2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
gamze canım defacto pantolon kumaş olarak geçiyor ama normal kumaş gibi değil.
ince rahat bi kumaşı var bilgin olsun.
sen staj da giymek için alacaksın sanırım pek uygun olmaya bilir.
ama günlük için düşünürsen süper.

Gunaydin annislerrr:))
Bugun babalar gunu ve ben eslerinzn babalar gununu kutluyorumm:) bi cogunun ilk babalar gunu ama insalah seneye bebislernzle kutlarsnz:) bizm ilk diil ama olsnn ayni dilekler hepinz icn olsun insallah:)

Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmm
Herkes iyi mi canlarım geçmişi okumadan yazıyorum
Hemen slm vermek istedim size
Özledim hepinizi
Biz Antalya'dan sonra Bodrum'a geçtik kızlar.
Ben bodrum aşığıyım eşim gidelim nolcak diyince tmm dedim.
6 saatte antalya dan Bodrum'a geçtik bi gece orda kaldık.
Ertesi gümbet e plaja gittik çoookkk güzeldi bodrum.
Bi sürü alışveriş yaptım
Bodrum sandaleti aldım yine
Ama oğlum durmadı evimize gidelim diye delirtti o yüzden cok dolananadım.

Salı gunu annem gelicek. Hasret gideririz inşallah
Bugun babalar gunuymuş
Eşlerinizin babalar gunünü kutlarım
Bnmki uyuyor daha Pert oldu adam :)))) aralda babannesi ve dedesini çok özlemiş aşağı indi.

Son düzenleme:
Redsonic arkadasımız bebeğini kaybetmiş.
Cok üzüldüm Allah bi daha yaşatmasın en kısa zamanda
Kollarına sağlıklı bi evlat versin..
Çok acı cidden söylenecek fazla soz yok..
Başın sagolsun arkadasım ..!

benimki doğuma gircekmiş bide sezeryan normal farketmez gircem diyo

Öyle duymuştum uydurdummu acaba ne biliyiimmm
inşş normal oluruz kuzucuummmmm:26:

canım kotun aynısının daha geniş paça olanını aldımmm :)
siyah çok hoşuma gitti ama bayıldımmmmmmm bide stajer olduğum için kimse pek dikkat etmez :)

alıcam canımm siyahı :)bugün maltepeye gidicem orda defactonun mağazası var bi şansımı deniyim belki vardır deneyip alırım yoksa internetten alırımm :)

canım hoşgeldinn özledim valla seniiiiiiii
iyi geçmesine çok sevindim tatilininnn :)

günaydııın iyi pazarlar herkes iyidir umarım. bende dün kızımla buluştum büyümüş meleğim çok güzel bir burnu var elleri ayakları parmaklarını saydık oynatıyordu el salladı bize . enfeksiyon dışında da bir sorun yok çok şükür antibiyotik rahatlıkla kullanabilirsin dedi doktorum balık hapı verdi. şimdi ben bir ay nasıl beklerim çok özlerim kızımı

Kızlar iyi pazarlar hepinize!

Türkiye gündemi yine bir felaket..bilmiyorum dün haberleri seyrettiniz mi, halimiz çok kötü, çocuklar bile gaz bombası yedi artık..onları görünce iki gözüm iki çeşme oldu gece boyunca..moral artık kalmadı Türkiye'de..masum insanlara resmen eziyet ediliyor..(

Son düzenleme:
Kizlarrr iki gundurr. hastanedeyizz. benim oglann cagan bagirsak enf. olmus..surekli kusuyor..suanda serumlu yatiyor.....cmt.kontrolum vardi gidemedim..ikili test yaptirscaktimm yaptiramadim.....

bu hastanede yaptirsam nasil olur sadece kan vercemm...bir tup muyduu...

Canım bnm çağan a gecmiş olsun cok zor
1 tüp cnm evet hemen yaptır konuş ilgililerle. Sonucu druna götürürsün yine.
Çağan a Allah acil şifa versin çok öp teyzeleri yerine

Nasıl yani benim 22 mart en son reglim 27 aralık görünüyor dogum senin bebeğin nasıl bukadar büyükki senin hesepta bi yanlışlık var sanki.
Bende senin hesabe göre Aralık başı doğuruyorum ve 15 haftalık.
Bu arada ben yaptrımadım hiç bir testi strese girmek istemiyorum 2liyide yaptırmıycam tetonoz aşısınıda..Ense ölçümü düşünüyorum sadece..

Hoşgeldin Cemredeniz oh bütün stresi sıkıntıyı arkanda bırakıp geldin.
Benimde tatile ihtiyacım var ama zor biraz..

Geçmiş olsun allahım acil sifalar versin ..

Canım bnm çağan a gecmiş olsun cok zor
1 tüp cnm evet hemen yaptır konuş ilgililerle. Sonucu druna götürürsün yine.
Çağan a Allah acil şifa versin çok öp teyzeleri yerine

Geçmiş olsun allahım acil sifalar versin ..
Tesekkur ederim kizlarrr
Babamizi eve yolladik dinlenecekk gece o kslacak yanjnda....sabah cikartiriz herhalde...yarin okulda var..

cemredenizcimm..tatilini de yapmissin misler gibiii...bizde 1 temmuzda okulu bitirip gidecezz...

Hevukçum ben orada yanlış yazmışım galiba. İyi ki düzelttin, görmedim valla yazdıktan sonra.. benim son adet tarihim 27 Şubat..Adet tarihi notlarımın arasına bile öyle almışım..doğum tarihim hatta 4 Aralık görünüyor ama 3 günlük hata payı var diye ben 28 Şubat olarak kaydettim..Benim göbeğim çok çıktı bu arada. bir de çok gergin, elimi sürünce bazı yerler çok acıyor..

Kızlar merhaba.

Yarın doktora gidicem.

Bu haftalarda cinsiyet belli olur mu acaba ?

Çok merak ediyoruz

oturduğum yerden kalkarken bazen karnımın alt kısımlarında ağrı oluyo sizde yaşıyomusunuz kortum ama normal bişeymi sizce

Benimde karnımın altında degılde karnımın ust tarafları agrıyo herhalde bebek yukarı cıkmaya calısıyo hossedıyorum zaten baya baya hareketlerini miss kokulum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…