2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
son sınavıma giricem 2de ve ünv bitiyooooooooooooo:KK9::KK9:
ohh mis üstünden bi yük kalkmış olcak gizem, hadi gözünaydın kuzum

canım hosgeldın.. nelererdeyedın bakıyımm :KK4:
valla tatılde cokkkkkk yoruldum bı kere antalyada yuzmedım hıc yanı denıze gırmedım ıkı uc kez havuza gırdım onda da hemen bıkınımı degıstırdım.. ztn havuza gırmeden once wc ye gıdıodum kahve akıntı devam ettıgı ıcın temızlıodum o bolgeyı oyle gırıodum havuza. sora bı daha bıkınımı degıstırıyordum cıkıncada..
bodrumda yuzdum gumbette harıkaydııı .. su soğuktu ama cok guzeldı yaa ztn koy olduğu ıcın hıc dalga yoktu mis gibiydi..
guneşide yakmıyordu .. Antalya cok yakıodu hep gölgede kaldım korkudan

sen neler yaptın :KK34:
hoşbuldum canım :KK1: yaa bizim taşınma durumumuz var, ev arıyoruz bi yandan, geçen hafta içi hem bebek mevlüdü vardı bi akrabamızın hem arkadaş toplantımız oldu evde olduğumda da evi toparlayıp temizliyodum çok hızlı geçti
ondan pek yazamadım ama aklım sizde valla
ben de tatil istiyoommm ama bu yaz yok :KK50: ev alıcaz inş. allahım nasibederse
ama hiç evdeki hesap çarşıya uymuyo
bi kaç beğendik bizim rakamın bayaa üstündeydi
şimdi bütçeye uygun hem de beğeneceğimiz bi ev arıyoruz bakalım hayırlısıo olur inş...

canım doktora sormadan bırakmasaydın keşke.belki yerine başka birşey verirdi. bir sorsaydın. bende araştırdım herkeste rengi değiştiryormuş. ama bende kabızlık yapmadı çok şükür.

canım doktor zzten kabızlık durumunda bırak demişti bıraktım ve düzeldi bende hamilelik öncesinden hemoroid sorunu var ve o şekilde olunca da çok acı çekiyorum ve yaşıyorum o yüzden bende bıraktım dayanamadım zaten haftaya doktorum var ve 1-2 hafta içmemezlik yapıcam onunda çok sorun olcağını sanmıyorum şimdilik bakalım

senın bebeğinin cinsiyeti belli mi..
evet yaa bende bu bulantıları kıza yormuştum ama degılmışş :)
tatılde daha ıyıydım ama eve gelınce tekrar ogurmelerım başladı.. en çokta egılıp kalkarken oluyor
yada açken.. koku hassasıyetım azaldı fakat hala soğanı kavurmadım hıc korkuyorum kusucam dıye..

canım hosgeldın.. nelererdeyedın bakıyımm :KK4:
valla tatılde cokkkkkk yoruldum bı kere antalyada yuzmedım hıc yanı denıze gırmedım ıkı uc kez havuza gırdım onda da hemen bıkınımı degıstırdım.. ztn havuza gırmeden once wc ye gıdıodum kahve akıntı devam ettıgı ıcın temızlıodum o bolgeyı oyle gırıodum havuza. sora bı daha bıkınımı degıstırıyordum cıkıncada..
bodrumda yuzdum gumbette harıkaydııı .. su soğuktu ama cok guzeldı yaa ztn koy olduğu ıcın hıc dalga yoktu mis gibiydi..
guneşide yakmıyordu .. Antalya cok yakıodu hep gölgede kaldım korkudan

sen neler yaptın :KK34:

