Merhaba Arkadaslar, grubu takip ediyorum fakat cok fazla yazmaya vaktim olmuyor. Benim 3. hamileliğim. Bazı arkadasları cok aşırı hassas ve endişeli görüyorum. Size tavsiyem gereksiz endişelere kapılıp kendinizi ve bebeğinizi strese sokmayın.
Ben ilk bebeğime hamileyken denizde jetski ile gezerken kaza geçirdim 3 aylık hamileydim cok derin ve zor bir parkurda uzun sure yuzmek zorunda kaldım, bir kere de yolda yürürken fena halde düştüm dizlerim kanadı.. Sonucta dunya yakısıklı bir oglum var ..
Elbette hassas olacagız, doktorumuzun yasaklarına ve tavsiyelerine uyacagız fakat elimizden gelen sadece budur. Bir yudum bozuk sut içtik diye bebeginize hiçbir şey olmaz. Cok riskli ve kanamalı bir durumunuz yoksa eşinizle yakınlaştınız diye bebeğiniz birşey olmaz. Hattta eşinizle bol bol guzel ve ozel vakit geçirmeye çalışın bu hem sizi rahatlatacak, hem eşinizin rahat ve huzurlu olmasını saglayacak hemde inanın bebek dogduktan sonra ozel zaman paylaşmaya vaktiniz olmayacak. Bir çocuk icin hayattaki en buyuk nimet mutlu huzurlu uyumlu ve doyumlu bir çiftin cocugu olmaktır.
Rahat olun ama asla tedbirsiz degil, Allah bebeginize bir lokma ekmek nasip ettiyse o dogacaktır. Keyfini cıkarın bu kadınlıgın en ozel gunlerinin, Aralık ayından sonra saçınızı taramaya vaktiniz olmayacak :)
canım merhaba :)
yazdıklarını gülümseyerek okudum.. cunku aynı ben dedım ıcımden
bend e3 aylık hamıleyken kayağa gıdıyordum kac kere duştum dağda.. bi kerede yine dağda yürürken buzlu yolda duştum.
bu arada yeni evliydim iş guç cok yapıyordum. eski bi tvmiz vardı tüplü 51 ekran onu kaldırıp ordan oraya goturuyordum
bu arada sex konusuna da değinmek istiyorum
kızlarda okur umarım..
eşimle hiç uzaklaşmadık sadece ilk zamanlar.. hatta doğuma gıtmeden 2 gun oncesıne dek ilişkiye girdik. doğumu kolaylaştırdığı aşikar...
moralim cok yüksekti .. prensesler gibi bir hamilelik donemi geçirdim..
şimdi ikinciye hamileyim Rabbim kısmet eder doğurmayı inşallah..
bunda ise hamileliğimi öğrendiğim günden beri ilk zamanlar daha yeni diye yapmadık bişey
sonrasında ise inanılmaz kusma ve bulantı donemim başlaynca haliyle bişey yaşayamadık..
ama rüyalarıma fln giriyor bazen.. strese etkisi çok buyuk sex yaşantısının..
erkekler kadar bizimde ihtiyacımız var dimi amaa
bende arkadaşlarımı okuyorum gerçekten bazen istem dışı korkuları oluyor cunku cok kaybımız oldu..
ben bıle zaman zaman etkılendım.. ya yaşıyormudur acep bebegım bı gıdıp görsem mı dedım :)
ama rahat olmak grekıyor bazen cok abartıyoruz..
ama şu donemden sonra 4 aylık olucaz hep beraber inşallah ve bence cok kimseden böyle şeyler okumayacağız.
herkes rahatlayacak..
ztn şu 6 aylık süreç en keyıflı son zamanlarımız..
sonrasında uykusuz her gece şarkısını beraber mırıldanırız