2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
sanırım haklısınnn...kendi kendime diyorummm bu dokuz ay hep böyle mi geçecek...geçmiycekk dimiii ben mutlu umutlu bi hamiş olmak istiyorummm...

Allah izin verir de o günleri göreceksek eğer. bu kez de neden tekme atmıyor diye endişelenırım ben kendi adıma çok panikimdir. eşim eve usg cihazı alalım bari diye alay ediyor.

adet siklusun kaç gün? benım 28/29 gün. ben adetimin 24. gününde test yaptım çıktı silikte olsa çıktı.

Kızlarrrrrrrrrr
13.00 da oğlumla doktora gidiyoruz. Babamızla hastanede buluşucaz.
Dua edin. Meleğim karnımda olsun. Sağlıkla
Bende maşallah hiç bir belirti yok sadece cok az arada sag kasığıma minik bi ağrı girio
Ama hemen geçio midem bulanmıyor cnm bişey istemio şunu yiyim bunu yiyim diye
Ne zmn belirtiler başlıcak acep
Oğlumda bu haftada midem bılanıodu

benimkide 28 gün ama en son satımda 33 gün olmuştu 3 günlük gecikme vardı. sence buna göre nasıl olur?

canım inşallah allah gönlüne göre versin. şu an bendede sağ kasığımda ağrı oluyor bazen ikisinede yayılıyor.
umarım senin belirtilerin bebiş içindir :)

Hayırlı haberlerle dön canım. merakla bekliyoruz.

benimkide 28 gün ama en son satımda 33 gün olmuştu 3 günlük gecikme vardı. sence buna göre nasıl olur?

aslında bu yumurtalama zamanınla da alakalı yumurtlamadan 10 gun sonra falan cıkabiliyor sanırım. ama yumurtlamanda sanırım hep aynı günlerde olmaz. adet siklusun değişken.
amaan bu işler çok karışık canım ya kımsı adetı 10 gun geçince öğreniyor kımısı bir hafta kala ben bu işi çözemedim. sen en iyisi en az bir hafta bekle. hayırlısı olsun hakkında güzel haberlerle geel

ikinci hamilelikler daha rahat oluyormuş ondandır.
dualarımız seninle iyi haberler bekliyoruz:)

amin canım sağolasın :)

canım iyi haberlerle gel inşallah seninle satımız aynı çok merak ediyorum cevabını bende yarın sabah gidicem inşallah dr a

ben daha hiçbişey hissetmiyorum erken biliyorum ama çok tedirgin oluyomuş insan :)
ağrı oluyo kasıklarımda ara ara minik sancılar oluyo.seviniyorum sancı girince

geçmiş olsun cnm yeni gördüm dikkat et kendine

cnm 1 hafta daha bekle bence kanda cıkar belki ama cıkmazsada mıralın bozulur bosuna..

canım farkındayım ama maalesef benşm o konuda yapabilecegım pek birşey yok maalesef bizim olayınmız daha farklı ben o çocuga ingilizce öğretmeye calısmıyorum ancak yabancı kökenli akrabalıklarımız bulundugundan cocuk ister istemez su an iki dil içinde büyüyor. evde her ne kadar onunla birebir türkçe konussamda evde baskın olarak ingilizce artı almanca konusuluyor dogdugundan beri maalesef.. birde televizyonda bizde türk kanalı hiç seyredilmiyor ogluma televizyon günde 1 saat seyrettiriyorum ama onun haricinde babası mesela yabancı programlar seyrederken ister istemez kulak aşinalığı oluyor. zaten hep o yurtdısından gelen oyuncak ve televizyon yüzünden oldu ne oldusa:)

hayırlı haberlerle gel inşallah cnm bizimde 17.15 te randevumuz:)

Aynen canım çoookk azzz. Benimde sabaha karşı hafif ağrılarım oluyo bazende gün içinde onun dışında tık yok. Bende hiç hamiş gibi hissetmiyom. Karnımız çıksada bari anlasak

evet yaaa birazcık çıksa karnımızzz yada pıt pıtları duysakkk...ben o zaman inanıcammm hamiş olduğumaa içim o zaman rahatlıycak...

inş canım çokkk güzell haberlerle gelirsin...

hnk, herkeste aynı olacak diye bir şey yok tabi belki sizde öyle olmaz 3 dili birden öğrenir :)

valla keske canım ama pek sanmıyorum hayırlı olsun bakalım:) gerçi 1 aydır acıldı insallah devamı gelir vallahi ya. en güzel yanıda cumlu kurmuyor gerçi ama cok anlasılır konusuyor konustugunu..

evet yaaa birazcık çıksa karnımızzz yada pıt pıtları duysakkk...ben o zaman inanıcammm hamiş olduğumaa içim o zaman rahatlıycak...

Evet ben haftaya salı gidiyom doktora tam 1 haftam kaldı yani. İnşallah miniğimin pıt pıtlarını duyarım da hissederim onu.

1 nisanda betam 348 di , perşembe gidicem inş dr a , kaç olması gerekiyor ortala , birde gittiğimde kese için bakıyorlarmış ya bu hafta görünürmü acaba? karından mı bakıyorlar yoksa alttan mı bilgi verirseniz seviniirm hamiş arkadaşlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…