- 29 Ocak 2013
- 7.988
- 1.507
Günaydın kızlar
Mdaa ve agresifmelek bebekleriniz çok tatlı maşallah
Büyümüşler.
günaydınnn canımmmmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
Büyümüşler.
Günaydın kızlar
Büyümüşler.
Bende hala et yiyemiyorum tatilde neler vardı neler ama transit geçtim yanlarından
Bnm kahverengi akıntım devam edio. Progestanımda bitti Dr U arayıp yenisini alayımmı diye sorucam.
Gerçi onu içsemdr devam edio içmesemde.
Birde kızlar diz nasıl yatıosunuz?
Ben yüz üstüne yakın pozisyonda yatıyorum
Bacak arama yastık koyuyorum hafif yüzü koyun yatıyorum tek bacağımı açıyorum
Ay tam anlatamadım
benımde karnım buyudu ve haftasonu dışarıdayken birisi bana yer verdi sanırım hamılesiniz dedi eşime soruyorum çok mu bellı oluyor diye. sanırım istem dışı karnımı tutuyorum neden böyle oluyorsa
bebişimi koydum teyzeleri gördünüz mü ???göbeğimin resmini de koyarım bi ara
Bende hala et yiyemiyorum tatilde neler vardı neler ama transit geçtim yanlarından
Bnm kahverengi akıntım devam edio. Progestanımda bitti Dr U arayıp yenisini alayımmı diye sorucam.
Gerçi onu içsemdr devam edio içmesemde.
Birde kızlar diz nasıl yatıosunuz?
Ben yüz üstüne yakın pozisyonda yatıyorum
Bacak arama yastık koyuyorum hafif yüzü koyun yatıyorum tek bacağımı açıyorum
Ay tam anlatamadım
çok iyi anlattın aynen senin gibi yatıyorum daha alışamadım sırtüstü yatmaya
çok iyi anlattın aynen senin gibi yatıyorum daha alışamadım sırtüstü yatmaya
Korkuyoumda bebeğimi sıkıştırıyorum mu diye :44:
en iyisi yana ama sola yatmakmış canıım sırt üstü olunca bebeğin bacaklarımı katlanıyomuuş bişeymiş bide en fazla kan sola yatınca gidermiş
günaydınnnnnnnnnnnnnnn :)
bu sabah karnım kocamaaann bi uyandım şaşırdımm
benımde karnım buyudu ve haftasonu dışarıdayken birisi bana yer verdi sanırım hamılesiniz dedi eşime soruyorum çok mu bellı oluyor diye. sanırım istem dışı karnımı tutuyorum neden böyle oluyorsa
bebişimi koydum teyzeleri gördünüz mü ???göbeğimin resmini de koyarım bi ara
Dün eşime bişey anlatıyorum o oturuyor ben ayaktayım. Bi baktım karnıma bakıyo. Nereme bakıyosun dedim karnına diyor hıı bebeğimize yani dedim. O kadar belli mi dedim. Evet ama korkma normal artık büyümeye başlıyor diyor
ben de rahat uyuyamıyorum habire pozisyon değiştiryorum yastık kayıyo gidiyo zaten. tamamen yüzükoyun yatıncada biraz sancım oluyo gibi.. birde çok wcye sıkışıyorum gecede en az 2 kez kalkıyorum bu da sancı yapıyor olabilir. doktora sordum arada sancı oluyor dedim bir sıkıntı görmüyorum herşey normal dedi. olabilirmiş. şu doktorlarında ağzından laf alıcaz diye akla karayı seciyoruz vallahi
Aa senin Dr un iyi bence yaaa
Bebeğin cinsiyetini 11. Haftanda söylemişti. Ketum değil yani
Günaydın kızlar
ben kabızlık için her sabah aç karnına ballı sıcak su içiyorum.Şimdiye kadar çok rahat ettim.Bir tek süt kabızlık yaptığı için onu içemiyorum.hatta demir hapı içmeye başladım yine de rahatım.Belki sizede faydası olur
ben kabız olmadım süt içmiyorum ya ondan mı acaba. bir de çok meyve yiyorum aralarda hep meyve. demir hapı kabızlık mı yaparmış. çook afedersınız bu demır hapı dışkının rengini değiştriyor. siyah yaptı resmen
Meraba aralık anneleri, benimde bebişim aralık 25 de doğacak inş. Bende bayağıdır sizi takip ediyorum ama bugün cesaretimi toplayıp yazdım ben de bundan böyle vakit buldukça aranızdayım, geç kalmadım di mi?, bizide aranıza alın nooolurrrrrr:122: :122: :122:
hoşgeldin daha nerden baksan 6 ay var geç kalmadın hayırlı olsun hamileliğin bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim