Gunsydin aralik meleklerinin guzel anneleri.keyifler nasil bugun ?
Günaydınnn herkese:)
pazar günü 34.82 olan değerim bugün 106 olmuş normal sanırım dimi canlarım :)
Tabi canim yaslari yakin paylasalim bildiklerimiz de sabah 5 bucukta uyandik. Bizde sizin gibiyiyiz agirdan aliyoruz biraz konusms konusunu. Aslinda istek var ama caba yok bizde. Anne bab dede mama dustu
Acildi gitti ham pepe aayyy disinda kalimemiz yok. Bence kizkar ve erkekler arasindaki bireysrl farklikiktan dolayi biraz gec kaldilar konusmak icin. Ama ben surekli nediyodun seni anlamiyorum guzel konus diyorum. Anlasan dahi dedigini yapmanaya clisiyirum. Umarim faydsi olur.
canım seni çok iyi anlıyorum ama bebişin sağlıklı olsun ne olacak ki.eşin ne iş yapıyor.
benım eşim bebişimize para kazanmak için denizlerde dalgalarla boğuşuyor kaptan eşim ve doguma 1 ay kala gelecek.
ben 8 ay yanlız olucam ama allahıma şükür ailem onun ailesi yanımda.ben napıyım 8 ay aglayayım mı.
eşimle en fazla 2 ay ayrı kaldık en uzun ayrılıgımız olacak hemde hamileyken en ihtiyacım olduu zamanda ama napalım bebişimize para lazım :)))
Yok canım ya bende hiç öyle şeyler yok. Anlamadım gitti:26: Bende niye olmuyo ki.Annem daha erken bende biraz geç olmuştu diyo.Kızların hamileliği annelerine çekermiş ya benimki çekmeyecek galiba.
kızlar gunaydın takvim yapmadım daha sağlıkla bebişimi görüp yapmak istiyorum.allahım hayırlısıyla sağlıkla yarın bebişimle tanışıcaz.
yarın 5+1 olucam.sat 6mart.
sizce doktora sormam gerekn neler tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.
hepimizde aynı endişeler var canım ama birbirimize destek olalım burdan insan kendisiyle aynı şey yaşayanları okuyunca demekkı normalmış diyor. kalp atışını duysak da bu endişeler hep devam edecek sanırım doğana kadar.
bende de yok hiç bir belirti yani midem çokkk bulanmıyorrr ara ara azz azz kokulara hassasiyetimm yokkk...kendimi hiçç hamiş gibi hissetmiyorummm....yemek pişirebiliyorum pişirdiğimi bi güzell yiyebiliyorum...sadece çokk ağrımm varr bacak ve kasıklarımda...ara ara da karnımda...
Kızlar selam :)
Benim sat trihim 18 Mart ilişki tarihimiz 1 nisan, ne zaman hangi testi yapsam sonuç alabilirim. Şu an kasıklarımda falan çok tuhaf ağrılarım var yaklaşık 5-6 gündür bu ağrılar devam ediyor.
Gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ne yapacağımı bilemiyorum, spora gidiyorum eğer hamileysem zarar vermesinden korkuyorum o yüzdende bir an önce öğrenmek istiyorum ama ne zaman ne yapılmalı bilemiyorum
Canım şu an bence hiçbir test sonuç vermez.Küçük bir ihtimal kan testi yaptırırsan belki çıkar.Ama daha ilişkinin üstünden 8 gün geçmiş ki çok az.bence 1 hafta sabret ve bekle kan testi yaptır. Spora 1 hafta ara ver canım hamileysen dediğin gibi riskli olabilir ilk 3 ay.
ayy aynen canım.. bizde anne baba dede annanne babanne deyze(teyze) abba(abla) abi mama bubukk(çubuk kraker:) hade de(hadi gel) gaan(kaan) akkımm (aşkım) bebemm (bebeğim) ağaba(araba) tüs(süt) bibiket(bisiklet) igi dodon gaan(iyiki dogdun kaan) babaayyy (bye bye) akka(adda) bu kadar.. cok gibi geliyor ama inan 24 martta dogumgunun den sonra basladı bu kadarına da nerdeyse pedagoga götürüp denver testi yaptırmak istiyorum dicektim o derece endişlendim ama eşim saçmalama diince vazgectim. ya birde bizde baska bir problem daha var cocuk bazı nesneleri ingilizce öğrendi mesela top görünce boll (ball) diyor. five nerde diyorsun beşi gösteriyor nine nerde diyorsun 9 u gösteriyor three nerde diyorsun 3 ü gösteriyor 3 nerde diyorsun boş boş suratıma bakıyor.. hep fisher price oyuncakları yüzünden oldu:)
Sağol canım 1 hafta daha bekliyim, peki bu kasık ağrıları belirti olabilir mi? hamilelikte yaşanır mı böyle kasık ağrıları ilk başta
Kızlar selam :)
Benim sat trihim 18 Mart ilişki tarihimiz 1 nisan, ne zaman hangi testi yapsam sonuç alabilirim. Şu an kasıklarımda falan çok tuhaf ağrılarım var yaklaşık 5-6 gündür bu ağrılar devam ediyor.
Gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ne yapacağımı bilemiyorum, spora gidiyorum eğer hamileysem zarar vermesinden korkuyorum o yüzdende bir an önce öğrenmek istiyorum ama ne zaman ne yapılmalı bilemiyorum
benimde satım 19 mart ama ilişkiden sonra 15 gün geçmesi gerekiyormuş testin sonuç vermesi için
Sağol canım 1 hafta daha bekliyim, peki bu kasık ağrıları belirti olabilir mi? hamilelikte yaşanır mı böyle kasık ağrıları ilk başta
Evet olabilir. Ben hala bile kasık ağrısı yaşıyorum başlarda da yaşıyodum. Allah gönlüne göre versin canım.
canım peki sende belirtiler var mı? benim gibi kasık ağrısı falan. hiç test yaptın mı
evet kasık ağrıları ve batmaları belirti olabilir ama adetten öncede böyle belirtiler olabiliyor, karışabiliyor bazen inşallah hamilelik belirtisidir seninki.
o zaman 1 hafta sonra burada buluşup seviç çığlıkları atalım :)))))test yapmadım ama hafif bulantım ve kasık batmaları var ama dediğim gibi adet yaklaşınca da benim bulantım ve kasık ağrılarım oluyor testin doğru sonuç vermesi için 1 hafat daha beklememiz lazım