2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
merhaba kızlar bende inşallah 2013 aralık annesi olacam bir kızım var bu ikinci çocuğum olacak

Bransim zihin engellier canin suan ozel egitim anasifinda gorev yapiyorum. 37 ye kadar calisirim diye tahmin ediyorum. Sonrasini dogum sonrasina aktarmak cok daha iyi oluyor. Bu 2. Gebeligim. Ilkinde de oyle yapmistim. Sonrasinda daha da cok izne ihtiyacimiz var.

günaydın kızlar...
gülfida bende anasınıfı öğretmeniyim.kızımda süt izni kullanmadım ben nasıl olcakkii nereye bırakıcam çocukları öğreneyimde 2.de uygularım.aslında toplu kullanma benim açımdan mantıklı ama olurmu bilmiyorum.

hnk doktora gitmeyecekmiydin sen benmi yanlış hatırlıyorum yoksa

kızlar güzel annneler günaydınnnn ,
biz bugun 16.30 da miniğimle tanışıcazz çok heyecanlıyım inşallah görürüm bir sorun yoktur çok korkuyorum.5+1 bugun.

sana da günaydın canım...ben iyiyim sadece bu sabah halsizz uyandımm sanki gece çalışmışımm birazcık da mide bulantısıyla...ama iyiyim şimdi...ben sana bir şey daha önericemm ne kadar iyi olur bilmiyorumm sadece öneri...tahıl gevreği almayı denesene...içine biraz süt biraz bal...meyve de olabilir az muz az kivi...ne kadar doğru bilmiyorumm içindekilerr bölümünü okudum kuru meyveler var vitaminlerr var folik asit var tahıl var...buğday ve pirinç...protein...ben markası ülker olanı aldım...etinin de vardı içinde çok fazla çeşit vardı özellikle tahıllarda meyveler aynıydı...çavdar buğday pirinç bi tane tahıl çesşidi daha vardı ama hatırlayamadım...ben ara öğün olarak tüketiyorumm...içine biraz süt biraz meyveyle...

kızlar güzel annneler günaydınnnn ,
biz bugun 16.30 da miniğimle tanışıcazz çok heyecanlıyım inşallah görürüm bir sorun yoktur çok korkuyorum.5+1 bugun.

korkma canım hayırlısıyla git gel güzel haberlerle inş...benim de bugün 5+3 ben de çok heycanlıyım...gör de gel bebişini inş...

Ben anasinifinda suan gorevlendirme calisiyorum csnim. Dogum zsmani yine kadromun bukundugu rehberlik ve arastirma merkezinde olcam.bransin zihin engelliler ogretmenligi rehberlik arastirmada inceleme yapiyorum. Ilk dogumum da da rehberlikteydim. Sut znimi burada kullandim. Bransi anasinifi olan bi arkafasim gecen ay sut iznini kullanmaya basladi. Toplu olarak kullandirtmadi idaresi. Ilk 6 ay 3 saat 2. Alti ay 1 bucuk saat seklinde izin verdi. Yeni birseyler duyar ya da ogrenirsen bilgi veririm mutlaka.

sana da günaydınn fatma...

bende 3 tane alıyorum 3.dozu akşam yaterken alıyorum 11 de aldım bir tane 5 6 gibi alıcam ikinciyi 3.yüde gece yatrken bende kötüyüum ya dışarı yalnız çıkamıyorum bende kadın doğum dr uma sorucam

kızlar ben süt iznini bir arkadaşa sordum sınıf öğretmeniyim ben biz kullanmıyormuşuz daha doğrusu kullandırtmıyorlar yarım günüz yaa

amcamın eşi son saat düt iznine ayrılıyordu idare çok önemli gazete okumuştum öğretmenler kullanamıyor diye düzenleme gelecekmiş

seninle sat aynı ama galiba sen benden önce yumurtladın cnm senin kese benimkinin 2 katı baksana senin bebiş görünmüştür o zaman dimi ?? bde sen metionin diyei yapıyomusun cnm ?

evet canım sat aynı sanırım ben 11 martta yumurtladım benim 12.gün yumurtlarım :)))valla bilmiyorum ki yoo bebişim görünmedi 15inde gidicez bakalımmm

metionin nedir canım ?

bende gazete de bu şekilde okumuştum

idare sıkıntı yapmıyor mu???

internetten biraz araştırdım dediğin gibi idareye bağlı ama eğer toplu verirlerse de idareye herhangi bir cezai yaptırım uygulanmıyormuş iş kanununa göre. ayrıca sınıf öğretmenleri yarım gün diye vermemek de çok saçma mesela benim bir gün 2 saat dersim var yani o günkü süt iznim yanacak mı? iyi araştıralım bunları kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…