Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acele etme yaa daha önünde en az 3 4 ay var. Bebeğin durumuna göre kendi psikolojine göre karar verirsin canım. Eşininde fikrini alırsın. Benim ki normal doğum yapsam benden önce doğururdu sezeryan ol dedi. Doktorumda karnının içi dar bebeğin kafası büyük çok zor doğurursun dedi korkuttu
Hayır canım ne alakası var uyuşmazlıkla normal doğumun sezeryanın
Benim 2 Dr da normal doğuma uygunsuz sorun olmazsa dedi
Kendi sık gittiğim Dr sana epidural da yaparız mis gibi olur dedi
İnşallah sorun çıkmaz hangisi bizler için hayırlısıysa onunla yaparız doğumumuzu kızlar
Ayrıca parol vermidon minoset in hiç bir zararı olmadığı her yerde yazıyor Dr lar söylüyor
Artık bu ilaçları kullanırken tedirgin olmayın defalarca yazıştık burda kızlaaaaar))
aynen öyle
pantolon buluz falan aldım inan deneyip alsam bu kadar içime sinmezdi tam istediğim gibi.
boyum 1.70 kilom 67 defactodan aldığım pantolon L beden tam oldu
lcw den de kot almıştı 40 beden çok rahat oldu.
Eki Görüntüle 736502 Eki Görüntüle 736501
gamze canım defacto pantolon kumaş olarak geçiyor ama normal kumaş gibi değil.
ince rahat bi kumaşı var bilgin olsun.
sen staj da giymek için alacaksın sanırım pek uygun olmaya bilir.
ama günlük için düşünürsen süper.
Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmm
Herkes iyi mi canlarım geçmişi okumadan yazıyorum
Hemen slm vermek istedim size
Özledim hepinizi
Biz Antalya'dan sonra Bodrum'a geçtik kızlar.
Ben bodrum aşığıyım eşim gidelim nolcak diyince tmm dedim.
6 saatte antalya dan Bodrum'a geçtik bi gece orda kaldık.
Ertesi gümbet e plaja gittik çoookkk güzeldi bodrum.
Bi sürü alışveriş yaptım
Bodrum sandaleti aldım yine
Ama oğlum durmadı evimize gidelim diye delirtti o yüzden cok dolananadım.
Salı gunu annem gelicek. Hasret gideririz inşallah
Bugun babalar gunuymuş
Eşlerinizin babalar gunünü kutlarım
Bnmki uyuyor daha Pert oldu adam :)))) aralda babannesi ve dedesini çok özlemiş aşağı indi.
Kizlarrr iki gundurr. hastanedeyizz. benim oglann cagan bagirsak enf. olmus..surekli kusuyor..suanda serumlu yatiyor.....cmt.kontrolum vardi gidemedim..ikili test yaptirscaktimm yaptiramadim.....
bu hastanede yaptirsam nasil olur sadece kan vercemm...bir tup muyduu...
Mdaa ya inan ben de bunu anlamadım 13. haftada iken üç doktora gittim; bir tanesi bana 15, bir tanesi, 14, bir tanesi de 11 dedi hatta..inanamadım..sanırım bu usg ile ilgili bir durum..hepsi birbirinden farklı.bir de bebeğiniz maşşalah çok büyümüş diyerek çok gazlıyorlar insanları...bazıları da yok kesesi gelişmemiş, yok geç kalmış hafta diye üzüyor...benim son adetim 27 mart, bana 5 aralık görünüyor ama hiçbir bebiş zaten tam zamanında gelmiyor ki
Maşallah sana Smile13, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...:)
Parol içilebilir diye biliyorum hamilelikte . Bence çok sıkıntı yapma bu konuda keleback eğer başın çok ağrıyorsa..Çok sık almıyorsun ki zaten..ben alıyorum ara sıra..
Kizlarrr iki gundurr. hastanedeyizz. benim oglann cagan bagirsak enf. olmus..surekli kusuyor..suanda serumlu yatiyor.....cmt.kontrolum vardi gidemedim..ikili test yaptirscaktimm yaptiramadim.....
bu hastanede yaptirsam nasil olur sadece kan vercemm...bir tup muyduu...
Canım bnm çağan a gecmiş olsun cok zor
1 tüp cnm evet hemen yaptır konuş ilgililerle. Sonucu druna götürürsün yine.
Çağan a Allah acil şifa versin çok öp teyzeleri yerine
Tesekkur ederim kizlarrrGeçmiş olsun allahım acil sifalar versin ..
Nasıl yani benim 22 mart en son reglim 27 aralık görünüyor dogum senin bebeğin nasıl bukadar büyükki senin hesepta bi yanlışlık var sanki.
Bende senin hesabe göre Aralık başı doğuruyorum ve 15 haftalık.
Bu arada ben yaptrımadım hiç bir testi strese girmek istemiyorum 2liyide yaptırmıycam tetonoz aşısınıda..Ense ölçümü düşünüyorum sadece..