Canm Allah yardımcımız olsun :KK16: Bende hamişliğimin keyfini çıkaramıyorum bir türlü dr.umuz kıza benzetti ama kesin değil dedi netleştirmedi 2 litestlerde hcgb ölçümü 50 nin altındaysa erkek üstse kız diyorlar doğruluk payı nekadr bilemiyorum kiminde tutmuş kiminde cortlamış benim 119 du :KK1: ben kızım diyor sanırım miniğim nasip artık ...Eşim hep ilk çocuğu erkek hayal etmiş 2. kız demiş bakalım neler yaşıcaz. Tatile uçaklamı gittin özel vasıtayla mı ? Bizde temmuzda izne çıkıcazda uçucaz ama endişeliyim x-ray filan çok yoğun ya oralarda sorun yaşamam inş. :18:

ohh mis üstünden bi yük kalkmış olcak gizem, hadi gözünaydın kuzum

hoşbuldum canım :KK1: yaa bizim taşınma durumumuz var, ev arıyoruz bi yandan, geçen hafta içi hem bebek mevlüdü vardı bi akrabamızın hem arkadaş toplantımız oldu evde olduğumda da evi toparlayıp temizliyodum çok hızlı geçti
ondan pek yazamadım ama aklım sizde valla
ben de tatil istiyoommm ama bu yaz yok :KK50: ev alıcaz inş. allahım nasibederse
ama hiç evdeki hesap çarşıya uymuyo
bi kaç beğendik bizim rakamın bayaa üstündeydi
şimdi bütçeye uygun hem de beğeneceğimiz bi ev arıyoruz bakalım hayırlısıo olur inş...

ne kadar güzel yaaa maşallahh canım darısı başıma olsun inşallahhhh...
bende kiradayım ve uzun surede böyle kalcaga benziyorum.. ama cok ıstıyorum bı evım olsun bnm olsun
istedıgım gıbı dayayıp döşeyeyim..
bizim ev sahibi cokk iyidir evı talan etsek yıksak umrunda degıl ama yınede ınsanın kendı evı gıbı olmazzz

inşallah gönlüne gore bır ev bulursun canım.. ıst damıydın sen nerden arıosunuz evı

Selam kizlarr nasilsinizz??
Essela tatlm 3 ayin var dis tedavin icin druna sor eger izin verirse korkmadan ve rontgen cektrmeden tedavini yaptirabilirsin gecmis olsunn...son 3 aya kalma sakin dogumu beklemek zorunda kalirsin..
Kizlar ben cok yazamiyorum size ancak hasta arasinda okuyabiliyorumm herkese keyifli gunlerr.. buarada bebeklerin iyiler yrn bi perinatologa gidecegiz nt si yuksek cikan bebegime yani ogluma:)) bakilcak kalbinde sorun varmi diyee,, kizim ii cok sukur...hoscakalinn..

aa evet :KK28:
dtrose dişçiydin dimi canım?
ilk 3ay müdahale yapılmadığı biliyorum ama şimdi 4.ayın içindeyiz, bi görünsem mi acaba dişçiye
yanda çok sızlayan dişim var eski dolgu
bir de hala çıkmaya çalışan 20lik diş var hangisi daha baskın ağrı yaptı anlayamıyorum bi görünsem mi? neler yapılabilir hamilelikte?

kızlarr titanic de bu kızı buldum baya ızledım bunu o kadar tatlıydı kiii anltamammmmm kendı kendıne saatlerce oynuyordu hıc sudan korkmadan kendını atıodu havuza annesı bıraksa yüzecek zilliii :)
maşallah cok tatlıydı yaa

canım doktor zzten kabızlık durumunda bırak demişti bıraktım ve düzeldi bende hamilelik öncesinden hemoroid sorunu var ve o şekilde olunca da çok acı çekiyorum ve yaşıyorum o yüzden bende bıraktım dayanamadım zaten haftaya doktorum var ve 1-2 hafta içmemezlik yapıcam onunda çok sorun olcağını sanmıyorum şimdilik bakalım

geçmiş olsun selencim kabız olmaman gerek iyi yapmışsın ozamn maalesef hamilelikte de hemeroid oluyormuş çok ıkınıp sıkmamak lazımmış. benım hamilelik öncesinde kabızlık durumum vardı hep ama maşallah şimdilik iyiym tersi oldu. aman uğramasın kabızlık çok zor çok çektiim .Allah şifa versin canım

