Hoşgeldin canım.Gözün aydın.Aramızda tecrübeli hamişler olması ne güzel.Birçok şeyi sorabiliriz.
merhaba kızlaarrr bende geldim11 aylık bi kızım var ve süpriz yumurtamızı bugun öğrendik yeniden anne oluyorum Benide alın aranıza sevgi pıtırcıgı olalım
hoşgeldinn canımmm...ne güzell bi sürprizzz olmuşş size...darısı bize inş..çünkü ben de hemen bi tane daha yapıcammRabbimin izniyle...
hoşgeldinn canımmm...ne güzell bi sürprizzz olmuşş size...darısı bize inş..çünkü ben de hemen bi tane daha yapıcammRabbimin izniyle...
buğün daha iyiyim canım yaaa.. hafifledi birazz.. olurum inşllah yaaa.. haftaya okula gidicem inşş geçmiş olurr.. zaten pazartesi kontrole gidicem dr a da sölüyecem progestan beni mahvetti(( bünyem alıştı gariiiiii ondan daha iyiyimm
dur kız bunu bi doğur ya aslın da ben şimdi istemiyodum ama süprız işte kısmet boyleymiş.her ne kadar annemler içimi daraltsalarda
dur kız bunu bi doğur ya aslın da ben şimdi istemiyodum ama süprız işte kısmet boyleymiş.her ne kadar annemler içimi daraltsalarda
Nası yani?Bunu doğuracan sonra hemen bi tane dahaNe denir ki helal olsun süper cesursun. Ben bi sağlıklı sıhhatli doğurayım bebişimi valla 3-4 yıl düşünmem ama zaman ne gösterir bilinmez.
Kızlar ya benim kasıklarımın ağrısı çok şiddetleniyor , çok afedersiniz ama sanki kasıklarım aşağı inicek gibi hissediyorum.
Doktora gitmem gerekir mi bunun için
neden içini daralttılarrr...erken daha diye mi...çok güzel yaaa...içini ferah tut çokk güzell bence....ben böyle konuşuyorum ama doğurunca da böyle söyliycek miyim acaba...
sevindimm canımm..inş. geçerr bu bulantılarınn rahat bi hamişlik geçirirsin canım yaa...
Kızlar ya benim kasıklarımın ağrısı çok şiddetleniyor , çok afedersiniz ama sanki kasıklarım aşağı inicek gibi hissediyorum.
Lekelenmen fln varmı cnm
hayır cnm yok lekelenme
günün geçtimi ne kadarlıksın günün geçmeye yakın o ağrılar oluur çok mu ağrıyor