2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım sen doktora gittiğinde ortalama betan 10000 falan olur heralde. Keseyi görüp kalp atışını da duyar gibi geliyo bana karından. Ama emin değilim doktora giden arkadaşlarımız daha net bilgi verir sanırım.

canım çoktan gelmiştir karndan bakılcak seviyeye 1500 ü geçince karından görülür.

aklım fikrim orda sanki :) hayırlısıyla sağlıklı olduğunu bir öğrenseydim , çok sabırsızlanıyorum inş herşey normaldir sorunsuz bi öğrenseydim öyle rahatlıcam ki , bebek haberini aldığımdan beri dünya umrumda değil sanki varsa yoksa o , aklımda orda herşey normalmi diye :) , ne gezme ne alışveriş felan artık keyif vermiyor :) hevesim bebek eşyalarına kıyafetlerine yöneldi birde kadınlar klubüne çok takılıyorum :))

inş dediğiniz gibidir perşembe güzel haberleri alırım inşş.. inşşşşş....

mükemmel bir duyguymuş yaa rabbime şükürler olsun bizede nasip etti

Evet ben haftaya salı gidiyom doktora tam 1 haftam kaldı yani. İnşallah miniğimin pıt pıtlarını duyarım da hissederim onu.
inş.. hissedersin canımm ama büyük ihtimalle duyarsın pıt pıtlarıı...az kalmış bir hafta nedir ki henecicikk geçerr :)...güzel haberlerle gel inş...

gerçekten rabbime şükürlerr olsunnn her gün her an rabbime şükrediyorummm... isteyenn diğer topiklerdeki kızcelere çokk çokkk da dua ediyorum...kesinlikle benim de aklımm orda...benim de aklımm bebeğimin odasındaaa...ben de çok takılıyormm kk ne burası iyi geliyorrr banaa...

Aynen canım hep bebiş,hamiş kıyafetleri. birde bebiş odaları. Bir an önce göbüşler çıksa, cinsiyeti öğrensek, tekmeler gelse öyle sabırsızlanıyorum ki.

inş.. hissedersin canımm ama büyük ihtimalle duyarsın pıt pıtlarıı...az kalmış bir hafta nedir ki henecicikk geçerr :)...güzel haberlerle gel inş...

inş canım. Ultrason fotumuzu da koycam eğer verirlerse.Devlet has. veriyomu ki ult.resimlerini:26:

1500 2000 olunca kese görünüyormuş ben 2 nisanda gittim göüründe 1 nisanda 4000 olmuştu görmesse eğer alttan bakar

Selam canlarım.
Doktorumuzdan geldik. Sadece kesemizi gördük 5 hafta 3 günlük çıktı
dr un ultrasonunda.
Şimdi telden giriyorum sonra kesenin resmini eklerim vaktim olursa.
İyi dilekleriniz için çokkkk teşekkür ederim.
Rabbim hepimizin iyi haberlerle muhabbettini nasip eylesin

2 hafta sonra gel kalp atışlarınıda duyalım dedi
Ama istersen 3 hafta sonrada gelebilirsin dedi.

hayırlı olsun banada aynısını demişti

inş canım. Ultrason fotumuzu da koycam eğer verirlerse.Devlet has. veriyomu ki ult.resimlerini:26:

veriyor bildiğim kadarıyla canımm benim...bir arkadaşım hep gösterirdi bana ultrasonn fotolarını içim giderdi...o da devlette yaptırdı hep kont.doğumunu da...koy tabee biz de tanışalımmm bebişinleee :) sağlıklı sıhhatli olsun inş...pıtırcığın....

Son düzenleme:

gözün aydın canım pıpıt larıda duyacaksın inş.bak ultrasona görede sata görede aynı gibi maşallah

çokk sevindimm canımmmm...pıt pıtlarını da duyacaksın inş.. 3 hafta ne ki hemencick geçerrr :)...

Son düzenleme:

Gözün aydın canım. Evet kesenin resmini bekliyoruz canım. Sanırsam 2 hafta sonra gidersin

iyi misin kızceee...biraz hafifledi mi bulantılarınnn...iyi ol inş.. çok çokkk...

Amin canım. Hepimizinki sağlıklı olur inşallah. Teyzoşlarıyla tanıştırcam minişimi coming soon

ya kızlar bişey sorucam size.
sanki göğüslerim şişkinliği indi gibi geliyor elliyorum artık acımıyor sanki zate çok acımıyordu ama .gögüsleri acımayan var mı.
bebişime bişey olsaydı anlardım dimi kanama yada ağrı falan bişey olur du dimi.
yarın bir görsem rahatlıcam

canım benim zzaman çabuk geçiyor hiç merak etme gelir kocisin yanına ayy daha yenide evliymış kıyamam :)))
gerçi benimde 1.5 sene oldu.ama güzel bir sene olacak bizim için 2013 yılı güzel geldi bize :)))
canım doktor soruları içinde teşekkurler canım.

merak etme canım benim de göğüslerim hiç acımıyoo şişmedi de ...korkmaa hiçbişeycikk olmazzz bebişlerimizee...RABBİME EMANET ETTİM BEN ONLARII....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…