merak etme canım benim de göğüslerim hiç acımıyoo şişmedi de ...korkmaa hiçbişeycikk olmazzz bebişlerimizee...RABBİME EMANET ETTİM BEN ONLARII....
ya kızlar bişey sorucam size.
sanki göğüslerim şişkinliği indi gibi geliyor elliyorum artık acımıyor sanki zate çok acımıyordu ama .gögüsleri acımayan var mı.
bebişime bişey olsaydı anlardım dimi kanama yada ağrı falan bişey olur du dimi.
yarın bir görsem rahatlıcam
ya gerçekten mi iyi ya rahatladım şimdi çok sağol.ayy çoğumuzun belirtisi yok ne belirtisiz bir topiğiz böyle :)) herkes belirtisi olmadıgında şikayetci.
kısmetse yarın 16.30da görüem bebişimi rahalıcam biraz daha.
ya kızlar bişey sorucam size.
sanki göğüslerim şişkinliği indi gibi geliyor elliyorum artık acımıyor sanki zate çok acımıyordu ama .gögüsleri acımayan var mı.
bebişime bişey olsaydı anlardım dimi kanama yada ağrı falan bişey olur du dimi.
yarın bir görsem rahatlıcam
canım benim zzaman çabuk geçiyor hiç merak etme gelir kocisin yanına ayy daha yenide evliymış kıyamam :)))
gerçi benimde 1.5 sene oldu.ama güzel bir sene olacak bizim için 2013 yılı güzel geldi bize :)))
canım doktor soruları içinde teşekkurler canım.
iyi misin kızceee...biraz hafifledi mi bulantılarınnn...iyi ol inş.. çok çokkk...
Allah korusun cnm yok öyle bişey tabiki
Bnmde artık acımıo göguslerim
Boşuna üzülüyorsun
Anammmm yirim ben o keseyi. Ayy çok heyecanlandım. Pıt pıt fotolarını da eklersin inşallah. Çok güzel ya
Canım yaaa...bende de hiç belirti yokk bacak kasık ve bel ağrılarımm dışında...bak yarına az kaldıı görüceksinn kuzunu rahatlarsın...güzel haberler verirsin bize...ben de rahatlarımm ayy benim de gögüşlerimm şişmedicerolun bebişi sağlıklı benim bebişimde sağlıklıdır inş.. diyeeee...kızcemmm...
Canım göğüs ağrısı herkeste olacak diye bişey yok. Ondan telaşlanma.Bende de bazen artıyo bazen geçiyo gibi. Takılma o kadar. Evet canım geçiyor. Biz üzülünce 1 gün 14 saate düşmüyo yine 24 saat:)) 2013 bizim içinde güzel olacak. özellikle 2013ün 2.yarısı. Sorular için rica ederim canım.
oyyy maşallah yaaaa pıt pıtları da duy inşllah.... kesen büyük benimkine göre :)) i benim 1hafta oldu göreli...
aynen canım boşuna üzmüş oluruz kendimizi o kadar.
sen ne zaman görmeye gidicen bebişini.
Ben haftaya salı gidcem.7+2 de. Bakalım pıt pıtlarıda aynı anda duymayı ümit ediyorum inşallah.
ay ne güzel canım sabredebiliyorsun.ben o kdr sabredemezdim.muhtemelen yarın keseyi gördükten snra pıt pıtlar için cemredeniz gibi 2 -3 hafta sonra gel dicek.
İşte ben pıt pıtlar için bi daha gel demesin diye geciktirdim.Ama sabırlı olduğum söylenemez dayanamıyorum bir an önce geçse.
haklısın canım zaman geçmiyor ben 9 gunde 1 gune indim ama bugun geçmedi :))
neyse az kaldı .kese erken gitseydin ayda 2 kere görmüş olurdun bebişini
Merhaba kızlaarrr bende geldim11 Aylık bi kızım var ve süpriz yumurtamızı bugun öğrendik yeniden anne oluyorum Benide alın aranıza sevgi pıtırcıgı olalım
Merhaba kızlaarrr bende geldim11 Aylık bi kızım var ve süpriz yumurtamızı bugun öğrendik yeniden anne oluyorum Benide alın aranıza sevgi pıtırcıgı olalım