2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
12. haftada 2li için gittmiştim dr.a 1 ya da 1,5 ay sonra gelirsin tekrardan demişti aile hekimi tetanoz aşısı için 4 temmuzda çağırdı, fakat dr.um bundan bahsetmedi ??? Bilginiz var mı ? kızlar? Hangi haftalarda bunun olması gerek :44:

Merhabalar; herkese hayırlı haftalar dilerim.
cumartesi eşim kan sonucu alıp doktoruma gösterdi.
sonuçlarda temiz çıktı içim rahatladı. çok şükür herşey yolunda gidiyor.
şimdi merakla 6 temmuzu bekliyorum doktorum kesin cinsiyetini söylicek.

Benimde 6 temmuuz kesiiinn cinsiyeti öğrenicezzzzzz

ben bilmiyorum daha bana kimse demedi öyle bişeeeyyyy:26:

hoşşgeldin aramızaa :) tabikide gecdegıl son dakka gelsende yerimiz hazır tum aralık annelerine

kızlar bende sut ıcmıyorum yaaa aralda okadar ozenıyordum kı herseye bunda cok saldım kendıımı toparlanamıyorum bı turlu
tatilden geldık ya dünden berı sureklı uyuyordumm .. yenı yenı kendıme geliyorum valla

bırde sabah rüyamda ıkı on dişim sallanıyordu ..bi bakıodum megersem iki on dişim takmaymış.. ıcınden kendı mınık dışlerımı goruyorum.. neyse duşmesın dıye yukarı ıtıyorum ıkı ön dişimi :44::44: ne demek acep.. ???

peki daha oncekı kontrolünde neye benzetmıştı nıhal ve kac haftalıkken gıtmıştın acep

ben bilmiyorum daha bana kimse demedi öyle bişeeeyyyy:26:

banada demedi dr.um ama aile hekimi dedi :44: 7 aylık hamile arkadaşım var onu arayıp sordum oda dedi ki 16-17. haftalarda yapılması gerekiyo hamilelik boyunca bazı bünyelere 2 doz vuruluyomuş size soriyim dedim :44:

banada demedi dr.um ama aile hekimi dedi :44: 7 aylık hamile arkadaşım var onu arayıp sordum oda dedi ki 16-17. haftalarda yapılması gerekiyo hamilelik boyunca bazı bünyelere 2 doz vuruluyomuş size soriyim dedim :44:

aile hekimi arayıp haber verir o zamann heralde :44:

Merhaba canm rüyalarımız hayra çıksın inş. Bende pazar sabahı kabus gördüm burdaki arkadaşın kaybından çok etkilendim kabuslar gördüm valla off Allah'ım esirgesin korusun bebişlerimizi...Ben de süt içemiyorum canm balık filan hiç bişi yok normal bişiler atıştırıyorum dün gece yatmadan yoğurt yiyim dedim batırdım ortalığı dr.um vitamin filan da vermedi kilo alışın normal dedi yiyeceklerden al dedi vitamini offf Rabbim hayır etsin sonumuzu

aile hekimi arayıp haber verir o zamann heralde :44:

kuzum aile hekimi son adet tarihine göre gebelik hesabı yapıyo 4 temmuz onun hesabına göre 17. haftama denk geliyo ama benim gebeliğim sat a göre gitmiyo o yüzden dr. a daha erken gidicem onu sorim bakim ne dicek :44:

senınde mı mıden bulanıyor canım ?
ben kahvaltıdan sonra hemen meyve yıyorum o da en cok nektarın ve kayısı ..

senınde mı mıden bulanıyor canım ?
ben kahvaltıdan sonra hemen meyve yıyorum o da en cok nektarın ve kayısı ..

canm aman aman hiç bidem bulanmadı benm ama ilk haftalarda hassasiyetim oldu arada bi çıkardım 3 ayı devirdim çok şükür hala manyak gibiyim şirkette yemek saati geliyo midem alt üst ya enerjime kavuşamadım henüz kız bebeklerde böle oluyo diyolar ama senin ki erkek duruma göre değişiyo sanırım

kızlar herkese güzel bi hafta diliyorum

uzun zamandır girip sadece okuyabiliyorum ama yazamadım bi türlü... çok özledim bebetomun teyzoşlarını

herkes iyidir inşallah artık göbekler iyice belli ediyo demek, benim de şişti ama hamile gibi görünmüyo sanırım bilmiyorum..

2 gündür dişim ağrıyo çok korkuyorum devam ederse diye çünkü hamilelikte diş tedavisi yapılamıyo sanırım

agresif maşallah bebeğine çok datluu yerimm

cemrecim rahat yüzebildin mi, havuza da girdin mi canım?

kuzum aile hekimi son adet tarihine göre gebelik hesabı yapıyo 4 temmuz onun hesabına göre 17. haftama denk geliyo ama benim gebeliğim sat a göre gitmiyo o yüzden dr. a daha erken gidicem onu sorim bakim ne dicek :44:

benimkide hep önde gidiyo 1 hafta falann.6 temmuzda gidicem bende o zaman sorarım artıkk canımmmmm:44:

aynen agresifmelek benim de demir hapı dışkının rengini değiştirdi ve kabızlık başladı diye doktoruma danışmadan bıraktım zaten doktorum dışkı renginden sonra 2 günde bir e düşürmüştü kabızlıık yaşanırsa bırakılabilinir demişti bende bıraktım şimdilerde ay sonunda doktorum var bakalım ona sorcam artık bu durumu sonuç ne olcak bakalım

canım çok üzüldüm maalesef elden bişey gelmiyo, allah sabır versin inşallah kısa zamanda toparlanır sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah canım...

senın bebeğinin cinsiyeti belli mi..
evet yaa bende bu bulantıları kıza yormuştum ama degılmışş :)
tatılde daha ıyıydım ama eve gelınce tekrar ogurmelerım başladı.. en çokta egılıp kalkarken oluyor
yada açken.. koku hassasıyetım azaldı fakat hala soğanı kavurmadım hıc korkuyorum kusucam dıye..

canım hosgeldın.. nelererdeyedın bakıyımm
valla tatılde cokkkkkk yoruldum bı kere antalyada yuzmedım hıc yanı denıze gırmedım ıkı uc kez havuza gırdım onda da hemen bıkınımı degıstırdım.. ztn havuza gırmeden once wc ye gıdıodum kahve akıntı devam ettıgı ıcın temızlıodum o bolgeyı oyle gırıodum havuza. sora bı daha bıkınımı degıstırıyordum cıkıncada..
bodrumda yuzdum gumbette harıkaydııı .. su soğuktu ama cok guzeldı yaa ztn koy olduğu ıcın hıc dalga yoktu mis gibiydi..
guneşide yakmıyordu .. Antalya cok yakıodu hep gölgede kaldım korkudan

sen neler yaptın

hadi gözünüz aydın Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsunlar da.

geçmiş olsun essela burda bir diş hekimimiz vardı . belki yazar sana. tedavi olup olmadığını. dtrose yanılmıyorum dimi canım diş hekimiydin.

son sınavıma giricem 2de ve ünv bitiyooooooooooooo
hadi hayırlı olsun hem anne hem mezun oluyorsun

canım doktora sormadan bırakmasaydın keşke.belki yerine başka birşey verirdi. bir sorsaydın. bende araştırdım herkeste rengi değiştiryormuş. ama bende kabızlık yapmadı çok şükür.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…