1 nisanda betam 348 di , perşembe gidicem inş dr a , kaç olması gerekiyor ortala , birde gittiğimde kese için bakıyorlarmış ya bu hafta görünürmü acaba? karından mı bakıyorlar yoksa alttan mı bilgi verirseniz seviniirm hamiş arkadaşlarım :)
1 nisanda betam 348 di , perşembe gidicem inş dr a , kaç olması gerekiyor ortala , birde gittiğimde kese için bakıyorlarmış ya bu hafta görünürmü acaba? karından mı bakıyorlar yoksa alttan mı bilgi verirseniz seviniirm hamiş arkadaşlarım :)
inş.. hissedersin canımm ama büyük ihtimalle duyarsın pıt pıtlarıı...az kalmış bir hafta nedir ki henecicikk geçerr :)...güzel haberlerle gel inş...Evet ben haftaya salı gidiyom doktora tam 1 haftam kaldı yani. İnşallah miniğimin pıt pıtlarını duyarım da hissederim onu.
aklım fikrim orda sanki :) hayırlısıyla sağlıklı olduğunu bir öğrenseydim , çok sabırsızlanıyorum inş herşey normaldir sorunsuz bi öğrenseydim öyle rahatlıcam ki , bebek haberini aldığımdan beri dünya umrumda değil sanki varsa yoksa o , aklımda orda herşey normalmi diye :) , ne gezme ne alışveriş felan artık keyif vermiyor :) hevesim bebek eşyalarına kıyafetlerine yöneldi birde kadınlar klubüne çok takılıyorum :))
inş dediğiniz gibidir perşembe güzel haberleri alırım inşş.. inşşşşş....
mükemmel bir duyguymuş yaa rabbime şükürler olsun bizede nasip etti
aklım fikrim orda sanki :) hayırlısıyla sağlıklı olduğunu bir öğrenseydim , çok sabırsızlanıyorum inş herşey normaldir sorunsuz bi öğrenseydim öyle rahatlıcam ki , bebek haberini aldığımdan beri dünya umrumda değil sanki varsa yoksa o , aklımda orda herşey normalmi diye :) , ne gezme ne alışveriş felan artık keyif vermiyor :) hevesim bebek eşyalarına kıyafetlerine yöneldi birde kadınlar klubüne çok takılıyorum :))
inş dediğiniz gibidir perşembe güzel haberleri alırım inşş.. inşşşşş....
mükemmel bir duyguymuş yaa rabbime şükürler olsun bizede nasip etti
inş.. hissedersin canımm ama büyük ihtimalle duyarsın pıt pıtlarıı...az kalmış bir hafta nedir ki henecicikk geçerr :)...güzel haberlerle gel inş...
Selam canlarım.
Doktorumuzdan geldik. Sadece kesemizi gördük 5 hafta 3 günlük çıktı
dr un ultrasonunda.
Şimdi telden giriyorum sonra kesenin resmini eklerim vaktim olursa.
İyi dilekleriniz için çokkkk teşekkür ederim.
Rabbim hepimizin iyi haberlerle muhabbettini nasip eylesin
2 hafta sonra gel kalp atışlarınıda duyalım dedi
Ama istersen 3 hafta sonrada gelebilirsin dedi.
inş canım. Ultrason fotumuzu da koycam eğer verirlerse.Devlet has. veriyomu ki ult.resimlerini:26:
Selam canlarım.
dr un ultrasonunda.
Selam canlarım.
dr un ultrasonunda.
Selam canlarım.
dr un ultrasonunda.
veriyor bildiğim kadarıyla canımm benim...bir arkadaşım hep gösterirdi bana ultrasonn fotolarını içim giderdi...o da devlette yaptırdı hep kont.doğumunu da...koy tabee biz de tanışalımmm bebişinleee :) sağlıklı sıhhatli olsun inş...pıtırcığın....
Canım eşimin işi ile alakalı değil daha özel bi durumdan gelemiyo.Biz zaten daha 7 aylık evliyiz ve bu haziranda bir araya gelecektik tesadüf bebiş oldu işte.Daha evimizi bile kurmadık biz.Ayrı olduğumuz için.Benim yanımda kimse yok yalnız yaşıyorum ne kendi ailem ne onun ailesi yanımda değil onlarında gelme durumu yok şu an.Biraz yalnızlık zorluyo beni. Onun dışında iyiyim.Hatta güzel bi maraton bekliyo beni evimiz hazır eşyaları almayı bekliyo.Haziranda eşya alcaz benim tayin olacak inş. yeni eşyalarımızın içine bide bebek odası ekledik. Tatli bi telaş bekliyo beni ama işte şu 2 ay gözümde büyüyo. Ama kararlıyım iyi olacam.Sanada allah kolaylık versin canım ama gücüne,kararlılığına hayran kaldım
ya kızlar bişey sorucam size.
sanki göğüslerim şişkinliği indi gibi geliyor elliyorum artık acımıyor sanki zate çok acımıyordu ama .gögüsleri acımayan var mı.
bebişime bişey olsaydı anlardım dimi kanama yada ağrı falan bişey olur du dimi.
yarın bir görsem rahatlıcam