- 29 Ocak 2013
- 7.988
- 1.507
aynen canım saglıklı olsunlarda evet erkekler fazla görünüyor maşallah bebişlerimizee
geçer kızlarımız sizi daha çoğu kişi kullanmadı oyunuuuuu
hayırlı olsun tatlımmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım saglıklı olsunlarda evet erkekler fazla görünüyor maşallah bebişlerimizee
günaydın güzel annişler bende aranıza yenı katıldım ilk hamileliğim kısmetse doğum 1 aralık gözüküyor 27 yasımdayım benıde aranıza eklermısınız
günaydın güzel annişler bende aranıza yenı katıldım ilk hamileliğim kısmetse doğum 1 aralık gözüküyor 27 yasımdayım benıde aranıza eklermısınız
Rabbim evladını sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn inşallah amniyo senteze gerek kalmadan bebişinin saglıklı oldugunu duyarsın canım aminnGunaydın Kızlar, herkese hayırlı mutlu saglıklı ve guzel haberlerde dolu bir hafta dilerim.
Çarşamba gununu iple çekiyorum , kan sonuclarım icin, sonra oturup perinatolog ile gorusecegiz, buyuk ihtimal amniyo sentez isteyecek , o işlemden cok korkuyorum..
Bol bol dua ediyorum ve inanıyorumki Rabbim dualarımı boş cevirmeyecek.. Evladım saglıklı bir şekilde dunyaya gelecek hayırlısı ile..
gizem cim benim bilgilerimide güncellermisin yazsam canım
hoşgeldinn :)
1.sayfadaki listeye göre bilgilerini yazarsan eklerim :)
tabiki canım yaz eklerim :)
Gizemcim kusura bakma belki yeter artık diyeceksin ama ben bilgilerimi yazmıştım galiba eklememişsin tekrardan yazıyorum eklersen sevinirim..
Yaş 24 ilk bebeğim adana da yasıyorum sat 21-03-2013 bdt 27-12-2013
teşşekür ettim şimdiden
canım topik bana yeni geçti görevi yeni devraldım yani önceden yazdıysan bilemicem :)
şimdi ekliyorumm :)
günaydınnnnnnnn :)
doktordan geldikkk herşey yolunda benim vitaminsizlikten bitmiş olmam dışında.kemiklerim o yüzden tutulmuş.ilaç yazdı süt yoğurt ayran yemek içmek zorundasın dedi.veeee bebeğimm kızmışşşşşşşşşş :):)
Ayy canım kızın oluyormuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende dün gece rüyamda erkek gördüm hayırlısı 15 gün sonra bakacak tekrar bide ben ikili testi 20 liraya yaptırdım iki hafta sonra çıkacak sonuç gerçi ense kalınlığı bide burun kemiği iyi ölçüldü bu arada benide listeye ekler misin 30 yaşındayım ikinci çocuk sat 18 Mart BDT 23 Aralık Batman'dan katılıyorum yarışmacı arkadaslara basarılar diliyorum :)))
Benide eklermisin gizem yaş 25 ilk çocuğum erkekti bu kız olacak inşallah gaziantepten katılıyorum sat 5 mart bdt9 aralıktabiki canım yaz eklerim :)