aaa ne güzel nerdesin ve branşın ne canım? benim edebiyat. ben bugün nöbetçiydim ve 8 saat dersim vardı kasıklarım bayağı ağırıyor sanırım ayakta çok kalınca ağırıyormuş. izinleri hiç düşündün mü ne zaman ayrılacaksın?
merhaba kızlar bende inşallah 2013 aralık annesi olacam bir kızım var bu ikinci çocuğum olacak
umuyorum herkes iyidir. Evinde dinleniyordur. Ben işteyım evde olsam keşke yatsam diyorum şuan. Ama şunu da farkettım kı evde daha bir hastalıklı gibiyim. Kendimi dinliyorum herhalde. Işte oyalanıyorum sanırım ondan daha iyiym. Birkaç sabahtır 6 onbeşte kalkıyorum kı işe gidene kadar midem düzelsin bulantı hissi geçsin diye işe yarıyor. Amaaa servise bindiğim an kokular yıne hareketlendiriyor midemi. Kahvaltı edemıyorum evde . Bu sabah yanımda patates haşlaması getrdim. Birde poğaca yedim ama peynirlerini çıkardım yiyemıyorum. Krakere devam bastırıyor. Bir iki saat sonra süt içmeyi deneyeceğim ama yumurta hiç yemedım bu hafta. Adını duyasım yok. Bende haberler böyle sizzde ne var ne yok
kızlar güzel annneler günaydınnnn ,
biz bugun 16.30 da miniğimle tanışıcazz çok heyecanlıyım inşallah görürüm bir sorun yoktur çok korkuyorum.5+1 bugun.
günaydın kızlar...
gülfida bende anasınıfı öğretmeniyim.kızımda süt izni kullanmadım ben nasıl olcakkii nereye bırakıcam çocukları öğreneyimde 2.de uygularım.aslında toplu kullanma benim açımdan mantıklı ama olurmu bilmiyorum.
merhaba kızlar bende inşallah 2013 aralık annesi olacam bir kızım var bu ikinci çocuğum olacak
korkma canım hayırlısıyla git gel güzel haberlerle inş...benim de bugün 5+3 ben de çok heycanlıyım...gör de gel bebişini inş...
kızlar güzel annneler günaydınnnn ,
biz bugun 16.30 da miniğimle tanışıcazz çok heyecanlıyım inşallah görürüm bir sorun yoktur çok korkuyorum.5+1 bugun.
günaydın kızlar...
Gülfida bende anasınıfı öğretmeniyim.kızımda süt izni kullanmadım ben nasıl olcakkii nereye bırakıcam çocukları öğreneyimde 2.de uygularım.aslında toplu kullanma benim açımdan mantıklı ama olurmu bilmiyorum.
günde 3 tane alıyorum canım hepsini aynı anda almam belkı sakıncalı olur. bende sabah öğle akşam alıyorum 2 haftadır kullanıyorum böyle olmamıştım belkı de gebeliğin normal seyridir ilac bağlamanak gerek ne bileyım bakalım sorucam daha devam edeyımmı diye
Canım idareci var ama bak süt iznini birleştirme olayını bilmiyorum:)) Bizim sınıfçıların süt izni nasıl olacak o da bi garip 3 saat ama uygulanabilir değil sanki. Bakalım hayırlısıyla bi doğsunlar da zaman ne gösterecek.
Gunaydin.sut izni birkestirme olayini bende duymadim. Zannetmiyorum oyle bir uygulama olayi oldugunu. Ben sut iznimi dogum izninin bitim tarihinden itibaren ilk 6 ay gunde 3 saat ikinci 6 ay gunde 1 bucuk saat olarak kullandim. Bende ozrl egitim sinif ogretmenuyim bu aradabi sikinti olnadi
kızlar ben süt iznini bir arkadaşa sordum sınıf öğretmeniyim ben biz kullanmıyormuşuz daha doğrusu kullandırtmıyorlar yarım günüz yaa
amcamın eşi son saat düt iznine ayrılıyordu idare çok önemli gazete okumuştum öğretmenler kullanamıyor diye düzenleme gelecekmiş