Canm Allah yardımcımız olsun :KK16: Bende hamişliğimin keyfini çıkaramıyorum bir türlü dr.umuz kıza benzetti ama kesin değil dedi netleştirmedi 2 litestlerde hcgb ölçümü 50 nin altındaysa erkek üstse kız diyorlar doğruluk payı nekadr bilemiyorum kiminde tutmuş kiminde cortlamış benim 119 du :KK1: ben kızım diyor sanırım miniğim nasip artık ...Eşim hep ilk çocuğu erkek hayal etmiş 2. kız demiş bakalım neler yaşıcaz. Tatile uçaklamı gittin özel vasıtayla mı ? Bizde temmuzda izne çıkıcazda uçucaz ama endişeliyim x-ray filan çok yoğun ya oralarda sorun yaşamam inş. :18:

arabamızla gıttık arkaya oğlum ıcın paşa yatağı yaptım o cok rahat ettııı..
ama bnm ıcın yınede zordu.. antalyadan bodruma gectık ordan bursaya cok yoruldum ya..
bnmde bhcg 80,05 yazıooo :44:
doğruluk oranı ne kadar acep:44:

Essela tatlm 3 ayin var dis tedavin icin druna sor eger izin verirse korkmadan ve rontgen cektrmeden tedavini yaptirabilirsin gecmis olsunn...son 3 aya kalma sakin dogumu beklemek zorunda kalirsin..
Kizlar ben cok yazamiyorum size ancak hasta arasinda okuyabiliyorumm herkese keyifli gunlerr.. buarada bebeklerin iyiler yrn bi perinatologa gidecegiz nt si yuksek cikan bebegime yani ogluma:)) bakilcak kalbinde sorun varmi diyee,, kizim ii cok sukur...hoscakalinn..

güzel haberlerle gel inşallah mutlu haberlerini beklıyoruz. :KK16:

aa evet :KK28:
dtrose dişçiydin dimi canım?
ilk 3ay müdahale yapılmadığı biliyorum ama şimdi 4.ayın içindeyiz, bi görünsem mi acaba dişçiye
yanda çok sızlayan dişim var eski dolgu
bir de hala çıkmaya çalışan 20lik diş var hangisi daha baskın ağrı yaptı anlayamıyorum bi görünsem mi? neler yapılabilir hamilelikte?

20 yas cekimin biraz zorlayabilir seni ve eskiden cektrmis oldugun bi rontgen yoksa rontgen gerektirir:KK43:( sen bi dishekimine gorun gerekirse kullanabilecegin antibiyotikler var yazar sana. 20 yas icin en onemlisi agiz hijyeni suan mumkun oldugunca fircala ve tuzlu su gargara da ise yarayabilir. Gormeden bu kadar yardinci olabiliuorum maalesef Gecmis olsun tekrar..

tatlım x-rayleri hiç dert etme hamileyim, geçmek istemiyorum de sorun çıkarmıyorlar
ben yurtdışından gelince yabancı polislere de, burdakilere de söyledim hiç sorun etmiyolar

ne kadar güzel yaaa maşallahh canım darısı başıma olsun inşallahhhh...
bende kiradayım ve uzun surede böyle kalcaga benziyorum.. ama cok ıstıyorum bı evım olsun bnm olsun
istedıgım gıbı dayayıp döşeyeyim..
bizim ev sahibi cokk iyidir evı talan etsek yıksak umrunda degıl ama yınede ınsanın kendı evı gıbı olmazzz

inşallah gönlüne gore bır ev bulursun canım.. ıst damıydın sen nerden arıosunuz evı
aminn canımbenim inşallah allahım bütün kiracıları kira derdinden kurtarsın
ewet biz istnbuldayız cemrecim hatta şöyle bilmem bilir misiniz emin evim diye bi ev alma şirketi var hatta emin otomotivdi daha önce
biz burayla görüştük baya araştırdık, geçen sene anlaştık ve taksitlerimizi ödemeye başladık bizim sıramız temmuz ayıydı ve sıramız geldi, temmuzda istediğimiz yerden istediğimiz evi bulmuş olunca para ödememizi yapcaklar ve 7buçuk yıl daha banka kredisi gibi ödemelere devam edicez
biraz karışık gibi geliyo ama toplam kaç paralık ev düşünüyorsan, ne kadar peşinat verceğine, aylık ne kadar taksit ödeyebilceğine ve toplam kaç yılda borcunu bitirceğine göre kişiye özel ödeme planı çıkarıp anlaşma yapılıyo

neyse çok uzattım :KK1: merak eden olursa özelden de bilgi verebilirim, internetten de araştırılabilir

benim de kendi evimi alıp çok hayalim var içini zamanla istediğim gibi döşemek konusunda...
inşş hepimize hayırlısıyla kısmet olur

tamam canım çok sağol
senin bebişleri de öpüyoruz :) inş güzel haberlerle gelirsiniz kolay gelsin canım
çok sağol bilgiler için

