kızlar merhaba
haftasonu pek giremiyorum dün eşimle azıcık temizlik yaptık, aslında bütün gün yaptık nerdeyse, ama bakıyorum daha bi dünya iş var
amaaan erkekle de temizlik bi zor ki
sizde de öyle mi yaa
bi yandan yapıyo bi yandan da kapris, canımı sıktı valla... bi dahakine kadın alalım iyisimi dedim
olur diyo ama önümüzdeki ay da taşıncas diye tasarruf ediyim diyodum ama kendi bilir valla paşa paşa öder artık...
mucizem çok geçmiş olsun hastanede yatıyormuşun geçmiştir inşallah kanamaların.
esterya 2li test için o kadar çok duydum ki olumsuz yorum yapılıp ta sağlıkla doğuranları, o sadece bi ihtimal. rabbim hepimizin bebeğini de sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin, hiçbirimizin garantisi yokki, allaha emanet bütün yavrucaklar.... canını sıkma dua et canım inşallah herşey yolunda olcak...
mta canım sen naapmışın öyle, ziyafetler ooh maşallah valla
ama bu kadar yorma kendini, demiyolar mı sana kızım ne gerek var bu kadar şeye hamilesin sen diye
ben bayadır kimseyi çağırmıyordum, yarın sabaha annemi teyzemleri kahvaltıya çağırdım bayadır gelmemişlerdi ki o da kahvaltı
hamarat hatunmuşsun valla
cemredeniz, şaşırdım yaa kız dediklerine inanmışım ben çok şaşırdım
gerçi kesin dememişlerdi galiba... neyse sağlık olsun ne diceğimi şaşırdım valla yani çok haklısın şok olmakta ama nasip işte...
allahım sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin tüm bebişlerimize inşallah...
papatyacım ben de 100de 100e yakın kız hissediyordum
eşimle hep kızımız olcak diye inandırmıştık kendimizi ama dr erkek dedi ve biz şok
ama dünyalar bizim tam süpriz oldu
yani demem o ki o kadar emin olmaaa