2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Geçmiş olsun canım inşallah iyileşmiştir
Ense ölçümüyle Kanın aynı gün olmak zorunda demişti benim Dr um ama dikkat et

Ceeemreeeedeeeeniîiiiiizzzz
Hoşeldin kuzu Sefa getirdin

Bodrum candır yaa üstüne tatil şekli tanımam hele torba))
Bizde ya 29unda gitcez ya da benim sınavdan hemen sonra sınavım 18 Ağustos))

Ayy şimdiden heyecanlandım tatil number one

merhaba arkadaslar rıca etsem benım bebgımın usg goruntusune yorum yaparmısınız? hangısı ayagı hangıı kordonu hangısı cıkıntısı yanı nubu? lutfen bılen arkadasım banada belırtsın ben kendı usgmdne hıc bırsey anlamıyorum merak ıcın cevaplarınızı beklıyorum..cok tskler.

Son düzenleme:

benden bu kadar canım burnu falan gayet belirgin göz çukurları agı Maşallah

Canımmmm hoşbuldukkkkkkk
Valla bodrum superdi deniz fln harikaydı
Ben Antalya'nın Denizi'ni sevmiyorum
Bu arada orda hiç et yemedim öğürdüm oralarda yine
Şuanda da cok kötuyum bugun tüm gün yattım

Papatya kz erkeğe mi benzetti Dr un
Abowwww valla biz akreplerin ztn genelde erkek evladı olurmuş
Hepsi sağlıkla gelsin başımızın tacı onlar.
Usg resmini koysana bakayım yeğenime

Antalya'nın en iyi denilen Deniz'i kemer derler orası bile berbat
Bodrum'un gözünü seveyim koy nasılsa
Evet anacım erkek dedi
Ya biz akrepler aslında çok da dişinizde en dişi burç değil midir ya)))
Demek ki hiiiiiiiç alakası yok he he
Aman benim resimler güzel değil ki hiç anlaşılmıyor ;(
Senin için koyarım tabi gene diğer topiğe balımmm

16. Haftaya girdik biz. Artık kendimi daha dinç hissediyorum. Bulantılarım kalmadı. Bebeğim biraz daha hareketlensin istiyorum. Arada kendini hatırlatsın doydugunda falan tekme atarak teşekkür etsin.
Yiyemediğim şeyleri artık yiyebiliyorum ama düzenli beslenmek istiyorum. Et yiyemiyorum bi de süt içemiyorum siz de durumlar nasıl?
Mesela et suyuna yemek yapsam oda faydalı olur değil mi?
Süt içebiliyormusunuz?

ben de aynıyım hala kusmalarım var. doktor balık hapı verdi. et süt hapı olsa onları da isterdim ama kendini zorlama dedi. bu sefer tamamen tiksinirsem 9 ay boyunca hiç yiyeemem

ben ete yeni başladım ama tavuk hala görmek istemiyorum sütü de nesquik katıyorum azcıkk ancak öylee:44:

ben de aynıyım hala kusmalarım var. doktor balık hapı verdi. et süt hapı olsa onları da isterdim ama kendini zorlama dedi. bu sefer tamamen tiksinirsem 9 ay boyunca hiç yiyeemem

ben ete yeni başladım ama tavuk hala görmek istemiyorum sütü de nesquik katıyorum azcıkk ancak öylee:44:

Bende kendimi zorlamak istemiyorum. Haftada 2 gün öğlen sebze akşam et, 2 gün öğlen sebze akşam balik, 2 gün öğlen sebze akşam tavuk yemeliymisiz. Ben hiç yiyemiyorum et türü. Bol bol su ve mevsim meyvesi yemeliymisiz.
Özellikle bu aydan sonra çok hızlı uzayacakmis bebisler süte alışmam lazım en azından. Ama kendimi zorlamıyorum.

sıkma canını doktorlar diyor ki bebek kalsiyumsuz falan kalmaz o senden alır ama sen kendin için yiyeceksen ye. halsiz güçsüz kalırmısız yoksa bebeğimiz bizden ne varsa alır:)

günaydın bu arada

Günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalım ben ilk hamileliğimde şişlik çok yasadım ilk zamanlardan başlayarak şimdidehafiften basladı sanki çok korkuyorum yine vücudum su tutucak diye ödüm patlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…