- 16 Ekim 2008
- 436
- 4
o zaman 1 hafta sonra burada buluşup seviç çığlıkları atalım :)))))
sanırım haklısınnn...kendi kendime diyorummm bu dokuz ay hep böyle mi geçecek...geçmiycekk dimiii ben mutlu umutlu bi hamiş olmak istiyorummm...
Kızlar selam :)
Benim sat trihim 18 Mart ilişki tarihimiz 1 nisan, ne zaman hangi testi yapsam sonuç alabilirim. Şu an kasıklarımda falan çok tuhaf ağrılarım var yaklaşık 5-6 gündür bu ağrılar devam ediyor.
Gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ne yapacağımı bilemiyorum, spora gidiyorum eğer hamileysem zarar vermesinden korkuyorum o yüzdende bir an önce öğrenmek istiyorum ama ne zaman ne yapılmalı bilemiyorum
Allah izin verir de o günleri göreceksek eğer. bu kez de neden tekme atmıyor diye endişelenırım ben kendi adıma çok panikimdir. eşim eve usg cihazı alalım bari diye alay ediyor.
adet siklusun kaç gün? benım 28/29 gün. ben adetimin 24. gününde test yaptım çıktı silikte olsa çıktı.
Kızlarrrrrrrrrr
13.00 da oğlumla doktora gidiyoruz. Babamızla hastanede buluşucaz.
Dua edin. Meleğim karnımda olsun. Sağlıkla
Bende maşallah hiç bir belirti yok sadece cok az arada sag kasığıma minik bi ağrı girio
Ama hemen geçio midem bulanmıyor cnm bişey istemio şunu yiyim bunu yiyim diye
Ne zmn belirtiler başlıcak acep
Oğlumda bu haftada midem bılanıodu
Kızlarrrrrrrrrr
Bende maşallah hiç bir belirti yok sadece cok az arada sag kasığıma minik bi ağrı girio
benimkide 28 gün ama en son satımda 33 gün olmuştu 3 günlük gecikme vardı. sence buna göre nasıl olur?
Kızlarrrrrrrrrr
aslında bu yumurtalama zamanınla da alakalı yumurtlamadan 10 gun sonra falan cıkabiliyor sanırım. ama yumurtlamanda sanırım hep aynı günlerde olmaz. adet siklusun değişken.
amaan bu işler çok karışık canım ya kımsı adetı 10 gun geçince öğreniyor kımısı bir hafta kala ben bu işi çözemedim. sen en iyisi en az bir hafta bekle. hayırlısı olsun hakkında güzel haberlerle geel
Kızlarrrrrrrrrr
Günaydın canım. Keyifler iyi.Ben dün çok soğukta kaldım okulda aşırı derecede sırtım ağrıdı ve burnum falan tıkandı.Bugün gitmedim okula dinleneyim hiç ilerlemeden geçsin diye.Allahtan daha iyiyim.
Kızlar selam :)
Benim sat trihim 18 Mart ilişki tarihimiz 1 nisan, ne zaman hangi testi yapsam sonuç alabilirim. Şu an kasıklarımda falan çok tuhaf ağrılarım var yaklaşık 5-6 gündür bu ağrılar devam ediyor.
Gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ne yapacağımı bilemiyorum, spora gidiyorum eğer hamileysem zarar vermesinden korkuyorum o yüzdende bir an önce öğrenmek istiyorum ama ne zaman ne yapılmalı bilemiyorum
canım aman ha 2.dil için önce türkçeyi tam konuşması gerekiyor. benim oğlumun okulunda bir arkadaşı var annesi ingilizce öğretmeni 2 dili birden öğretmeye çalışmış çocuğa nerdeyse 4 yaşında ama hala tam konuşamıyor çoğu söylediği anlaşılamıyor. pedagog görmüş dil karmaşası yaşıyormuş.
Kızlarrrrrrrrrr
Aynen canım çoookk azzz. Benimde sabaha karşı hafif ağrılarım oluyo bazende gün içinde onun dışında tık yok. Bende hiç hamiş gibi hissetmiyom. Karnımız çıksada bari anlasak
Kızlarrrrrrrrrr
hnk, herkeste aynı olacak diye bir şey yok tabi belki sizde öyle olmaz 3 dili birden öğrenir :)
geçmiş olsun cnm yeni gördüm dikkat et kendine
evet yaaa birazcık çıksa karnımızzz yada pıt pıtları duysakkk...ben o zaman inanıcammm hamiş olduğumaa içim o zaman rahatlıycak...