- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
bende 3 tane alıyorum 3.dozu akşam yaterken alıyorum 11 de aldım bir tane 5 6 gibi alıcam ikinciyi 3.yüde gece yatrken bende kötüyüum ya dışarı yalnız çıkamıyorum bende kadın doğum dr uma sorucam
kızlar ben süt iznini bir arkadaşa sordum sınıf öğretmeniyim ben biz kullanmıyormuşuz daha doğrusu kullandırtmıyorlar yarım günüz yaa
amcamın eşi son saat düt iznine ayrılıyordu idare çok önemli gazete okumuştum öğretmenler kullanamıyor diye düzenleme gelecekmiş
internetten biraz araştırdım dediğin gibi idareye bağlı ama eğer toplu verirlerse de idareye herhangi bir cezai yaptırım uygulanmıyormuş iş kanununa göre. ayrıca sınıf öğretmenleri yarım gün diye vermemek de çok saçma mesela benim bir gün 2 saat dersim var yani o günkü süt iznim yanacak mı? iyi araştıralım bunları kızlar
canım benım istifralar da başladı malesef. ama 3 gun sonra inşallah bebeğimin kalp atışını duyarım teselli olur. daha da katlanılası olur. heyecanla beklıyorum
bu arada ben şanslıyım herhalde devlet memuruyum ve süt iznimizi rahat rahat kullanabiliyoruz. hatta birim müdürlerimizin insiyatifiyle daha da rahat.. tolere ediyorlar. ama sene sonuna kadar ne olur bilemem.
inşllah canım yaaa hissetmeye başlasak :))) ben sabah uyandığımda da hafif bulantım var progestan alınca kopuyorum :))))
inşşş doğruralımda bebişleri düzenleme yapacaklar iyice zaten bide 6 aylık doğum izni çıktımı harika olur ben onu dört gözle bekliyorum....
bu arada kızlar tsh ınızı ölçtürdünüz mü ?????
ben ölçtürdüm daha birçok test yapıldı yani 4 tüp kan verdim pazartesi günü normal çıktı hepsi kan değerlerim iyiymiş. sizden de doktorunuz ister.
canım geçmiş olsun inş. atlatırsın bu bulantılarıcanım benım istifralar da başladı malesef. ama 3 gun sonra inşallah bebeğimin kalp atışını duyarım teselli olur. daha da katlanılası olur. heyecanla beklıyorum
bu arada ben şanslıyım herhalde devlet memuruyum ve süt iznimizi rahat rahat kullanabiliyoruz. hatta birim müdürlerimizin insiyatifiyle daha da rahat.. tolere ediyorlar. ama sene sonuna kadar ne olur bilemem.
canım bende hipotiroidi var etr ile balayan ilacı kullanıyordum75likinşllah canım yaaa hissetmeye başlasak :))) ben sabah uyandığımda da hafif bulantım var progestan alınca kopuyorum :))))
inşşş doğruralımda bebişleri düzenleme yapacaklar iyice zaten bide 6 aylık doğum izni çıktımı harika olur ben onu dört gözle bekliyorum....
bu arada kızlar tsh ınızı ölçtürdünüz mü ?????
bende sağlık ocağında gerekli tetkikleri yaptırdım da benim tsh fazla çıktı 9 aydır ilaç olıyorum ona rağmen 3.5 çıktı 2.5 tan fazla olmaması gerekiyor gebelerde
canım geçmiş olsun inş. atlatırsın bu bulantıları
kalp atışı için ben de haftaya salı gitcem ama benden 1hafta önde görünen bazı arkadaşların henüz duylmamış
bakalım, hayırlı haberlerle döneriz inş...
canım bende hipotiroidi var etr ile balayan ilacı kullanıyordum75lik
ocak ayında normal değerlerdeydi ama geçen hafta beta hcg baktırdığım ilk testte 8e çıkmış(
dr.um çok iyi çok memnunum hamile olduğu duyunca da çok sevindi 150lik içmeye başladım 4hafta sonra kontrol dedi
allahım sağlıkla büyümelerini nasibetsin minişlerimizin...
bir dee hemen kontrol altına alındığı sürece sorun yok dedi canını sıkma inşallah bi sıkıntı olmaz
yok yok normalde çok üstünde duruyorum da benim gebelik tetikliyor sanırım 1 ay önce 1 civarıydı 1 hafta önce 3.5 a yükselmiş dr a gitçem yarın ne olur ne olmaz
bende sağlık ocağında gerekli tetkikleri yaptırdım da benim tsh fazla çıktı 9 aydır ilaç olıyorum ona rağmen 3.5 çıktı 2.5 tan fazla olmaması gerekiyor gebelerde
hnk doktora gitmeyecekmiydin sen benmi yanlış hatırlıyorum yoksa
evet canım dogru hatırlıyorsun sabahtan beri yazacam yazamadım oglan fırsat vermedi:) hatta bir sürü ileti ekledim yorumlar yaacaktım sonrada onu anlatacaktım olmadı:))))
dün doktora gittik 8 marttı sat bnm 4+2 imiş tabi bebek görülmedi ama bhcg çok yüksek olunca gel bakalım dedim dedi alttan da bakabiliriz ama cok zorlamayalım dedim.. karından ultrasonla keseyi hatta keseleri gördük:))))) bhcg nin neden bu kadar yüksek oldugunu da şimdi anladık gibi dedi. kesin birsey sölemiorum haftaya tekrar bakalım ama büyük ihtimalle cogul gebelik dedi:))) haftaya salı tekrar gidicrm bakalım:)
evet canım dogru hatırlıyorsun sabahtan beri yazacam yazamadım oglan fırsat vermedi:) hatta bir sürü ileti ekledim yorumlar yaacaktım sonrada onu anlatacaktım olmadı:))))
dün doktora gittik 8 marttı sat bnm 4+2 imiş tabi bebek görülmedi ama bhcg çok yüksek olunca gel bakalım dedim dedi alttan da bakabiliriz ama cok zorlamayalım dedim.. karından ultrasonla keseyi hatta keseleri gördük:))))) bhcg nin neden bu kadar yüksek oldugunu da şimdi anladık gibi dedi. kesin birsey sölemiorum haftaya tekrar bakalım ama büyük ihtimalle cogul gebelik dedi:))) haftaya salı tekrar gidicrm bakalım:)
Merhabalr ben de gebeyim daha dün öğrendim değerim 150, yarın adet olmam gerekirdi. bi terslik çıkarsa diye çok korkuyorum. uzun zamandır bekledim çünkü. herkesin bebeği hayırlı olsun bu arada sağlıklı sıhhatli bebekler olsun.
geçmiş olsun canım doktorun gerekli bilgileri verir sana ve önlemını de alır merak etme. sağlıklı bir gebelik geçirelim inşallah hepimiz.
ayyyyy ne güzell tebrikler canımevet canım dogru hatırlıyorsun sabahtan beri yazacam yazamadım oglan fırsat vermedi:) hatta bir sürü ileti ekledim yorumlar yaacaktım sonrada onu anlatacaktım olmadı:))))