu falan diye..
Evet yasak ama yine de etli yapan yerler var, hamilelikten önce alıyorduk. Diğerleri de ne kadar etsiz olsa da dediğin gibi insan güveneniyor nasıl yapıldığına. Tek çözüm evde yapmak.

Kızlar ağrım bitmedi ve aralın canı cok sıkılıyor
Babasını aradım aşağı in dedene söyle beraber bahçeye inin dedi
Nyse gitti. Şimdide kapıcının oğlu var can onunla eve çıkmak istiomuşşş
Ztn dünde cocuk annesiyle burdaydı
Bu halimle bide onların gürültüsü
Bügünde çekemicem birde her geldiklerinde
Bişeye zarar veriyorlar dun cocuk lake tv ünitemi çizdi annesi mutfakta bardak kırdı sora gidip
Sildim mutfak halısını da ona çırptırdım. Supuremedim :KK43:
İnsan ayırımı hayatta yapmam ama bu galinde çekemiyorum kızlar
Şimdi aral geldi ağlaya ağlaya ne zmn dedesiyle inde aglayarak geri gelio
Havuza girmek istiomuşşş bende giydirdim Mayosunu hazırladım eşyasını suyunu vs..
Aşağı babaannesine indirim dedesi yemek yiyip indircek havuza neyseki Off
Annemde h.sonuna kdr burda onlada oturmak istiyorum
Sancım ayrı dert ay yandım ben 2. Dogunca :KK53:

geçen ramazan abisi görümcemle tartisti abisi de dövdü sırf kızını dövdü diye kayınbabam bize affedersiniz sıktır olun gidin dedi sonra hepsi bana gard aldi ne söylediler ne söylemediler bütün ramazan ağzımdan burnumdan geldi inan ki o görümcem eşime bana doğacak bebeğime ne beddualar etti neler söyledi inanın şu içimden çıkmaz bu ramazan da böyle olursa diye düşünüp duruyorum eğer karnımdaki bebeyle bana yine aynısını yaparlarsa bu sefer diğeri gibi merhametli olmam bi dk bile beklemem çeker giderim...
Bende bi ana kuzusuyum ben de annemin babamin kıymetlisiyim bu kadar hor görülmez bi insan...
Ayrı eve çıkma imkanınız var mı Özlem? Ne zamana planlıyorsunuz? Hamile halinde hem stres çekiyorsun hem hizmet ediyorsun. Daha yaşın da küçük. Allah sabır versin valla.

X