Kizlarrr iki gundurr. hastanedeyizz. benim oglann cagan bagirsak enf. olmus..surekli kusuyor..suanda serumlu yatiyor.....cmt.kontrolum vardi gidemedim..ikili test yaptirscaktimm yaptiramadim.....
bu hastanede yaptirsam nasil olur sadece kan vercemm...bir tup muyduu...
Ceeemreeeedeeeeniîiiiiizzzz
Hoşeldin kuzu Sefa getirdin
Bodrum candır yaa üstüne tatil şekli tanımam hele torba))
Bizde ya 29unda gitcez ya da benim sınavdan hemen sonra sınavım 18 Ağustos))
Ayy şimdiden heyecanlandım tatil number one
Canımmmm hoşbuldukkkkkkk
Valla bodrum superdi deniz fln harikaydı
Ben Antalya'nın Denizi'ni sevmiyorum
Bu arada orda hiç et yemedim öğürdüm oralarda yine
Şuanda da cok kötuyum bugun tüm gün yattım
Papatya kz erkeğe mi benzetti Dr un
Abowwww valla biz akreplerin ztn genelde erkek evladı olurmuş
Hepsi sağlıkla gelsin başımızın tacı onlar.
Usg resmini koysana bakayım yeğenime
16. Haftaya girdik biz. Artık kendimi daha dinç hissediyorum. Bulantılarım kalmadı. Bebeğim biraz daha hareketlensin istiyorum. Arada kendini hatırlatsın doydugunda falan tekme atarak teşekkür etsin.
Yiyemediğim şeyleri artık yiyebiliyorum ama düzenli beslenmek istiyorum. Et yiyemiyorum bi de süt içemiyorum siz de durumlar nasıl?
Mesela et suyuna yemek yapsam oda faydalı olur değil mi?
Süt içebiliyormusunuz?
ben de aynıyım hala kusmalarım var. doktor balık hapı verdi. et süt hapı olsa onları da isterdimama kendini zorlama dedi. bu sefer tamamen tiksinirsem 9 ay boyunca hiç yiyeemem
ben ete yeni başladım ama tavuk hala görmek istemiyorum sütü de nesquik katıyorum azcıkk ancak öylee:44:
Bende kendimi zorlamak istemiyorum. Haftada 2 gün öğlen sebze akşam et, 2 gün öğlen sebze akşam balik, 2 gün öğlen sebze akşam tavuk yemeliymisiz. Ben hiç yiyemiyorum et türü. Bol bol su ve mevsim meyvesi yemeliymisiz.
Özellikle bu aydan sonra çok hızlı uzayacakmis bebisler süte alışmam lazım en azından. Ama kendimi zorlamıyorum.
ben ne zaman iyilesicem? sadece mide bulantisi da diil resmen yatiriyo beni kabus gibi gecti dun. cok yoruldum