2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ahah canım ya allah razı olsun çok teşekkür edrim güzel düşüncen için not aldım bunları deneyeceğim. pataeslerimi yesem bu akşam yeter. yarına da allah kerim. bu arada baş dönmem var. sabah ta olmuştu işyerimde. şimdi de var sarhoş gibiyim. progestan da yapıyor olabilir. cumartesi randevum var çok heyecanlıyım bende

ben dershanede edebiyatçıyım. dershane yoğun, branş yoğun... sadece kantin nöbeti yazmamalarını rica edebildim

ah canım ya allah razı olsun çok teşekkür edrim güzel düşüncen için not aldım bunları deneyeceğim. pataeslerimi yesem bu akşam yeter. yarına da allah kerim. bu arada baş dönmem var. sabah ta olmuştu işyerimde. şimdi de var sarhoş gibiyim. progestan da yapıyor olabilir. cumartesi randevum var çok heyecanlıyım bende

Canım doktoruna progestanı sor bi bence ilacını akşam yatmadan alsan belki mide bulantınla baş dönmen geçebilir.En azından azalabilir.Bir fikir sadece.

progestanın prospektüsünde de yazar misal günde 2 kezse tek doz olarak gece yatarken alabilirsin.

Canım doktoruna progestanı sor bi bence ilacını akşam yatmadan alsan belki mide bulantınla baş dönmen geçebilir.En azından azalabilir.Bir fikir sadece.

günde 3 tane alıyorum canım hepsini aynı anda almam belkı sakıncalı olur. bende sabah öğle akşam alıyorum 2 haftadır kullanıyorum böyle olmamıştım belkı de gebeliğin normal seyridir ilac bağlamanak gerek ne bileyım bakalım sorucam daha devam edeyımmı diye

ben bu hafta rapor aldım ayalta duracak halim yok ama buğün daha iiim bende sınıfçıyım
şimdilik rapor alacak kadar zorlanmadım ama senin branşın daha zor yaa
idarecimiz de varmış:) ben en fazla son 2 aya kadar çalışırım gibi, 4 ay doğum sonrası kullanırım, yaklaşık 3 ay da süt iznini birleştirip kullanırım, 2 yaşına gelene kadar da ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum
ben dershanede edebiyatçıyım. dershane yoğun, branş yoğun... sadece kantin nöbeti yazmamalarını rica edebildim
dersane zor gerçekten yaa hiç çalışmadım ama tahmin ediyorum, ben de bu sene atandım

rica ederimm canımmm..çok çokk iyi olunn sen ve bebişinnn inş....

Canım idareci var ama bak süt iznini birleştirme olayını bilmiyorum:)) Bizim sınıfçıların süt izni nasıl olacak o da bi garip 3 saat ama uygulanabilir değil sanki. Bakalım hayırlısıyla bi doğsunlar da zaman ne gösterecek.

branşın sorun olmaz bence, yani her gün 3 saat bırakıp gitmeyeceksin ki toplu kullanacaksın, peki ücretsiz izni parça parça kullanabiliyor muyuz bilgin var mı? mesela yazın giriş yapıp eylülde tekrar çıksak:)

hayırlı olsun gözün aydın canım kalp atışını da duymak nasip olur inşallah.

tsk ederim cnm inşallah :)

Allah razı olsun cnm inş onuda duyarız adet döngüm 33 gec yumurtluyorum galiba zaten sat a göre hesaplamada yanılma payı olabiliyo

olabilir cnmm bende 1 hafta evvel görüm 16.3 mm yazıyo doğru mu bilmiyorum
seninle sat aynı ama galiba sen benden önce yumurtladın cnm senin kese benimkinin 2 katı baksana senin bebiş görünmüştür o zaman dimi ?? bde sen metionin diyei yapıyomusun cnm ?
çok sevindimm canımm...darısı benim gibi bekleyen tüm annişkolarınn başına inş...yolundadır rabbimin izniylee...

sağol cnm inş allah ım herkese bu anları nasip etsn farklı bir duygu :)

kaç yaşında, bide erkekler kızlara göre biraz geç konuşuyor.

23 martta tam 2 yasoldu canım 24 aylıgız tam.. kelime olarak cok sey söylüyor şu an aslında ama cumlu yok mesela banyoya giriyoruz parmagıyla yukarıyı gösteriyor ''baamba'' yani lamba diyor napıyım lambayı anneciğim açayımmı diyorum hıhııı diye kafa sallıyor ama aç diyebilmesine ragmen lamba ac falan demiyor ısrarla..

umuyorum herkes iyidir. evinde dinleniyordur. ben işteyım evde olsam keşke yatsam diyorum şuan. ama şunu da farkettım kı evde daha bir hastalıklı gibiyim. kendimi dinliyorum herhalde. işte oyalanıyorum sanırım ondan daha iyiym. birkaç sabahtır 6 onbeşte kalkıyorum kı işe gidene kadar midem düzelsin bulantı hissi geçsin diye işe yarıyor. amaaa servise bindiğim an kokular yıne hareketlendiriyor midemi. kahvaltı edemıyorum evde . bu sabah yanımda patates haşlaması getrdim. birde poğaca yedim ama peynirlerini çıkardım yiyemıyorum. krakere devam bastırıyor. bir iki saat sonra süt içmeyi deneyeceğim ama yumurta hiç yemedım bu hafta. adını duyasım yok. bende haberler böyle sizzde ne var ne yok

Canin tebrik ederim minim keseyi gordu darisi basimiza insallah.

Gunaydin canim. Bu besisler bizi daha ne hallere sokacaklar kimbilir :) bende iyiyim cok sukur hafif bulantilarim var ama kusma yok en azindan

Mrb canim. Acele etmememiz lazim sabirli okucaz bizimkilerde mutlaka konusacaklar. Denver testi demissin ben arada uyguluyorum ogluma sertifiksnda var egitime katilmistim dil gelisiminde sadece 1basamak geriden geliyoruz biz. Oda cok onemlu degil. Yaptirmana ggerek yok bence. Dedigim gibi bireysek farkliliktan kaynajkaniyor sadece

Gunaydin canim. Bu besisler bizi daha ne hallere sokacaklar kimbilir :) bende iyiyim cok sukur hafif bulantilarim var ama kusma yok en azindan

ne yapalım canım ya katlanıcaaz bile bile isteye isteye bu yola girdik. allah beterinden kourusun. bebişlerimiz sağlıklı olsunlar biz katlanırız.

Gunaydin.sut izni birkestirme olayini bende duymadim. Zannetmiyorum oyle bir uygulama olayi oldugunu. Ben sut iznimi dogum izninin bitim tarihinden itibaren ilk 6 ay gunde 3 saat ikinci 6 ay gunde 1 bucuk saat olarak kullandim. Bende ozrl egitim sinif ogretmenuyim bu aradabi sikinti olnadi

yasal olarak sanırım böyle bir hak yokmuş ama çalıştığın kurum saatlerini hesaplayıp izin verebiliyormuş, genellikle büyükşehirlerde toplu kullanılabiliyormuş. bazı forum sitelerine de baktım kullananlar var. benim okulumda da 7 sene önce bir arkadaş toplu olarak kullanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…