Merhabalar; herkese hayırlı haftalar dilerim.
cumartesi eşim kan sonucu alıp doktoruma gösterdi.
sonuçlarda temiz çıktı içim rahatladı.çok şükür herşey yolunda gidiyor.
şimdi merakla 6 temmuzu bekliyorum doktorum kesin cinsiyetini söylicek.
12. haftada 2li için gittmiştim dr.a 1 ya da 1,5 ay sonra gelirsin tekrardan demişti aile hekimi tetanoz aşısı için 4 temmuzda çağırdı, fakat dr.um bundan bahsetmedi ??? Bilginiz var mı ? kızlar? Hangi haftalarda bunun olması gerek :44:
Meraba aralık anneleri, benimde bebişim aralık 25 de doğacak inş. Bende bayağıdır sizi takip ediyorum ama bugün cesaretimi toplayıp yazdımben de bundan böyle vakit buldukça aranızdayım, geç kalmadım di mi?, bizide aranıza alın nooolurrrrrr:122: :122: :122:
ben bilmiyorum daha bana kimse demedi öyle bişeeeyyyy:26:
banada demedi dr.um ama aile hekimi dedi :44: 7 aylık hamile arkadaşım var onu arayıp sordum oda dedi ki 16-17. haftalarda yapılması gerekiyo hamilelik boyunca bazı bünyelere 2 doz vuruluyomuş size soriyim dedim :44:
hoşşgeldin aramızaa :) tabikide gecdegıl son dakka gelsende yerimiz hazır tum aralık annelerine
kızlar bende sut ıcmıyorum yaaa aralda okadar ozenıyordum kı herseye bunda cok saldım kendıımı toparlanamıyorum bı turlu
tatilden geldık ya dünden berı sureklı uyuyordumm .. yenı yenı kendıme geliyorum valla
bırde sabah rüyamda ıkı on dişim sallanıyordu ..bi bakıodum megersem iki on dişim takmaymış.. ıcınden kendı mınık dışlerımı goruyorum.. neyse duşmesın dıye yukarı ıtıyorum ıkı ön dişimi :44::44: ne demek acep.. ???
aile hekimi arayıp haber verir o zamann heralde :44:
Merhaba canm rüyalarımız hayra çıksın inş.Bende pazar sabahı kabus gördüm burdaki arkadaşın kaybından çok etkilendim kabuslar gördüm valla off Allah'ım esirgesin korusun bebişlerimizi...Ben de süt içemiyorum canm balık filan hiç bişi yok normal bişiler atıştırıyorum dün gece yatmadan yoğurt yiyim dedim batırdım ortalığı dr.um vitamin filan da vermedi kilo alışın normal dedi yiyeceklerden al dedi vitamini offf Rabbim hayır etsin sonumuzu
senınde mı mıden bulanıyor canım ?
ben kahvaltıdan sonra hemen meyve yıyorum o da en cok nektarın ve kayısı ..
kuzum aile hekimi son adet tarihine göre gebelik hesabı yapıyo 4 temmuz onun hesabına göre 17. haftama denk geliyo ama benim gebeliğim sat a göre gitmiyo o yüzden dr. a daha erken gidicem onu sorim bakim ne dicek :44:
ben kabız olmadım süt içmiyorum ya ondan mı acaba. bir de çok meyve yiyorum aralarda hep meyve. demir hapı kabızlık mı yaparmış. çook afedersınız bu demır hapı dışkının rengini değiştriyor. siyah yaptı resmen
canm aman aman hiç bidem bulanmadı benm ama ilk haftalarda hassasiyetim oldu arada bi çıkardım 3 ayı devirdim çok şükür hala manyak gibiyim şirkette yemek saati geliyo midem alt üst ya enerjime kavuşamadım henüz kız bebeklerde böle oluyo diyolar ama senin ki erkek duruma göre değişiyo sanırım
kızlar herkese güzel bi hafta diliyorum
uzun zamandır girip sadece okuyabiliyorum ama yazamadım bi türlü... çok özledim bebetomun teyzoşlarını
herkes iyidir inşallah artık göbekler iyice belli ediyo demek, benim de şişti ama hamile gibi görünmüyo sanırım bilmiyorum..
2 gündür dişim ağrıyo çok korkuyorum devam ederse diyeçünkü hamilelikte diş tedavisi yapılamıyo sanırım
agresif maşallah bebeğine çok datluu yerimm
cemrecim rahat yüzebildin mi, havuza da girdin mi canım?
son sınavıma giricem 2de ve ünv bitiyooooooooooooo
geçmiş olsun essela burda bir diş hekimimiz vardı . belki yazar sana. tedavi olup olmadığını. dtrose yanılmıyorum dimi canım diş hekimiydin.kızlar herkese güzel bi hafta diliyorum
uzun zamandır girip sadece okuyabiliyorum ama yazamadım bi türlü... çok özledim bebetomun teyzoşlarını
herkes iyidir inşallah artık göbekler iyice belli ediyo demek, benim de şişti ama hamile gibi görünmüyo sanırım bilmiyorum..
2 gündür dişim ağrıyo çok korkuyorum devam ederse diyeçünkü hamilelikte diş tedavisi yapılamıyo sanırım
agresif maşallah bebeğine çok datluu yerimm
cemrecim rahat yüzebildin mi, havuza da girdin mi canım?
hadi hayırlı olsun hem anne hem mezun oluyorsunson sınavıma giricem 2de ve ünv bitiyooooooooooooo
aynen agresifmelek benim de demir hapı dışkının rengini değiştirdi ve kabızlık başladı diye doktoruma danışmadan bıraktım zaten doktorum dışkı renginden sonra 2 günde bir e düşürmüştü kabızlıık yaşanırsa bırakılabilinir demişti bende bıraktım şimdilerde ay sonunda doktorum var bakalım ona sorcam artık bu durumu sonuç ne olcak bakalım