Son düzenleme:
arabamızla gıttık arkaya oğlum ıcın paşa yatağı yaptım o cok rahat ettııı..
ama bnm ıcın yınede zordu.. antalyadan bodruma gectık ordan bursaya cok yoruldum ya..
bnmde bhcg 80,05 yazıooo :44:
doğruluk oranı ne kadar acep:44:

canm ben pek inanmıyorum ama işte tesadüf tutanlar olduğu için insan acaba diyor...Senin kide bu teze göre kız olmalıyımış :KK16: Kısmet
Yolculuk zordur tabi bende tatilden çok yolu düşünüyorum vallahi :44:

geçmiş olsun selencim kabız olmaman gerek iyi yapmışsın ozamn maalesef hamilelikte de hemeroid oluyormuş çok ıkınıp sıkmamak lazımmış. benım hamilelik öncesinde kabızlık durumum vardı hep ama maşallah şimdilik iyiym tersi oldu. aman uğramasın kabızlık çok zor çok çektiim .Allah şifa versin canım

amin canım inşallah bence ilacı bıraktım çok rahatladım şimdilik ama yediklerime dikkat ediyorum kola hariç sadece ona devam az da olsa diğer dokuncak herşeye uzakğım :KK70:
ne güzel senin geçmiş eskiler hemoroid bayanlardaa ya doğumlarda çok ıkınmaktan oluyo derler yada doğumda hemoroidden tamamemn kurtulabilirsn diyorlar bakalım benim tek temennim doğum zamaı hemorid sorununmdan kurtulmam valla

selam kızlar içinizdeki en küçük bebeklerden biri olarak bebişimin cinsiyetini iyiden iyiye merak etmeye başladık...bana yardımcı olabilecek tecrübeli anneler vardır umarım...göbeğimdeki kıllanmadan ve sık sık ağda gerektiren bacak ve bıyıklarımdan dolayı erkek olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama randevum 20sinde kesin bişey de söyleyeceği belli değil ikili test için gideceğiz söylerse ne ala...ama kız annelerinde kıllanma pek duymadım...yanılıyo olabilir miyim???eskiden böyle değildim...bıyıklarım da bu kadar çabuk belli etmezdi kendini bacaklarım da...hele göbek deliğimde ince sarı tüyler vardı belli bile olmazdı...şimdi kara kara kalın kalın etrafı:26:ağdalayayım mı dökülür mü ki??

selam kızlar içinizdeki en küçük bebeklerden biri olarak bebişimin cinsiyetini iyiden iyiye merak etmeye başladık...bana yardımcı olabilecek tecrübeli anneler vardır umarım...göbeğimdeki kıllanmadan ve sık sık ağda gerektiren bacak ve bıyıklarımdan dolayı erkek olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama randevum 20sinde kesin bişey de söyleyeceği belli değil ikili test için gideceğiz söylerse ne ala...ama kız annelerinde kıllanma pek duymadım...yanılıyo olabilir miyim???eskiden böyle değildim...bıyıklarım da bu kadar çabuk belli etmezdi kendini bacaklarım da...hele göbek deliğimde ince sarı tüyler vardı belli bile olmazdı...şimdi kara kara kalın kalın etrafı:26:ağdalayayım mı dökülür mü ki??

sakın agda fln yapma gobegıne bende kıllandım onlar dökülecek ama agda yaparsan şansın azalır.. ..
dr ıkıkez kıza benzettı en son erkeğe benzettııı..
ben bu tüylenme ıle ılgılı topıklerı okudum ama cok kıllanıp kızı olanda var bunlara ınanmıyorum.. ama seytan durtuoo ısteee

X